- Konu Sahibi aradabirbende
-
Boşanmış olması tabiki kötü bir şey değil ama işte çevremde gördüklerimden sonra iyi düşünemiyorum
Boşanmış olan arkadaşı ne bütün boşananların kocalarınızda gözü var değil mi böyle düşünüyorsunuz.Merhaba arkadaşlar aklıma takılan bir şeyden bahsetmek istiyorum eşimin eskiden dershaneden tanıştığı kadın arkadaşı evimize gelmek istiyor daha önce hiç görüşüp tanışmadık bende hayır diyemedim ama aklıma takıldı bu durum artık kimseye güven olmuyor haliyle bu kişi düğünümüze bile gelmedi önceden ara sıra konuştuklarını söyledi eşim sizce nasıl davransam bilemiyorum…
Büyü yapmaya geliyordur zbshslsbduekMerhaba arkadaşlar aklıma takılan bir şeyden bahsetmek istiyorum eşimin eskiden dershaneden tanıştığı kadın arkadaşı evimize gelmek istiyor daha önce hiç görüşüp tanışmadık bende hayır diyemedim ama aklıma takıldı bu durum artık kimseye güven olmuyor haliyle bu kişi düğünümüze bile gelmedi önceden ara sıra konuştuklarını söyledi eşim sizce nasıl davransam bilemiyorum…
Boşanmış birine ön yargıyla bakmayın tanışmak için mi geliyor ne sebeple bugune kadar gelmedı evlıyken mesala gelebılırlerdı caya vs niye boşanınca gelmek ıstedı onu düşündüm evliylen konuşmuyordu o zaman boşanınca mı konuşmaya başlamışlar orası bende soru işaretı kaldı bilmıyorum ben boşandı dıye ön yargı yapmam ama eşiminde kadın arkadaşı olamaz varsada en baştan tanırdım sonradan değil sonradan çıkarsa hayırdır derdim ben baştan görür tanırım kadın hisseder deriz ya kötu hissayat olmazsa evet arada cagırırdım o ayrı ama sonradan süprız yumurtadan cıkar gibi cıkmasınıda yargılardım istersen sen bi tanı derim herkesın karekteri farklı ben kabul edemezdım ama kimdir diye de bi oturur bakardım sonucta kocamla muhabbet eden bir kadın var bazen şunu deriz düşmanını yakından tanı diye iyi niyetlimi ona bak ama asla boşanmış olmasına takılma insan yanlış yapacaksa evlı bekar tanımaz bu işler gündemdeki şeylerı göruyoruz sen yine temkinli ol ve konuş gözunu tutarsa anlarsın her zaman kadın haklı ve hisseder derimMerhaba arkadaşlar aklıma takılan bir şeyden bahsetmek istiyorum eşimin eskiden dershaneden tanıştığı kadın arkadaşı evimize gelmek istiyor daha önce hiç görüşüp tanışmadık bende hayır diyemedim ama aklıma takıldı bu durum artık kimseye güven olmuyor haliyle bu kişi düğünümüze bile gelmedi önceden ara sıra konuştuklarını söyledi eşim sizce nasıl davransam bilemiyorum…
Neler görüyoruz neler eşinle sevgilide olabilir şüphe duyma diye seninle tanıştırıyorda olabilirMerhaba arkadaşlar aklıma takılan bir şeyden bahsetmek istiyorum eşimin eskiden dershaneden tanıştığı kadın arkadaşı evimize gelmek istiyor daha önce hiç görüşüp tanışmadık bende hayır diyemedim ama aklıma takıldı bu durum artık kimseye güven olmuyor haliyle bu kişi düğünümüze bile gelmedi önceden ara sıra konuştuklarını söyledi eşim sizce nasıl davransam bilemiyorum…
Umarim bir gün boşanmaz ve sizi de çevrenizde böyle evine istemeyen insanlarla karşılamazsiniz.Boşanmış olması tabiki kötü bir şey değil ama işte çevremde gördüklerimden sonra iyi düşünemiyorum
Bunu sadece ben düşündüm sandım. Ağzına sağlık.kadın belki düğüne gelemediği için ev hediyesi falan getirmek istiyor o yüzden ev demiştir.
eşiniz düğüne davet etmiş mi?
bu kadar gerilecek ne var anlamadım.
Valla ben tapadabilirim bu gidişle boşanmış kadına. Kocam dövdü ne yapmalıyım? Efendime söyliyim aldattı ne yapmalıyım? Bilgisayarında iş arkadaşının fotoğraflarından gizli dosya buldum ne yapmalıyım? Başlığı atabilenlerden sonra. Çat diye boşananı alnından öpesim geliyor.Kk da bazı kurallar var konu sahibi kadının boşanmış olmasını asla yazmayın. Her türlü kutsal kabul edilir ve asssla laf edemezsiniz.
Konuyu alıp altından üstüne cevirmeyin Merve burada boşan yazmadıgim az konu sahibi var herhaldeValla ben tapadabilirim bu gidişle boşanmış kadına. Kocam dövdü ne yapmalıyım? Efendime söyliyim aldattı ne yapmalıyım? Bilgisayarında iş arkadaşının fotoğraflarından gizli dosya buldum ne yapmalıyım? Başlığı atabilenlerden sonra. Çat diye boşananı alnından öpesim geliyor.
Evet bana da düğüne gelmemesi ve aniden ortaya çıkması tuhaf geldi. Fakat boşanmış detayı çok saçma
Boşanmış erkeklere arada bende giydiriyorum ama sonra muge anlı, Esra Erol gibi programlari izleyince acidigim çok erkek oluyorBu arada boşanmis erkeğe giydirebilirsin. Onlara genellikle gıcık olunuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?