eşimin bu tarz davranışlarından bıktım artık, ben mi abartıyorum bilmiyorum.

hata_03

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2012
60
0
0
Kütahya
bugün eşim işyerime geldi ben de nöbetci olduğum için ıkmayacktım anahtarını unutmus kosa kosa gelmıs evimle işyerim arası 15 dk onun okula uzakta neyse geldi anahtarı unuttum dedi ben de cıkardım verdim.o arada oda arkadasım dedi ki karını görmek için geldin de mi dedi gülerek şaka yaptı eşim de YA NE DEMEN DEDİ.BEN DE BOZULDUM BİŞEY DEMEDİM AMA BELLİ DE ETTİM SADECE BAKTIM ANLAMLI ANLAMLI.SONRA SÖYLEDİM TABİ O DA BENIM ABRTTIGIMI DÜŞÜNYO NE VAR BUNDA DIYO HALA.BEN DE SÜREKLİ AYNI SEYLERİ YAPTIGI ICIN BDAĞ IBI BUYUTTUM.BENİ HEP BAŞKALARININ YANINDA ÜZMEYE CALISIYOMUS GİBİ GELİYO SİZ OLSAYDINI ALINIR MIYDINIZ.EŞİMİN ORDA BU LAFA GÜLÜP GECMESINI BEKLERDIM YA DA HEE HEE DEMESINI AMA DLGA GECTI RESMEN BEN OYLE HISSETTİM:( VE COK ÜZÜLDÜM ABARTI MI SİZCE

onlar malesef bizim kadar ince düşünemiyor
bunu söylesem alınır mı kırılır mı demek yok
sonra kırıldğımızı söylediğimiz zaman büyüten biz oluyoruz

cnm sen biraz alınganlık yapmışsın sanırım erkektir deyip geçiceksin senin düşündüğün ince noktaları onun düşünmesini hiç bekleme erkekler üstü kapalı düşünürler boşver takma...

bunun çok yapıyolar maalesef, çoğunluğu aynı durumda
bi de minik kelebek beni gör özel msj atamıyom, 100 msj doldurmam gerekiyomuş :18:

eşinizin kötü niyetli söylemediği açık; ama yine de böyle münasebetsiz şaka yapmasına hiç gerek yok
ben de olsam bozulurdum

belkıde kocanız arkadasınızın kendısıyle o tarz sakalasmasına gıcık olup cevap vermemıstır.malum bızler bırıyle arkadasken aynı samımıyetı esıylede yasamak ıstıyoruz durduk yere.bosuna uzulmeyın arkadasınız patavatsızlık etmıs esınızde yuz vermek ıstememıs gıbı geldı bana.belkı sasırmıstır bıle bu bayan ne dıyor dıye

sorun edecek bişey değil aslında o an boş bulunmuş olabilir ama bende olsam kırılırdım ama uzatmayın yinede

sorun edecek bişey değil aslında o an boş bulunmuş olabilir ama bende olsam kırılırdım ama uzatmayın yinede

Back
X