ben eşimle sevgili olduğumda 67 kiloydum sonra bi donem 70 e kadar çıktım ve düğünden once diyet yaptım 57 ye düştüm evlenince saldım ve tabiki geri aldım
eşimde bana diyo ya aşkım kilo aldın balayondaki halin ne güzeldi falan
evet diyoprum bende farkındayıom ama sen beni şişman halimle bvegenmiştin zaten zayıf halimi bilmiypodun ki o yüzden sorun yok diyprum
o da mecbur kabul ediyo
Bence esinle oturup bu konuyu konusmalisin ciddi bi şekilde ya da sana yaptığının aynısını ona yapmalisin zayifsa ye biraz ben hoşlanmıyorum bu zayifliktan vs... diye ya da kiloluysa tam tersi.empati bi nevi
boyunuzu bilmiyorum ama kilonuz fazla değil aslında.ama eşinizi söyleme biçimi çok yanlış.tabi daha önce defalarca tatlı dille sizi uyardıysa sizde onu hiç kaale almadan yemeye devam ediyorsanız bu kadar sertleşmiş olabilir.
bence kırıldığınızı açıkça söyleyin.büyük bi sorun yok halledersiniz.ama eşinizde zayıf olmanızı istiyorsa bence kilonuza dikkat etmelisiniz.şimdi beni eleştirenler olabilir ama eşim beni zayıf istiyorsa zayıflarım.iddaa etmeye gerek yok.sonra eşim zayıf kadınlara bakıyor die sızlanmaya başlıyorlar.
bi ara oda kilo aldı bende ona dedim kendine bak sen sanki çok fitsin dedim. o erkekmiş olurmuşşş ben bayanmışımmm dikkat etmem gerekirmişşşşşş
Teyzem ve eşini görüyorum sizde :):)
Teyzem 27 yaşında çok fark yok aramızda 2 sene önce evlendi oda evlenince 58 kiloydu 1.76 boyu var evlendikten sonra kilo almaya falan başladı eniştem kilo aldın diye diye teyzemi sinir krizlerine sokardı :)
Teyzem de inadına 78 kiloya kadar aldı hemde isteyerek eniştem şimdi bu halini daha çok beğendiğini söylüyor zamanla daha çok alacağını bildiğinden belki de
bi ara oda kilo aldı bende ona dedim kendine bak sen sanki çok fitsin dedim. o erkekmiş olurmuşşş ben bayanmışımmm dikkat etmem gerekirmişşşşşş
ya sorun benim açımdan çokta kilo olayı değil aslında ben tarzına çok kırıldım bunuda biliyo tabi. hatta bugün durumuma "sevmek yetmez bazen sevilmek ister insan" yazdım. normalde ole Facede güzel seyler falan yazmaz. ama bugün ona "seni seviyorum" diye yorum yapmış. yani demem o ki bemi fazla abartıyorum kırıldım çok ağladım abarttımmı yaniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?