• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin Bu Tavrından Artık Sıkılmaya Başladım Ama Ne Desemm Anlamıyooooo:(((

hepsinde aynı mantık biz kilolu olunca kıllı olunca problem onlar yag torbası kıl yumağı da olsa erkekkkk

aynen ole bende bunu kabul etmiyorum.

Çok enteresan 54 kiloysan bence gayet zayıfsın demektir.

Göbeğin için egzersiz yapıp sıkılaştırabilirsin ama eşin değil SEN istiyorsan.

O kendine baksın hıh. :36:

zaten yapıyorum elimden geldiğince onun demesine bile gerek yok zaten ben kendim istiyorum

belkide kırıldıgını anlamştr yani buda insan sonucta. ama neolursa olsun bi kadına kilo aldın demek olur mu helede böyle bir uslupla......!!!! gercektn hiç hoş degil cnm senin durumnda olsaydm bende cok sinrlenrdm ve muhtemeln onun inadına gider kılo alrdmmm. ama sen sakın öle yapma :54:

evet aslında inadına kilo almak var ama ne diye kendimi kaybedeyim:)

bence bir kadına söylenmemesi gereken en önemli şeyi söylemiş hemde hiç hoş olmayacak bir şekilde...bende zayıf değilim maalesef evlenince de aldım 6-7 kilo eşimle beraber aldık.-)
ama ima bile etse kırılıyorum.şimdi bir de hamileyim dikkat ediyorum ama haliyle kilo almasam da şişkinliğim oluyor.eşim azcık ima etse ağlıyorum.dikkat et ilerde gerçekten kilo aldığında da böyle yaparsa daha çok üzülürsün.dilinin ayarına dikkat etsin

oda hamile değilken dikkat et diyo zaten hamile olsan bişe demiycem diyoooo

o ne demek yaa, ondaki nefis sende de var üstelik senin ilerde gebeliğin falanda olucak alıcaksında vericeksinde, ondaki göz zevkide sendeki ne, erkekmiş olurmuş diye bişey yok bende seni beğenmiyorum de bakalım

işin kötüsü o aldığı kiloyu verdiiiii:(

Merhaba,
eşiniz benim nişanlıma benziyor biraz
o da zayıflığı çok sever, bana da belli eder zaten
benim boyum 1,63 kilom sizin gibi 54 e çıkmıştı ama o dönem bana kendim bile fazla gelmiştim
sağlık açısından sizin 4 kg kadar verme taraftarınızım göbekteki yağlar zamanla damar ve kalp hastalıklarına
sebep olabiliyor çünkü
bende şu an diyet demeyim de dikkat ediyorum
iki kg verdim 52 oldum
benim diyetimde unlu gıdalar ve şekerli gıdalar yok gerisinde et protein sebze serbest
bende göbek sorunu yaşayan biriyim eskiye göre çok aşama kaydettim
öncelikle çok şekerli içen bir insandım şekeri bıraktım çayın kahvenin tadını alır oldum
sonra tuzu azaltım ödem yapıyor diye
ekmeği azalttım bıraktım denebilir bir kg daha verip mekiğe başlayacağım

bu arada nişanlıma karşı izlediğim politika şu
sürekli ya sende omuz çalışsana çok iyi gözüküyor six pack yapsan sana da çok yakışır bilmem ne felan
ve diyetimi biliyor iyi iyi yap diyor bende senin için değil kendi kendimi beğenmek için yapıyorum diyorum

sakın ona inat kilo alma, sonra sağlığından çekersin, göbeğin için uğraşıp fit ol, özgüvenli bi şekilde senin için değil imajı ver benim sana tavsiyem

ya zaten bende diyete başlamıştım ramazandan önce 58dim 54e kadar indim. beyaz ekmeği kestim, yeşil çaya ağırlık verdim, sebze meyve bol tükettim. ama araya ramazan girdi. pide yemeden duramıyorum napim. zaten ramazan bitsin aynı diyete devammm bende istiyorum tabiki 50 kiloya inmek onun için değil kendim içinnnn:))

evlenmeden öncede bu kilodaymışsınız zaten nesi kötü ki 54 kilonun...E siz yarın öbür gün hamile kalınca eşiniz bunalıma girer artık... Bence sinirli sinirli değil de en uygun ve keyifli anınızda bu tavrının sizi incittiğini anlatın çeki düzen versin yaptığı hiç hoş değil çünkü...

cok doğruuuu şuan konuşmuyorum onunla bakalım. Ama küslüğü uzatabilende biri değilim. akşamada arkadaslarıyla iftara gidicezzz akşama kadar gönlümü alması lazımmm:)

sizin normalde zayıf veya kilolu olmanız önemli değil,
sorun eşinizin tavrı.
şişmanda olsanız bu yaklaşım hiç hoş değil.
hepimiz etten kemikten yaratıldık,hepimizde nefis de var irade de.
özellikle bayanlar sık sık fiziki değişime uğrar.evlilik,hamilelik,yaşlılık vs...
hiç mi bilmiyor eşiniz bunu.
bir erkek zayıf bayan sevebilir fakat zayıf bayan sevmesi,normal veya normal üstü kilodaki bayanlara langır lungur konuşma hakkını vermez.
ben evlendiğimde aşırı kilo verdim.eşim artık yalvarıyordu kilo al diye.şimdi biraz kilo aldım.boyumuz senle aynı,kilomuzda ve eşim bana hala kilo al deyip duruyor.
rejim yaptığımda boşver kendini kısıtlama ne istiyorsan ye,gençsin daha.alsanda verirsin.
sağlığın daha önemli der durur.
normalide budur zaten.
ben anlamadım sizin eşinizi...

Son düzenleme:
1,58 boyum kilo olrak fazlam yok evet ama göbeğim var iştee göze batıyo demekki tamam bende sıkılıyorum bazen göbeğimden dolayı ama gitmiyo işteee:(
güselim eşim biraz sert çıkmış ama erkekler devamlı takıntılılar bu konuda ;) sende azcık dıkkat edeceksin kocan bu kadar sorun ediyosa...kendimden bir örnek vereyim hayat felsefesi yaptım kendıme bunu...
evlendiğimde 67 kg idim 1 yılda 73 kg oldum sonrasında hamile kaldım 1,5 yıllıkken bu kg ile 80 le dogurdum.dogumdan geldım 70 kg...
ardından emzirme dönemi homini gırtlak tumba yatak hesabı 77 kg olmusum haberim yokk:53: eşimin bi lafına beynimde ampüller yandı şamriyel lastiğine dönüyon huuuu hatunnn dedı gulerek cıddı mı yaa dedım bı fotolarıma baktım kı harbiden gidisat fena topla kendini silkelen x dedim...
ve mart ayında dıyete basladım ayda 5 kg verdım protein diyeti yaparak sık sık yıyıp az beslenerek ...77kgdan 65 e dustum hedefim 60 ramazandan sonra devam edicem... sana tavsiyem verilcek çok kg olmayabilir ama beslendıgın şeyler belli bolgelerınde yag baglamaya baslamıs olabilir kesinlikle spor yapmalısın emın ol hem kendını dınc hıssedersin hemde esın bakakalır o halıne bende oyle oldu hem dıyet hem spor beraber yaptım sımdı ıltıfat ustune iltifat herkesten gusel seyler duymak gusel kısacası sıkılasıncada tas gıbı bı goruntu cıkıyo ortaya

su sporu yapmanı tavsiye edeyim hergun hayır dua edıyorum koçuma jıllıan mıchales 30 day shred die bir spor google yaz videoları cıkar 3 level halinde her leveli 10 gun suruyo 1 ayda 10 cm belden basenden ıncelme garantisi veriyo yapman gereken tek sey yagı sekerı kes sıl at hayatından ve bu sporu yap 1 ayda gordugun manzaraya ınanamayacaksın bu spor için 2 tane 1 kg dambıl alman gerekıyo hepsi bu kendı kendıne gunde 30 dkda 1 ayda cillop ol...
Teyzem ve eşini görüyorum sizde :):)
Teyzem 27 yaşında çok fark yok aramızda 2 sene önce evlendi oda evlenince 58 kiloydu 1.76 boyu var evlendikten sonra kilo almaya falan başladı eniştem kilo aldın diye diye teyzemi sinir krizlerine sokardı :)
Teyzem de inadına 78 kiloya kadar aldı hemde isteyerek eniştem şimdi bu halini daha çok beğendiğini söylüyor zamanla daha çok alacağını bildiğinden belki de :52:
maşallah teyzene kendısı rahatsız degılse dıycek bısı yok ama kg demek saglıklız yasam demek sadece goruntu degıl kalp krızınden tutunda butun hastalıklara davetıye demek kg:45: dur demek lazım bı yerdede

Merhabalar Kızlar,
Sessiz sedasız takip edenlerdenim aslında ama birde ben akıl danışayım dedim. Bugün itibariyle 8 aylık evliyim. Eşimi Çoook seviyorum.Ama bazen hareketleri inanılmaz sinir ediyo beni. bi şeyi eleştirirken aslaa güzellikle söylemiyo.örn. ben evlendiğimde 54 kiloydum evlennce kilo aldım 58 oldum hemen kendmi tutarak 54e tekrar düştüm. ama eşime göre hala kiloluyum:( sürekli yemek yerden onu yeme bunu yeme insan kendine bi bakar gittikçe şişiyorsun falan diyee bi dünya laf ediyo. Bugecede yine aynı şeyi yaptı sahurda onun için gözleme yaptım bende bi tane yedim tabiii. hemen başladı ben sana ne diyorum sen ne yiyorsun. heryerinden et fışkırıyo aynaya bi bak halinede tut boğazını falan filan.. cok yemek yiyen biri değilim halbuki sadece göbeğim olduğu kilo versemde gitmiyo. kızkende boyleydi kilom. o göbek hep orda yani. ama boyle mi söylenir yaa deseki "hayatım bak bu ara kilo aldın dikkat et biraz" falan belki bende azmedicem ama bole yapınca içimden hiç dediklerni yapmak gelmiyo. Şeytan diyo ol doksan kiloo görsünnn. ufff yaaa sabaha kadar sinirimden hem uyumadım hem ağladım... beyefendi sabah giderken öpmeden asla çıkmaz evden bugünde öptü tabi ama inadına hiç uyanmadım. surat yapmayı düşünüyorum çünkü. Kırıldımm çokkk. Neden bole yapıyo bilmiyorum ama bu durumdanda hiç hoşlanmıyorum..

eşin fazla kırıcı
ona hiç kırıldıgını söyledin mi

yazarken bi yandan aklıma abim geldi.
abimde aynı eşiniz gibi.
zayıf bayan takıntısı var.
benle az dalga geçmedi ama gerek ben gerek eşim ağzının payını verdik.
abimin eşi aşırı zayıf,gönlüne göre oldu ama ben hala gıcık olurum abime.
nerde kilolu ve ona göre kilolu(bize göre normal kiloda) birini görsün hemen başlıyor:
''ııyyy yağlı yağlı şuna bak,midem bulandı'' falan demeye.
sonra başlıyoruz kavgaya :27:
görücü usulü evlendi ve biz gelinimizi havuzda gördük.
o zaman bile ilk sorusu:''eti cıvık mı,kilolu mu'' oldu :53:
dedim:''Allah senin karına sabır versin,bi kilo almaya görsün sen adamı tımarhanelik edersin''...

güselim eşim biraz sert çıkmış ama erkekler devamlı takıntılılar bu konuda ;) sende azcık dıkkat edeceksin kocan bu kadar sorun ediyosa...kendimden bir örnek vereyim hayat felsefesi yaptım kendıme bunu...
evlendiğimde 67 kg idim 1 yılda 73 kg oldum sonrasında hamile kaldım 1,5 yıllıkken bu kg ile 80 le dogurdum.dogumdan geldım 70 kg...
ardından emzirme dönemi homini gırtlak tumba yatak hesabı 77 kg olmusum haberim yokk:53: eşimin bi lafına beynimde ampüller yandı şamriyel lastiğine dönüyon huuuu hatunnn dedı gulerek cıddı mı yaa dedım bı fotolarıma baktım kı harbiden gidisat fena topla kendini silkelen x dedim...
ve mart ayında dıyete basladım ayda 5 kg verdım protein diyeti yaparak sık sık yıyıp az beslenerek ...77kgdan 65 e dustum hedefim 60 ramazandan sonra devam edicem... sana tavsiyem verilcek çok kg olmayabilir ama beslendıgın şeyler belli bolgelerınde yag baglamaya baslamıs olabilir kesinlikle spor yapmalısın emın ol hem kendını dınc hıssedersin hemde esın bakakalır o halıne bende oyle oldu hem dıyet hem spor beraber yaptım sımdı ıltıfat ustune iltifat herkesten gusel seyler duymak gusel kısacası sıkılasıncada tas gıbı bı goruntu cıkıyo ortaya

su sporu yapmanı tavsiye edeyim hergun hayır dua edıyorum koçuma jıllıan mıchales 30 day shred die bir spor google yaz videoları cıkar 3 level halinde her leveli 10 gun suruyo 1 ayda 10 cm belden basenden ıncelme garantisi veriyo yapman gereken tek sey yagı sekerı kes sıl at hayatından ve bu sporu yap 1 ayda gordugun manzaraya ınanamayacaksın bu spor için 2 tane 1 kg dambıl alman gerekıyo hepsi bu kendı kendıne gunde 30 dkda 1 ayda cillop ol...

maşallah teyzene kendısı rahatsız degılse dıycek bısı yok ama kg demek saglıklız yasam demek sadece goruntu degıl kalp krızınden tutunda butun hastalıklara davetıye demek kg:45: dur demek lazım bı yerdede

dediğim gibi zaten diyet yapıyordum sadece araya ramazan girdiii. ramazan bitsin görücek o. 50ye düştüğüm gün ben yaptım hadi bakalım sıra sendeeee dicemmmm

Seni böyle beğenip böyle almış.
Şimdi neyi beğenmiyormuş beyefendi?

Fiziksel olarak neden eleştir ki bir insan eşini?
Hadi onu geçtim lokmalarını sayıyor.

Garip.

Sen de ona beğenmeyen küçük oğluna almasın de geç :D

Anlaşılan eşiniz iyi gün dostlarından tarzı bir erkek...

sizin normalde zayıf veya kilolu olmanız önemli değil,
sorun eşinizin tavrı.
şişmanda olsanız bu yaklaşım hiç hoş değil.
hepimiz etten kemikten yaratıldık,hepimizde nefis de var irade de.
özellikle bayanlar sık sık fiziki değişime uğrar.evlilik,hamilelik,yaşlılık vs...
hiç mi bilmiyor eşiniz bunu.
bir erkek zayıf bayan sevebilir fakat zayıf bayan sevmesi,normal veya normal üstü kilodaki bayanlara langır lungur konuşma hakkını vermez.
ben evlendiğimde aşırı kilo verdim.eşim artık yalvarıyordu kilo al diye.şimdi biraz kilo aldım.boyumuz senle aynı,kilomuzda ve eşim bana hala kilo al deyip duruyor.
rejim yaptığımda boşver kendini kısıtlama ne istiyorsan ye,gençsin daha.alsanda verirsin.
sağlığın daha önemli der durur.
normalide budur zaten.
ben anlamadım sizin eşinizi...

o benim kendimi bıraktığımı düşünüyo. özenmiyorum falan sanıyoooo halbuki bende uğrasıyorum. çalışan bayanım eve gel yemek hazırla iş yap çamaşırdı ütüydü zaten zaman kalmıyo kendime vakit ayırmaya ama yinede o vakti buluyorumm onun içinnn

eşin fazla kırıcı
ona hiç kırıldıgını söyledin mi

evet söyledim gelip hemen sırnaşıyo falan gönlümü alıyo ama 3 gün sonra aynı.

yazarken bi yandan aklıma abim geldi.
abimde aynı eşiniz gibi.
zayıf bayan takıntısı var.
benle az dalga geçmedi ama gerek ben gerek eşim ağzının payını verdik.
abimin eşi aşırı zayıf,gönlüne göre oldu ama ben hala gıcık olurum abime.
nerde kilolu ve ona göre kilolu(bize göre normal kiloda) birini görsün hemen başlıyor:
''ııyyy yağlı yağlı şuna bak,midem bulandı'' falan demeye.
sonra başlıyoruz kavgaya :27:
görücü usulü evlendi ve biz gelinimizi havuzda gördük.
o zaman bile ilk sorusu:''eti cıvık mı,kilolu mu'' oldu :53:
dedim:''Allah senin karına sabır versin,bi kilo almaya görsün sen adamı tımarhanelik edersin''...

yok bana o sekilde konuşmuyo sadece kendini bırakma diyoooo...

Seni böyle beğenip böyle almış.
Şimdi neyi beğenmiyormuş beyefendi?

Fiziksel olarak neden eleştir ki bir insan eşini?
Hadi onu geçtim lokmalarını sayıyor.

Garip.

Sen de ona beğenmeyen küçük oğluna almasın de geç :D

Anlaşılan eşiniz iyi gün dostlarından tarzı bir erkek...

İyiliğğim içinmiş ole diyo. aslında eşim çok düşe üstüme. Mesela ben bi nutella canavarıyım:) hem yeme der hemde çok seviyorum diye kendi sürer ekmeğime verir. eve çikolatasız gelmez mutlaka her akşam getirir. yemem biriktirirm hayatım yesene çikolatanı der. ama iştee dün rüyasında mı gördü ne sofraya oturduk gözlemeyi gördü delirdi:)

benim boyum 172 kilom 61-62 o civarda gidip geliyo 1 kilo versem nişanlım tantana yapıyo zayıflama bu halin iyi verdiğini hemen geri al diye :1: hepsi ayrı bi dünya.

cevapların hepsini okumadım, belki benim söyleyeceklerime yakın birşeyler yazanlar da olmuştur, ama aldım kalemi elime bir kere :)

seni çok iyi anlamakla, kırılmak için haklı bulmakla birlikte, düşeceğin bir hatadan geri döndürmek istiyoruım.
sadece 8 aylık evlisiniz, önünüzde daha niceeee aylar var, eşin kullandığı ifadelerde ve uslupta son derece hatalı olmasına karşı ona karşısında sessiz kalan veya küsen biri varsa hatasını anlayamaz.
o yuzden çok küçük bir sorun gibi görünmesine rağmen bu konuyu iletişimle çözebilirsin. eşine ifadelerinin ve uslubunun seni yaraladığını, üzdüğünü ve iyi görünme motivasyonunu yok ettiğini söylemelisin. inan bana küsüp trip yaparsan ne o ne olduğunu anlayacaktır (genelde olan budur) hemde sen " gereksiz yere trip yapan" "geçimsiz" "sorunlu" olacaksın. ve konu çözülmemiş olacağı gibi, üzerine bir de gerginlik yaşanacaktır.
çok gençsiniz ve sadece sağlıklı ve olumlu iletişimle ilişkinizi canlı ve mutlu tutabilirsiniz, inatlaşmalar ve "aynısını iade ederim" mantığı bugünkü soğuk öpücüğü, uykusuzluklaır ve ağlamaları, yarın daha büyük bir sorunla karşılaştığınızda konuşmamaya, kavgalara ve yatak ayırmalara kadar gidebilir. bunu engellemek senin elinde....
eşine hitap ederken dikkat etmen gereken bir nokta da "ben" dili kullanmak. "sen söylesin sen böylesin "demek yerine, senin ifadelerin "beni" böyle ya da şöyle hissettiriyor "sen" üzüyorsun demek yerine "ben" üzülüyorum demek gibi. (umarım örnek başarılı olmuştur.)
diyelim ki olmadı, sloganımız şu olsun: bedenim kusurlu olabilir ama ruhum, kalbim kusursuz :)))

Sana sadece şunu diyebilirim canım tecrübelerime dayanaraktan eşin kendine olan özgüvevini yitirmeni istiyor.
Ama buna müsade etme üzülen sen olursun çünkü yarın başka bir kusur bulup yine canını sıkıcak

siz de onun zayıf noktalarını bir bir böyle bir akşam yüzüne vurun. küsmek surat yapmak bir işe yaramaz. konuşsanız da bir işe yaramaz. bu onun karakteri düzgün üslup nedir bilmiyor belli ki. eşisiniz biliyorsunuzdur zayıf noktalarını buyurun siz de altında kalmayın. görsün nasıl bir hismiş.

adam doğru söylemiş oruç tutmuyosun kalkıp bide sahurda gözleme yiyorsun o göbek gitmez tabi bir yere

erkeklerin arada böyle paldır küldür konuşmaları olur canım sen küseceğine trip yapacağına açık ve net bir şekilde eşinle konuş canım o böyle konuşunca kırıldığını üzüldüğünü söyle yoksa surat asmaktan pek anlamaz erkek milleti:19:

Merhabalar Kızlar,
Sessiz sedasız takip edenlerdenim aslında ama birde ben akıl danışayım dedim. Bugün itibariyle 8 aylık evliyim. Eşimi Çoook seviyorum.Ama bazen hareketleri inanılmaz sinir ediyo beni. bi şeyi eleştirirken aslaa güzellikle söylemiyo.örn. ben evlendiğimde 54 kiloydum evlennce kilo aldım 58 oldum hemen kendmi tutarak 54e tekrar düştüm. ama eşime göre hala kiloluyum:( sürekli yemek yerden onu yeme bunu yeme insan kendine bi bakar gittikçe şişiyorsun falan diyee bi dünya laf ediyo. Bugecede yine aynı şeyi yaptı sahurda onun için gözleme yaptım bende bi tane yedim tabiii. hemen başladı ben sana ne diyorum sen ne yiyorsun. heryerinden et fışkırıyo aynaya bi bak halinede tut boğazını falan filan.. cok yemek yiyen biri değilim halbuki sadece göbeğim olduğu kilo versemde gitmiyo. kızkende boyleydi kilom. o göbek hep orda yani. ama boyle mi söylenir yaa deseki "hayatım bak bu ara kilo aldın dikkat et biraz" falan belki bende azmedicem ama bole yapınca içimden hiç dediklerni yapmak gelmiyo. Şeytan diyo ol doksan kiloo görsünnn. ufff yaaa sabaha kadar sinirimden hem uyumadım hem ağladım... beyefendi sabah giderken öpmeden asla çıkmaz evden bugünde öptü tabi ama inadına hiç uyanmadım. surat yapmayı düşünüyorum çünkü. Kırıldımm çokkk. Neden bole yapıyo bilmiyorum ama bu durumdanda hiç hoşlanmıyorum..

vay beee.ben 22 yıllık evliyim evlendiğimdede 56 kiloydum hala 56...ne alıyorum ne veriyorum 3 tanede çocuğum oldu yıllar içinde...benim koca kilosuz olduğumdan şikayet eder...80-90 hatta üzeri olsam bile hoşuna gider..kilolu kadına bayılır..nerde şişman obez bir kadın görse pörtlek gözünü alamaz poposundan,benim yanımda bile..kimbilir benim olmadığım yerde böyle şişman kadınlara nasıl bakıyordur..böyle kocalarda var şekerim seninkinin zıttı..

Back
X