- 4 Temmuz 2013
- 520
- 141
- 83
- 38
hepsinde aynı mantık biz kilolu olunca kıllı olunca problem onlar yag torbası kıl yumağı da olsa erkekkkk
aynen ole bende bunu kabul etmiyorum.
Çok enteresan 54 kiloysan bence gayet zayıfsın demektir.
Göbeğin için egzersiz yapıp sıkılaştırabilirsin ama eşin değil SEN istiyorsan.
O kendine baksın hıh.![]()
zaten yapıyorum elimden geldiğince onun demesine bile gerek yok zaten ben kendim istiyorum
belkide kırıldıgını anlamştr yani buda insan sonucta. ama neolursa olsun bi kadına kilo aldın demek olur mu helede böyle bir uslupla......!!!! gercektn hiç hoş degil cnm senin durumnda olsaydm bende cok sinrlenrdm ve muhtemeln onun inadına gider kılo alrdmmm. ama sen sakın öle yapma![]()
evet aslında inadına kilo almak var ama ne diye kendimi kaybedeyim:)
bence bir kadına söylenmemesi gereken en önemli şeyi söylemiş hemde hiç hoş olmayacak bir şekilde...bende zayıf değilim maalesef evlenince de aldım 6-7 kilo eşimle beraber aldık.-)
ama ima bile etse kırılıyorum.şimdi bir de hamileyim dikkat ediyorum ama haliyle kilo almasam da şişkinliğim oluyor.eşim azcık ima etse ağlıyorum.dikkat et ilerde gerçekten kilo aldığında da böyle yaparsa daha çok üzülürsün.dilinin ayarına dikkat etsin
oda hamile değilken dikkat et diyo zaten hamile olsan bişe demiycem diyoooo
o ne demek yaa, ondaki nefis sende de var üstelik senin ilerde gebeliğin falanda olucak alıcaksında vericeksinde, ondaki göz zevkide sendeki ne, erkekmiş olurmuş diye bişey yok bende seni beğenmiyorum de bakalım
işin kötüsü o aldığı kiloyu verdiiiii

Merhaba,
eşiniz benim nişanlıma benziyor biraz
o da zayıflığı çok sever, bana da belli eder zaten
benim boyum 1,63 kilom sizin gibi 54 e çıkmıştı ama o dönem bana kendim bile fazla gelmiştim
sağlık açısından sizin 4 kg kadar verme taraftarınızım göbekteki yağlar zamanla damar ve kalp hastalıklarına
sebep olabiliyor çünkü
bende şu an diyet demeyim de dikkat ediyorum
iki kg verdim 52 oldum
benim diyetimde unlu gıdalar ve şekerli gıdalar yok gerisinde et protein sebze serbest
bende göbek sorunu yaşayan biriyim eskiye göre çok aşama kaydettim
öncelikle çok şekerli içen bir insandım şekeri bıraktım çayın kahvenin tadını alır oldum
sonra tuzu azaltım ödem yapıyor diye
ekmeği azalttım bıraktım denebilir bir kg daha verip mekiğe başlayacağım
bu arada nişanlıma karşı izlediğim politika şu
sürekli ya sende omuz çalışsana çok iyi gözüküyor six pack yapsan sana da çok yakışır bilmem ne felan
ve diyetimi biliyor iyi iyi yap diyor bende senin için değil kendi kendimi beğenmek için yapıyorum diyorum
sakın ona inat kilo alma, sonra sağlığından çekersin, göbeğin için uğraşıp fit ol, özgüvenli bi şekilde senin için değil imajı ver benim sana tavsiyem
ya zaten bende diyete başlamıştım ramazandan önce 58dim 54e kadar indim. beyaz ekmeği kestim, yeşil çaya ağırlık verdim, sebze meyve bol tükettim. ama araya ramazan girdi. pide yemeden duramıyorum napim. zaten ramazan bitsin aynı diyete devammm bende istiyorum tabiki 50 kiloya inmek onun için değil kendim içinnnn:))
evlenmeden öncede bu kilodaymışsınız zaten nesi kötü ki 54 kilonun...E siz yarın öbür gün hamile kalınca eşiniz bunalıma girer artık... Bence sinirli sinirli değil de en uygun ve keyifli anınızda bu tavrının sizi incittiğini anlatın çeki düzen versin yaptığı hiç hoş değil çünkü...
cok doğruuuu şuan konuşmuyorum onunla bakalım. Ama küslüğü uzatabilende biri değilim. akşamada arkadaslarıyla iftara gidicezzz akşama kadar gönlümü alması lazımmm:)