Eşimin büyük ayrımcılığı ( gorumcem ve eltime karşı)

laurabeybi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2017
195
42
98
29
Merhabalar.
Öncelikle şuradan başlamak istiyorum Ben 22 yaşındayım ve 32 haftalık hamileyim. Eşim benden 13 yaş büyük Aynı zamanda iki tane yeğeni var biri abisinin bir de ablasının. Eşim geç evlendiği için bu zamana kadar hep yeğenleri ile ilgilenmiş bir sorun olduğu zaman o koşmuş. Eşim Kazancı çok iyi degil ama şöyle bir sorun var Görümcem ve eltim o kadar Alışmışlar ki artık her şeylerini eşime yaptırıyorlar. Çocuklara bir şey lazım olsun hemen eşim arıyorlar Sen ilgilenir misin diye mesela geçen yılbaşında görümcemin oğlu oyuncak mı ne istemiş hemen eşim arayıp sen alır mısın benim işim var ben ilgilenemiyorum diyor. Bakım yeğenlerine bir şey olması gerçekten benim için sorun değil Hatta ben de alıyorum ama artık bu iyi niyet suistimal edilmeye başladı. Sürekli eşimin üstüne yıkıyorlar O da hiçbir şey söylemiyor hatta çok memnun ve geçen gün dedim ki bak benim de çocuğum olacak yakında ne olacağı belli değil hastaneye gidebiliriz para ihtiyacımız olacak Hem seni kullanıyorlar dedim bu yüzden tartıştık. Biz yaz tatilinde otururken bu insanlar Yurtdışına tatile gidiyorlar çocuklarının bütün masrafa Benim eşim de artık gerçekten bu durumdan bıktım ve Sırf bu yüzden boşanmayı bile istiyorum.

Eskiden beri böyleyse zor degisir..
Kendi çocuğu oldugunda tabiki yoğunluk kendi çocuğuna olacaktir..
Bu yuzden boşanmayın tabiki

Alismislar eltiniz ve gorumceniz esinizi kullanmaya para yonunden de.Engel olun canim simdiye kadar yapacagini yapmis sizinde bebeginiz olacak.Esiniz anlamiyorsa sevgili eltiniz ve gorumcenizle konusun.Saka ile karisik laf gecirin.Ses cikarmassan tepene cikiyorlar

Madem tartışınca anlamıyor kendi çocuğunuz için en iyisini aldırmaya başlayın. Acımayın bu tip erkeklere.

Eğer ki maddi sıkıntı diye bikbik yaparsa hamilelik ve lohusalık duygusallığını sonuna kadar kullanın.
Acımayın. Net.

Daha kaçıncı konu olacak merak ediyorum..
Her şey falso.
Yaşın daha kaç ki kendinden 13 yaş büyük birisi ile evlenmissin...Muhtemelen 19,20 yaşlarında bir evlilik oldu..
Ve hamilesin..
Evet iki konuyu yanlışlıkla açtım düzeltemedim. 19 yaşında evlendim ben

Seni cok iyi anladim boyle bir durumda olmayan insanlara sacma ve abartili gelebilir. Allah yardım etsin sana çünkü çok gıcık bi durum bisey söylesen çocuk onlar onları mi kiskaniyosun derler söylemesen bildiğin adam kaz gibi yolunuyo bende aynı durumdaydım çok şükür büyük ölçüde düzeldi. Bu düzelme de bi anda oldu kendi çocuğuna beklediği ilgiyi göremedi ve mecbur kendisi bıraktı çocuğun doğunca bi umut canım

Back
X