Arkadaşlar merhaba . Eşim özel sektörde çalışıyor. Evlendiğimizde 1 sene gece vardiyasında idi . Gece 2 3 gibi gidip gündüz 1 de geliyordu . Ve kahvaltı yapıp işe gidene kadar uyuyordu . Bana geçici olduğunu gündüze geçeceğini saatlerin düzenleneceğini söyledi ben sabrettim . Zaten uzağa geldim yalnızdım iyice yapayalnız kaldım. Şimdi gündüze geçti ama saatler yine düzensiz . Güya 8-5 çalışıyor ama asla böyle değil. Dün saat 7 de gitti gece 12 de geldi . Ben anlamıyorum bi iş yeri nasıl bu kadar uzun çalıştırıyor . Sadece pazarları evde . Hafta içi ne dışarı çıkabiliyoruz ne beraber vakit geçirebiliyoruz. Ben bu konudan şikayet ettiğim zaman ise beni şımarıklık ile suçluyor . Ayın 20 25 günü geç geliyor . 8 de gidip akşam 9 da 8 de 10 da geliyor . Cumartesileri erken geliyor onda da dışarı çıkıyor bi de şimdi maç muhabbeti başladı maçın olduğu günlerde de erken gelip maça gidiyor . Pazar günü dışarı çıkınca benimle eve çıkmıyor ben gezip geleceğim diyor . Gezdik beraber dediğimde ise ben seni gezdirdim diyor . Zoruma gidiyor lafları yani benle takılmak bi görev gibi hissettiriyor .Ben görüşemiyoruz dediğimde ise bana beni kısıtlayamazsın diyor . Ama ben zaten karışmıyorum ki. Hep geç gelip dışarı çıkacağı günler erken geliyor . Evlilik hayatında bu saatler olmaz bu işten ayrıl madem diyorum asla kabul etmiyor . Napacağımı bilmiyorum. Tek kişilik bir evlilik yaşıyorum.