Evet daha geçen gün söyledim tamam dikkat ederim dedi 5 dak snra o çoraplar yine orda geçende bana lan diye hitap etti bende asker arkadaşı da olduk dedim anlar dimi insan hala aynı aman çok sıkıldım gerçektenDile getirdiniz mi peki hiç bunu eşinize
2 yıllık evliyiz 3 yıllıkda flört dönemi :) yani evlendiğimizde başlarda dağınıklık vardı ama bu canım cicim dememeleri bu kadar değildi son bir yıldır böyle abartı rahatlıkKaç aylık evlisiniz? Evlilik öncesi ne kadar görüştünüz? Sonradan mı değişti?
O zaman birisi birşey konuşuyorsa elindeki tableti bırakıp dinlemeli benceTemizlik konusunda haklısınız ama diğer konuda bazen insanın elinde olmuyor mesela ben iki işi hayatta yapamam televizyon izerken kesinlikle biriyle konuşmam zaten konusulani da sadece dinlemiş gibi yaparım.
Hüç düzgün yapamıyor ki ama doğru diyorsunuz bundan sonra ona yaptırıyım iyi kötü nolursa olsun he bide bazen söylüyorum diyoki yarın yıkarımBanyodan sonra falan arkasını toplamayın bence. Söyleyin o toplasın.
Yeni tanıdım demedim ki yazdım kaç yıllık ilişkimiz olduğunu yıllardır tanıyorum ve çok aşık olarak evlendimEşinizi Yeni tanıdığınıza göre evlenmeden önce uzun bi tanışıklığınız yok. Aşk evliliği mi yaptınız diycem. Aranızda aşk olsa o çöpü atarken size kıyamazdı siz bu kadar tahammülsüz olmazdınız. Çok zor gerçekten zıt karakterler
KızBanyodan sonra falan arkasını toplamayın bence. Söyleyin o toplasın.
Banyodan sonra falan arkasını toplamayın bence. Söyleyin o toplasın.
İste o iyi yapamıyor ben hemen 5 dkda hallederim diye düşünmek pek doğru değil.Hüç düzgün yapamıyor ki ama doğru diyorsunuz bundan sonra ona yaptırıyım iyi kötü nolursa olsun he bide bazen söylüyorum diyoki yarın yıkarım
Nasıl anlamadım:)Kolaymı
Bu cümle sorunun çok farklı olduğunu gösteriyor..Şimdide yediği çöpü attı neden öyle yapıyorsun dedim canım öyle istiyor dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?