Ya gerçekten ne kadar ilginç yerlere takılıyoruz.. Eşi hazırlığını yapmış, yayına geçecekmiş.. Lafları dolandırmaya, başka şeylerle kıyaslamaya, birini aklamaya, diğerini yermeye, ne gerek var?
Olay belli.. İğrenç..
Bunun ilki, sonu yok.. Bunu yapmayı bırakın, aklından dahi geçirdiğine göre fazla yoruma gerek yok..
Bir arkadaşı aramıştım, sosyal medyada.. En son, kısmında onunla aynı isme sahip birisinin saçma paylaşımları vardı.. Resmen tiksindim.. Yine aile içi, güya annesini, kardeşini, sahilde güneşleneni çekip yollayanları bile paylaşan siteler var.. Olaylar daha da iğrençleşmeden bununla ilgili bir birimi olmalı polislerin.. Bunlarda tedavi işe yarar mı bilemiyorum ama çözüm bulunmalı.. Özgürlük adı altında saçma sapan bir hâl aldık iyice..
Önce Allah yardımcınız olsun.. Emin olun herkes yardımcı olmaya çalışıyor.. Herkesin ifade biçimi farklı tabi ki.. Sizde baya zor durumdasınız.. Hiç kolay değil.. Benim çocuğum olmasa dahi bu kişiyle birlikte olmak istemem.. Birde kız evladım varsa iyi düşünürüm.. Sizi düşünmeden hareket eden, sapkınlık peşinde olan biri için bu kadar günlerinizi ziyan etmeyin bence.. Düşünse yapmazdı..