- 1 Mart 2016
- 115
- 32
- 48
- Konu Sahibi 38meryem60
utanacak ne var yahu.ne yazdım da utanayım ne dedım .o GITMEDIM DIYOR ZATEN O DA KIM OLDUGUNU MERAK EDIYOR
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bütün bunları Cafe fişini bulduktan sonra mı öğrendiniz bayan Bond?KIZLAR DEDIMYA 1 HAFTA ONCE TELEFONUNDAN KOTU SITELERE GIRMIS.USTUNE USTLUK FACE DEN BAZI KADIN LARI ARATMIS AMA BIR KAC ISMI VE SUREKLI ARATMIS 2 SENE BOYUNCA
1 sene nasil durdun ya.utanacak ne var yahu.ne yazdım da utanayım ne dedım .o GITMEDIM DIYOR ZATEN O DA KIM OLDUGUNU MERAK EDIYOR
Bir senedir zaten dert ediyomuşAman bi sene önceki olayı şimdi niye dert edindinki.
Demek sende cafelere gidip latte içenlerdensin, hımmmAa latte dokundu heraldr ay okumuşum:)
utanacak ne var yahu.ne yazdım da utanayım ne dedım .o GITMEDIM DIYOR ZATEN O DA KIM OLDUGUNU MERAK EDIYOR
HAYRET BISEY YA KADININ YAZDIGI YORUMA BAK OYLE YORUM YAZACAKSA YAZMASIN
Hangi cafe giren çıkanların ismini kayıt eder ki, Var mı böyle isim yazdırıp kahve içen.
Müge Anlinin ikizimi bu konu sahibi acaba??Yok fişi olay esnasında bulmuş hatta adrese de gidip sormuşlar o gün, adamı gören çıkmamış daha önce o cafede
Bir senedir git savcılığa diye dır dır ediyomuş
Ancak pes edip şimdi gitmiş adam
Ama zaman aşımından kamera kayıtlarına ulaşılmamış
Bende dedim cafeden kastın nedir, aynı şeyden mi bahsediyoruz diye ama daha yanıtlamadıHangi cafe giren çıkanların ismini kayıt eder ki, Var mı böyle isim yazdırıp kahve içen.
hımm şimdi anladımYok fişi olay esnasında bulmuş hatta adrese de gidip sormuşlar o gün, adamı gören çıkmamış daha önce o cafede
Bir senedir git savcılığa diye dır dır ediyomuş
Ancak pes edip şimdi gitmiş adam
Ama zaman aşımından kamera kayıtlarına ulaşılmamış