Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Islak sopayla dövülecek eş .Bende bu mantığı anlamıyorum.Benimde babam böyle, bir sürü borcu olsun cebinde beş kuruş parası olmasın bir tanıdığı akrabası para istesin kendini satar verir.Bu huyundan dolayı hep borçlu, ne bir evi , ne de bir arabası oldu.Yaş oldu 55 kafa halen aynı.Valla ben anneme diyorum senin yüzünden ,sen hep iadere ediyorsun o böyle yapıyor.Sende onun gibi olacaksın takmayacaksın , para buldun mu yiyeceksin.
n Aynisindan bendede var degstremezsn malesefffarkadaşlar çok fenayım nolur yardımcı olun bana.. söyle anlatayım;
eşim çok çok iyi niyetlidir özellikle maddi yönden çok aşırı eli açıktır
şu an araba borcu düğün borcu bir sürü borç ödüyoruz batık durumdayız.
esim 5 kuruşumuz olmadığını bildiği halde kuzeni isteyince 500 tl borç verdi aylar önce. dün esimi aramış borcum vardı hesap nonu ver yatırayım demiş, esim ne dese beğenirsiniz
yok abi gerek yok önemli değil senin bana borcun yok demis.. biz batık haldeyiz kartlar martlar ödeyemez olduk o borvunu alamaz .. istemez de verseeler de almak istemez,,
dün kavga ettik bir sürü laf ettim benim kisiliğim bu diyo kuzenime feda olsun diyo ama ben çok üzgünüm.. tamam para içinde yüzüyo olsak yapmam hesabını benim de elim açıktır yardımcı olalım derim ama karsı taraf yer içer gezer paralar bol bizde sıkışığız ve esim borcu almaz var mı böyle bisi yaa deliricem ben sonunda sanırım.
mesela arkadaslarla bir yere gitsek hiç kimseye 5 krş ödetmez hep o öder böyle bir sürü huyu var ben değisemez diyo bir de sanki süper kahraman para babası..
ben de dedim senin sorumluluğun var artık bekar değilsin böyle bir kisilik olamaz dedim napcam bu adamı nasıl düzeltcem ben
en sonunda da kimseye borç vermiceksin dedim... napcammm ben yardım edin nolur![]()
Aynisindan be
n Aynisindan bendede var degstremezsn malesefff![]()
Esim degil ama babam benmde boyle malesef .. annem cok yiprandi olanda anneme oluyo sen restini cek canm uoksa ilerde yine sen cekersnsizindemi aynı kaç yıllık evlisiniz değişmedi mi :):):)
sizindemi aynı kaç yıllık evlisiniz değişmedi mi :):):)
Bende aynını yaptım, ve tüm hesapları paraları kartları ben tutuyorum artık. Eşime dedim ki benden habersiz bir kuruş bi yere verirsen işe giderken sana para vermem aç kalırsın orda gelde zorla alŞimdi biri broç istese abi ben kılıbığım para eşimde bana da vermiyo diyormuş
Bi de geçen diyo ki biri para muhabbeti açınca korkuyom borç istiycekler diye sen aklıma geliyon hemen diyo
![]()