eşimin cevabına bakarmısınız

adiyef

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2008
548
5
96
42
Konya
biraz önce birşey oldu sinirim bozuldu.üzerimde askılı dekolte bir bluz vardı.eşim göğüslerime bakmaya başladı bende güldüm ne bakıyorsun dedim.güzel birşey söyleyecek sandım.demezmi,''başkasını böyle görsem etkilenirdim onu düşünüyordum''bi anda suratım asıldı.bu sefer yanıma geldi güzel birşeyler söylemeye başladı.bende çekil falan dedim.aşkım artık bana ait ya ondan dedim diyor birde.ne yapıyım sizce sinir oldum ya akşam akşam şimdide oturmuş çerez yiyor

Erkekler ifade etme özürlü sanırım.Siz eşinizi dah iyi tanırsınız,ne demek istediğinden eminseniz,benzetin,küsün hatta.mafoldumben

Yani şimdi çıkıp şöyle bir cevap cuk otururdu: "ıyi ya bende etkilensinler diye giyiyorum"...
Ama bu sefer onlar sinirlenirler...
Ne desem bilmiyorum ben evli değilim ama sevgilim bana öyle söylese ben bu cevabı verirdim.

biraz önce birşey oldu sinirim bozuldu.üzerimde askılı dekolte bir bluz vardı.eşim göğüslerime bakmaya başladı bende güldüm ne bakıyorsun dedim.güzel birşey söyleyecek sandım.demezmi,''başkasını böyle görsem etkilenirdim onu düşünüyordum''bi anda suratım asıldı.bu sefer yanıma geldi güzel birşeyler söylemeye başladı.bende çekil falan dedim.aşkım artık bana ait ya ondan dedim diyor birde.ne yapıyım sizce sinir oldum ya akşam akşam şimdide oturmuş çerez yiyor

bluzun çok dekolte ise;dışarda giyme başkalarıda etkilenir demek istemiştir.
bişraz kabaca ifade etmiş ama kötü niyetle söylediğini sanmam.
,bence uzatmaya gerek yok...

biraz sinir bozucu olmuş............
elde ettikten sonra sanırım bişeylerin büğüsü bozuluyo..........

ablam konyanın ayazında sen nası giyiyon o askılıyı :))) adamın feleği şaşmış :))

Bu erkekler ankutmudur nedir ?
vallaha bunlar anlasilmaz bi cins acaba saka mi yapti ki ?

3 yıllık evliyiz.ben onun niye dediğini biliyorum boş bulundu bir an içinden geleni söyledi.bende gerçek düşüncesi olduğundan sinir oluyorum.bana bakıyor arada bir hala suratımı asıyorum sinirliyim ya of

Yani şimdi çıkıp şöyle bir cevap cuk otururdu: "İyi ya bende etkilensinler diye giyiyorum"... Ama bu sefer onlar sinirlenirler...
Ne desem bilmiyorum ben evli değilim ama sevgilim bana öyle söylese ben bu cevabı verirdim.

tam kapak cevap! bravo kaydirigubbakcemile3
esınız sızı kızdırmıs bıraz ne var ki bunda..tatlı tuzlu kucuk atısmalar bunlar kaydirigubbakcemile3

gerçek düşüncesi mikafamçokkarıştı
o zaman yapacak bir şey yok ki;küsseniz ne olcak..valla ben de sinir oldum şimdi..

tam kapak cevap! bravo kaydirigubbakcemile3
esınız sızı kızdırmıs bıraz ne var ki bunda..tatlı tuzlu kucuk atısmalar bunlar kaydirigubbakcemile3

Evet giyim konusunda çok sıkıntı çekiyordum zamanında sevgilim yüzünden.
Sanırım çok kızdırmış beni Baksana yorumlarımı bile etkiliyor. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

nasıl ya bence gerçek düşüncesi değildir ya bunu söyleyecek kadar saf olamaz eşiniz.bence kendini ifade edememiştir ya da ben öyle düşünmek istedimkafamçokkarıştı

canım evde otururken giydim tabi,gerçi hava sıcakta olsa eşim dışarda giymemi istemez kendisi gibi kişiler var dışarda tabi:oklava:

abla benim baba tarafı da konyalı, ben şaşırmadım bu cevaba öyle diyim :)))

Ay bende çok sinir oldum bazen çok patavatsız oluyor bu erkekler ben surat asmaz direkt kavga ederdim ama tabi şaka yapmış olabilir ne diyimm

Back
X