- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.572
- 598
- Konu Sahibi Morbidangel78
-
Senin profilde bu konuya çok uyumlu
Bugün ayakkabının altını yalayan, yarın içinden şampanya da içer, öbür gün de tuvalet terliğinden vodka içer, takunyalara sarılır yatar, sizi komşunun babetiyle filan aldatır.
Bu gidişe bir dur demelisiniz.
İyi oldu güzel oldu teşekkür ederim bu dünen kızı nasıl yaptınız
Cevap yazdığınız kısmın üstünde gülen yüz var ona tıklayınca altta emojiler var.
Bugün ayakkabının altını yalayan, yarın içinden şampanya da içer, öbür gün de tuvalet terliğinden vodka içer, takunyalara sarılır yatar, sizi komşunun babetiyle filan aldatır.
kusammı üstüneDikkatli yürü yolda m.ka yada balgama basma bari..Umumi wc ler de var.. Hastalanıp ölürsünüz abi
Su klan neymiş anladınız mı ?
Çatlıycam çözemedim
Supersin:)
Bilemeyeceğim, otomatik düzeltme ile yazılmış bi şey gibi,
arkadaş online strateji oyunlarına düşkünse clash of clans filan... Ondan kalmadır.
bence yemez bunuO ayakkabıları ilk ben mi denedim alırken kaç kişi deniyo haberin var mı ? sen şimdi milletin ayağının drğdiği yeri yalayıp beni aldatıyosun
bidaha görürsem o dilini keserim de kurtul
bence yemez bunu
Bende düşündüm ama bulamadimsu klana nedemek?
Harikasin ya koptum gülmektenBugün ayakkabının altını yalayan, yarın içinden şampanya da içer, öbür gün de tuvalet terliğinden vodka içer, takunyalara sarılır yatar, sizi komşunun babetiyle filan aldatır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?