- 10 Eylül 2018
- 3.038
- 4.437
- 133
Merhaba arkadaşlar kk da ilk defa konu açıyorum.Eşim her konuda iyi bir insan.Fakat bu aileden geldiğini yetiştiği ortamdan etkilenerek olustugunu düşündüğüm cimriligi başımıza bela.En ufak ekstra bişey istesem sorun oluyor.Ennn temel ihtiyaçlar hariç geri kalan herşey israf gereksiz.Gezmek gereksiz çünkü para harcanıyor.Misafir gelecek alışveriş yap diyorum bu kadar şeye ne gerek var.Cocuga kıyafet alınacak diyorum varya kıyafeti.5 senedir bir defa tabi alalım karıcım dediğini duymadım.Kendiliginden eli kolu dolu geldiğini görmedim.Maddi sıkıntımız yok.Ben çalışırken dahi böyleydi.Ne gerek var boşver...Bugünde üni okuyan rahmetli amcamin oğluna 200 TL göndermek istedim.Onun abileri zamanında ben okurken bana yardım etmişti.Tabi ben para s.....yorum yollarız dedi.Abileri yok mu onun dedi.İstemese bile duzgun soylesin o ne bicim uslup!Artik boğazıma kadar geldi.200 tl bizim bigün de harcayabilecegimiz bi para.Yani o kadar imkanimiz var.Cok üzgünüm.Ne yapmalıyım bu konuda?Ben mi abartiyorum.Sabrım taşmak üzere