• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin cimriliği :(

Zeyna03

❤👦👶👧🏻❤
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2018
3.038
4.437
133
Merhaba arkadaşlar kk da ilk defa konu açıyorum.Eşim her konuda iyi bir insan.Fakat bu aileden geldiğini yetiştiği ortamdan etkilenerek olustugunu düşündüğüm cimriligi başımıza bela.En ufak ekstra bişey istesem sorun oluyor.Ennn temel ihtiyaçlar hariç geri kalan herşey israf gereksiz.Gezmek gereksiz çünkü para harcanıyor.Misafir gelecek alışveriş yap diyorum bu kadar şeye ne gerek var.Cocuga kıyafet alınacak diyorum varya kıyafeti.5 senedir bir defa tabi alalım karıcım dediğini duymadım.Kendiliginden eli kolu dolu geldiğini görmedim.Maddi sıkıntımız yok.Ben çalışırken dahi böyleydi.Ne gerek var boşver...Bugünde üni okuyan rahmetli amcamin oğluna 200 TL göndermek istedim.Onun abileri zamanında ben okurken bana yardım etmişti.Tabi ben para s.....yorum yollarız dedi.Abileri yok mu onun dedi.İstemese bile duzgun soylesin o ne bicim uslup!Artik boğazıma kadar geldi.200 tl bizim bigün de harcayabilecegimiz bi para.Yani o kadar imkanimiz var.Cok üzgünüm.Ne yapmalıyım bu konuda?Ben mi abartiyorum.Sabrım taşmak üzere :(

Ayy ayni babam. Yok anam yok dayanilmaz boyle adama cocuk yoksa kurtul annem kurtulamadi. Sen kurtul ve bu adada bi erkege askimdan olsemde cimri oldugunda bitiririm en nefret ettigim ozellik

O zaman çalışacaksınız ve bunlara maruz kalmayacaksiniz.Kendi paranızı kazandığınız zaman her dakika hesap vermek zorunda kalmazsiniz .
Belki imkani yok. Ayrica resmen adama hak veriyosunuz. Sizinde umarim boyle bi kocaniz olur. Annem calisiyorda noluyo babam yine cimri yine cimri. Surekli laf sokuyor. Anca laf atin

Bir iş aramaya başlayın iyi kötü.Onun parasına kalmayın madem lafını ediyor ayırın paranızı.

Valla bu devirde karisinin amcasinin ogluna para yollayacak erkek fazla yoktur kusurabakma

Hele ki seninkisi gibi cimriyse

Calis bence de

Merhaba arkadaşlar kk da ilk defa konu açıyorum.Eşim her konuda iyi bir insan.Fakat bu aileden geldiğini yetiştiği ortamdan etkilenerek olustugunu düşündüğüm cimriligi başımıza bela.En ufak ekstra bişey istesem sorun oluyor.Ennn temel ihtiyaçlar hariç geri kalan herşey israf gereksiz.Gezmek gereksiz çünkü para harcanıyor.Misafir gelecek alışveriş yap diyorum bu kadar şeye ne gerek var.Cocuga kıyafet alınacak diyorum varya kıyafeti.5 senedir bir defa tabi alalım karıcım dediğini duymadım.Kendiliginden eli kolu dolu geldiğini görmedim.Maddi sıkıntımız yok.Ben çalışırken dahi böyleydi.Ne gerek var boşver...Bugünde üni okuyan rahmetli amcamin oğluna 200 TL göndermek istedim.Onun abileri zamanında ben okurken bana yardım etmişti.Tabi ben para s.....yorum yollarız dedi.Abileri yok mu onun dedi.İstemese bile duzgun soylesin o ne bicim uslup!Artik boğazıma kadar geldi.200 tl bizim bigün de harcayabilecegimiz bi para.Yani o kadar imkanimiz var.Cok üzgünüm.Ne yapmalıyım bu konuda?Ben mi abartiyorum.Sabrım taşmak üzere :KK43:
Değişmez artık o keşke başka birşey için alsaydın o parayı doğru söylemeden ancak alabilirsin
Çalışsan ona da karışır o
Parasızlık ayrı birşey açgözlülükten cimrilik bambaşka

Haklisin ama diyirsun ya ben calisirken de boyleydi.yani durumu daha iyi olsa da boyle olacak.yani maddi durumunuzla ilgili degil .malesef huyu boyle olunca degistirmek de zor.

Neden işi bıraktınız ? Eş bile olsa başkasının eline bakmak çok acı .. zorunuza gitmiş işte , yeniden ve daha hırsla başlayın çalışmaya .. kazanın ve sormadan harcayın ..

İşimi bırakmadım.Orasi çok ayrı bi dert.Ki zaten kesinlikle kendi mesleğimi yapamazsam dahi çalışmayı düşünüyorum.Calismamla da ilgisi yok.Hep böyleydi.

Haklisin ama diyirsun ya ben calisirken de boyleydi.yani durumu daha iyi olsa da boyle olacak.yani maddi durumunuzla ilgili degil .malesef huyu boyle olunca degistirmek de zor.

Kesinlikle öyle.Calisrken de böyleydi.

İşimi bırakmadım.Orasi çok ayrı bi dert.Ki zaten kesinlikle kendi mesleğimi yapamazsam dahi çalışmayı düşünüyorum.Calismamla da ilgisi yok.Hep böyleydi.
7 sinde neyse 70 indede o olur misali. Geliriniz ne kadar? Yani bi tek sizi mi yoksa kendini de herseyden para için uzak tutuyor mu ?

Değişmez artık o keşke başka birşey için alsaydın o parayı doğru söylemeden ancak alabilirsin
Çalışsan ona da karışır o
Parasızlık ayrı birşey açgözlülükten cimrilik bambaşka
Konu ne olursa olsun yalan söyleyemem.

Back
X