• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin cimriliği :(

Yanlış anlamayın da 5 bin zaten aman aman bir rakam değil. Anladığım kadarıyla çocukta var bence anca geçiniyor olabilirsiniz.

Küçük bi yerde yaşıyoruz aman aman bi giderimiz yok.Ev kendimizin kira yok.Biriktirdigini söylüyor.

Benim esimde boyleydi ne bi eksik ne bi fazla grrci simdi bosandik ama yani biz zamnla konusa konusa aşmıştık bu konuyu fatura parasını kuruşu kuruşuna hesaplayıp veriyodu pazar parası öyle ekstra hiç bi harcama olmaz mı olmuyodu misafir gelse ne gerek var bu kadar masrafa diyodu dayanamayıp karşılık veriyodum kavga ediyorduk diyodum herşeyden kisda boğazdan kisilmaz misafir bereketiyle gelir diyodum bişekilde zamanla törpülemişti kendini bn çalışınca kendi paramı kazanınca rahat harciyodum eve bi eşya alacaksam üstüme kıyafet alacaksam aliyodum karisamiyodu okadar bnde biriktirmeyi seviyorum zamanla düzelmişti yani biraz torpulenitse ıyi olur sonra anladım ki boş boş para harcamasından hesabını bilmeyen bi adam olmasındansa tutumlu olup hesabını bilen bi adam daha iyi cimrilik kesinlikle çekilecek şey değil zaten günah dediğim gibi biraz torpulerse kendini ıyi olur

Canımı sıkan imkanı olduğu halde kısıtlamaya çalışması.Su an elimde olmayan sebeplerden dolayı çalışamıyorum.Ama az kaldı.Allahtan maaşıma karışmıyor bana getir vs.demiyor.Calismaya başlayınca biraz olsun rahatlarım.Genelde gördüğüm kadarıyla çözümü yok bu işin.Ki zaten 5 senedir ayni adam.Calismaya başlayana kadar sabredicem.Tekrar belirtmek istiyorum buraya yazmak yorumlarınız çok rahatlatti beni.Cok teşekkür ediyorum yorum yazan herkese.Konuyu kapatmaya yetkili arkadaş rica etsem kapatabilir mi?Daha fazla meşgul edip zamanından çalmiyayım kimsenin.Herkese hayırlı gecelerEn Büyük KK:KK24:

Cimri adam çekilmiyor gerçekten
Aşkımdan ölsem evlenmem böyle biriyle
Sen o agzinin icerisinde futursuzda dolasan sag ve sol dislerine carpan seyi (halk arasinda dil deriz)isir bakiyim bir birde tovbe buyuk sozume falan de :KK70:kiz bu bodoslamalarin yuzunden sinanacan diye korkuyorum hayir gayet sansin bahtin acik olacakken niye bu israrin :sinirli:

Allah yardıncınız olsun eşiniz çekilecek cins değil. Bi arkadaşımın eşi de böyle ikisi de öğretmen. Dışarı çıkmasına izin vermiyormuş. Benzin parası gider diye ailesinin yanına bile uzun süre kalmayacaksa gitmezmis. Dinledikçe şok oldum. Ek dersinin fotoğrafını çekti şimdi eşim hesap sorar çekeyim dedi. Eşim bana böyle davransın o maaş kartını yediririm ona. Sağlıklıyken yeme içme gezme hevesi varken para hesabı yapıp durmak çok zor.

Alışveriş davranışı değişebilen bir şey eşinle uygun cümlelerle konuşursan zamanla yumuşar , ben tam bir alışveriş koliktim şuan öğle yemeğimi evden götürüyorum akıllı sayaca göre makinaları çalıştırıyorum falan :D

Aşırı pinti diyemem ama.Ne zaman harcama yapacak olsam sancılı geçiyor.Tartisiyoruz.Istedigimi alıyorum ama burnumdan geliyor diyebilirim.Gezmeyelim,dışarda yemeyelim.Kiyafet alalım ama sınırlı olsun.Begendim birşey olunca ne gerek var.Cocuga birşey beğensem ne gerek var.Harciyorum ama mücadele ederek.Son olay çok üzdü beni.200 tl nedir ya hesabı yapılır mı öksüz üniversite öğrencisine başının gözünün sadakası olsun değil mi?
Bence haklısınız. Size şu tavsiyeyi verebilirim eskiden eşim kalbimi kırınca bu tarz konularda sessizleşip hiçbir şey almıyordum. Şimdi tam tersi alıyorum, yiyorum , geziyorum.

Allah yardıncınız olsun eşiniz çekilecek cins değil. Bi arkadaşımın eşi de böyle ikisi de öğretmen. Dışarı çıkmasına izin vermiyormuş. Benzin parası gider diye ailesinin yanına bile uzun süre kalmayacaksa gitmezmis. Dinledikçe şok oldum. Ek dersinin fotoğrafını çekti şimdi eşim hesap sorar çekeyim dedi. Eşim bana böyle davransın o maaş kartını yediririm ona. Sağlıklıyken yeme içme gezme hevesi varken para hesabı yapıp durmak çok zor.
Ayyyyy ikisi ortalama 10 bin kazanıyor ve bunun lafını yapıyor. Ek dersi çekeyim ne ya.

Benim maaşıma zam yapılmış çok sevinip eşimi aradım. Tebrik ederim dedi kapattı. Ben de eşime sormam. Ama o ben çok harcıyorum diye sürekli laf sokuyor.

Birde bunun tersini düşün eşin olabildiğince para harcayıp seni rezil etse, gelen borçlu insana parasını vermese, yaşlılıkta daha çok para gerekiyor bu kesin

Ayyyyy ikisi ortalama 10 bin kazanıyor ve bunun lafını yapıyor. Ek dersi çekeyim ne ya.

Benim maaşıma zam yapılmış çok sevinip eşimi aradım. Tebrik ederim dedi kapattı. Ben de eşime sormam. Ama o ben çok harcıyorum diye sürekli laf sokuyor.
Ilginç ya dinledikçe çok şaşırmıştım. Allah yardımcıları olsun.

Aşırı pinti diyemem ama.Ne zaman harcama yapacak olsam sancılı geçiyor.Tartisiyoruz.Istedigimi alıyorum ama burnumdan geliyor diyebilirim.Gezmeyelim,dışarda yemeyelim.Kiyafet alalım ama sınırlı olsun.Begendim birşey olunca ne gerek var.Cocuga birşey beğensem ne gerek var.Harciyorum ama mücadele ederek.Son olay çok üzdü beni.200 tl nedir ya hesabı yapılır mı öksüz üniversite öğrencisine başının gözünün sadakası olsun değil mi?
Hiç kenarda paran yok mu?

Evlerden ırak !

Senin de kenarda köşede bir 200 liran yok mu yahu ? Madem cimri bir adamla evlisin ,ya çalışacaksın yada ufak tefek verdiğini biriktireceksin

:oops:Aman Allahım diyesim geldi geldi konuyu okuyunca :KK12: yorumları okuyuncada bi gülesim geldi :KK53:ben ailemde de çok rahat büyüdüm evlendim eşim çok maddiyatımız olmasada öyle yaşattı sağolsun :KK45:bende cimri insandan nefret ederim Allah uzak etsin Babam da eskiden kıyafetten az da olsa kısardı ama yeme içme kısmına gelince asla bi şeye hayır demezdi eeee beş çocukla iyi bile idare etmiş adam

Yok canım değişmez.teyzemin aynı bu türden kocası vardı.kendisi de çalışıyordu.sonra kendi parasının hırsızı oluyordu.yok değişmiyor.o boşadı kurtuldu.

Back
X