• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin cimrilikkkkleri....

öyle cnm bide beni düşün ben nasıl kafayı yemim?ailemin durumu iyidi çalışıyodum,büyükşehiirdeydim,sevdim dedim düştüm bunun peşine,bir güne bir gün canım karım cefamı çekiyosun hakkını helal et gurbet gurbet geziyosun demeyi bırak değer bile vermediği gibi bide babanın evinde daha iyisimi varmış ozaman orda kalsaymışım vb..cümlelelr söylüyo kompleksli adam..allaha havale ediyorum madem öyleydi 7 sene konuştuk bıraksaydın yalvarmasaydın?..

Bu tıpler cabuk unutur canm yalvardıgı gunlerı smdı sorsan yalvarmadm kı der... Ayy bır de onceden calısıp smdı bu duruma dusmek daha da kotu .. Çocugun yok sanrm cnm bıde cocugunuz olsa ona da cımrılık yapsa asıl kıyamet o zaman kopar ıste.. Ayy cok sevmıyosan yol ver gtsn cnm uyuz oldum ben bu kocana tanımadan gıcık aldım

canım merak ettim neden mutfak alışverişini birlikte yapmıyorsunuz ?
Bunu birlikte yapmayı deneyin bence hafta sonları birlikte markete gidin ordan ne eksikse alın parayıda kendi ödemiiş olur böylece
onun dışındaki ihtiyaçların içinse haftalık belli bir kota belirle onu al eşinden bence
yani diyelimki haftalık 30 veya 50 her neyse işte
ama mutfak alışverişini birlikte yapın bence
oda görmüş olur hem ne kadar tuttuğunu 200 tlnin yetmeyeceğini

hayır yanlış anlaşıldım heralde onları beraber yapıyoruz evde olmadığı zamanlar 100 tl filan bırakıyo ondan dertliyim birde durumu iyi pintiliğinden..ama inanki paranın değeri olmadığı gibi özel hiçbir ihtiyacıma yetmiyor.

hayır yanlış anlaşıldım heralde onları beraber yapıyoruz evde olmadığı zamanlar 100 tl filan bırakıyo ondan dertliyim birde durumu iyi pintiliğinden..ama inanki paranın değeri olmadığı gibi özel hiçbir ihtiyacıma yetmiyor.

evde olmadığı zamanlardan kastın ne
yanlış anlama merak ettim
1 haftamı
3-5 günmü
yada 1 aymı ?

bu tıpler cabuk unutur canm yalvardıgı gunlerı smdı sorsan yalvarmadm kı der... Ayy bır de onceden calısıp smdı bu duruma dusmek daha da kotu .. çocugun yok sanrm cnm bıde cocugunuz olsa ona da cımrılık yapsa asıl kıyamet o zaman kopar ıste.. Ayy cok sevmıyosan yol ver gtsn cnm uyuz oldum ben bu kocana tanımadan gıcık aldım

çocuk olsa nolur acaba varlık içinde darlık yaşıyoruz zaten..acımızdan ölürüz heralde yazıklar olsun böyle erkeğe ama ailesinin yanına gittikmide saçıyo resmen paraları bi görsen eli kolu dolu gelmeler...

hey fikirlerime ne dersin?? bu arada kv kp yanında bakımsız bakımsız dolaş aaa derlerse 100tl ile anca dersin!

10 gün 15 gün belki daha fazla..ama asıl sorun düşünememesi ya bu para yetmez bi ihtiyacı olur diyebilmesi..

yine yanlış anlama beni amacım senin açığını aramak değil yada sana laf söylemek değil ama
bana 10 gün için 100 tl az gibi gelmedi
buda benim bakış açım tabi
ben çalışıyorum hoş kart kullanıyorum bir ihtiyacım olduğu zaman ama oda nadir oluyor zaten
yani evden pek çıkmıyorsan 100 tl yeter gibi geldi bana
bende yanılıyor olabilirim tabi

ayrıca bence seni dahada bezdiren şey eşinin deterjana bilmem neye karışması ben bu yüzden cimri olabileceini düşündüm fakat 100 tl cimrice gelmedi

hatta yazmışsınız ilk yorumunuzda 10-15 gün için 200-250 tl az değil bence

Son düzenleme:
ayy pinti erkek....Allah kolaylık versin :31::31::31::31:

bundan sonra alışveriş falan yapma....evde olduğu bır gun hadı markete gıdıyoruz de beraber alışverıs yapın....
su-elektrık faturalarına sakın karışma......
özel ihtiyaçlarını marketten al(nasıl olsa kocan ödeyecek)
beraber markete gıttıgınızde aylık alışveriş yap....

çocuk olsa nolur acaba varlık içinde darlık yaşıyoruz zaten..acımızdan ölürüz heralde yazıklar olsun böyle erkeğe ama ailesinin yanına gittikmide saçıyo resmen paraları bi görsen eli kolu dolu gelmeler...

Bu da zengin aidat vermeyen tıplerden olur ama soke soke alırız :)) Hatta nasıl olur bılıyor musun kısaca anlatayım bı velım var para oldu mu kaçar, neyse okulumuzda tıyatrolar yapılır ve cok uygun 2 tl.. Bunu bıle vermez getırır benden goturmemı bekler. Bende yne tyatro gunu cocugunu getrdı bıraktı eger parasını vermıyorsanız goturmıcem dedm. Goturmedm ve sınıfta yardımcı arkadasla bıraktım.Kadına oyle bı ders oldu kıı çocugu gidip evde anlatmıs baya ondan sora ılk getıren oldu.. Senın kocanada bı ders vermen lazm cnm . Ya boyle cekeceksın ya bırakacaksın.. Degısmez ımkansız..Çok mu sevıyorsun?

yukarıda okudum zaten markete gıdıyormussunuz.....yanlış anlamazsan sizin ne gıbı özel ıhtıyaclarınız oluyor?
süreklı kuaföre mı gıdıyorsunuz?
ya da sık sık yapılan arkadaş görüşmeleri(dışarda)
çok sık alışveriş mi yapmak istiyorsunuz......

yanı 200 tl az değil......siz kocanızın laflarına daha cok kıl oluyorsunuz gıbı geldı.

Başlıkta belirttiğim gib arkadaşlar eşimin ciimrilikleri,durumu iyi,maaşımız iyi çocuk yok,taksitimiz yok,ama her ay mutfak masrafı ve bana verdiği en fazla 200 lira dışında para geçmiyo elime,bana güvenmiyomu?benimsemiyomu,işi dışarda gidiyo 10 gün 15 gün bana 200-250 lira birakıyo,normal mi benmi abartıyorum,bayanım sonuçta yeme içme dışında bir ihtiyacım olsa karşılayamıyorum,bugün tartıştım,niye böyle yapıyosun diye,parn mıyok fakirmisin durumun olmasa anlarım,niye bu varlık içinde yokluğu yaşatıyor bana????zulüm ediyor,arkadaşlarıma bakıyorum maaş kartı bırakıyo arkadaşları giderken yada daha fazla,ben niye hem bu cefayı çekiyorum hemde parasız aç sefil dolaşıyorum,1 yaptı 2 yaptı sesimi çıkarmadım,ama sonunda patladım madem var karına niye vermiyosun giderken??oda bana arkadaşıyla para göndermiş madem var giderken niye bırakmıyosun?????nolurrr akıl verin moralim çok bozukkkkk..

İyi dayanmışsın... İnsan fazla fazla bırakır ki muhtaç olmasın,zorda kalmasın diye..
Ablamın eşi de baya cimridir..Ama ablam bir harcar :1: çıt çıkartamaz valla :1:

alışverişe birlikte gitmek iyi fikir.. anlasın neyin ne kadar olduğunu.. ufak ufak maddi ihtiyaçlarını arttır canım. int. üzerinden ihtiyacım var de al.. ödesin kredi kartını... :21: :23:
hiç acıma canım...

Dedimki bide bugün ozaman birbirimizden beklentilerimiz olmasın..daha mutlu oluruz belki benim senden artık çok bi beklentim yok dedim çünkü hayal kırıklığı yaşıyorum hep senle ilgili dedim oda tmm ne parası istiyosun senden mi kıstım sanki gönderecem al parayı benle muhatap olma ne yapıyosan yap..ya böyle erkek olmaz olsun valla billaa para göndermek senin boynunun borcuuu..terbiyesiz adam..

tipik pinti erkek ALLAH korusun böylelerin RABBİM AMİN
evde para durumunu kadın idare etmeli bence,ki eğer bütçe sizin kontrolünüz de değilse bile azıcık para bırakmamalı yani

Allah sabır versin, güldüm eşinize allah daha çok versin. Dünya malı dünyada kalır diye hatırlatın arada, mezara toplu iğne ucunu bile götüremicek haberi yok.

yukarıda okudum zaten markete gıdıyormussunuz.....yanlış anlamazsan sizin ne gıbı özel ıhtıyaclarınız oluyor?
süreklı kuaföre mı gıdıyorsunuz?
ya da sık sık yapılan arkadaş görüşmeleri(dışarda)

yanı 200 tl az değil......siz kocanızın laflarına daha cok kıl oluyorsunuz gıbı geldı.

Nasıl az degıl yaaa koca evı 200 tl ıle gecındırıyor gıbı dusun.. Hadı 300 400 de bence cok az bılemıceem tabı . Hepsını okumadım ama yıtmez canm.. kaldı kıı kocasınn parası varms

Süreklı kuaföre mı gıdıyorsunuz?
Ya da sık sık yapılan arkadaş görüşmeleri(dışarda)

Yanı 200 tl az değil......siz kocanızın laflarına daha cok kıl oluyorsunuz gıbı geldı.

işte bu kafayla devam et arkadaşım sen sonrada ortalık ezik bayanlarla dolunca niye böyle deyip kaynana kocanın üstüne atalım..ya okumadın yada bu cahilce fikirlerin senin kişiliğin aslında anlamıyomusun adamın durumu iyi benden kısıyo diyorummm.....biriktiriyo belkide anladın mı sen tutmuş nereye çekmişsin allah aşkına durumu kötü olsa anlarım heralde 3 tane evleri arabaları arsaları herşeleri var anladın mııı??ama ben iyi şartlarda yaşayamıyorum..

Nasıl az degıl yaaa koca evı 200 tl ıle gecındırıyor gıbı dusun.. Hadı 300 400 de bence cok az bılemıceem tabı . Hepsını okumadım ama yıtmez canm.. kaldı kıı kocasınn parası varms

canım yorum üstüne yorum yapmak tarzım değildir ama
ev geçindirmek değil bahsettiğimiz
faturalar ödeniyorsa
market alışverişide yapılıyorsa

bunun dışında ev geçindirmek için napılırki ?
ben çalışıyorum belki bilmiyorumdur bilen biri bana anlatsın

Back
X