• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin cimrilikkkkleri....

[ı]iyi dayanmışsın... Insan fazla fazla bırakır ki muhtaç olmasın,zorda kalmasın diye..
Ablamın eşi de baya cimridir..ama ablam bir harcar :1: çıt çıkartamaz valla :1:

Alışverişe birlikte gitmek iyi fikir.. Anlasın neyin ne kadar olduğunu.. Ufak ufak maddi ihtiyaçlarını arttır canım. Int. üzerinden ihtiyacım var de al.. ödesin kredi kartını... :21: :23:
Hiç acıma canım...

[/ı]

ya problem yapıyo geçende aldıkya paranın hesabını bilmiyosun diyo öyle alda ben öderim bi adam değilki uyanık bide 5 kuruşun hesabını yapıyo tm yapsın ama bana yapmasın

Dedimki bide bugün ozaman birbirimizden beklentilerimiz olmasın..daha mutlu oluruz belki benim senden artık çok bi beklentim yok dedim çünkü hayal kırıklığı yaşıyorum hep senle ilgili dedim oda tmm ne parası istiyosun senden mi kıstım sanki gönderecem al parayı benle muhatap olma ne yapıyosan yap..ya böyle erkek olmaz olsun valla billaa para göndermek senin boynunun borcuuu..terbiyesiz adam..

önce sakin ol,sinirlenme.....eşin hakkında sırf para için böyle konuşmamalısın...

acaba eşiniz sizin müsrif olduğunuzu mu düşünüyor da böyle yapıyor?ipin ucunu size bıraksa ayın sonu gelmez dıye düşünüyor olabılır mı?

Son düzenleme:
Nasıl az degıl yaaa koca evı 200 tl ıle gecındırıyor gıbı dusun.. Hadı 300 400 de bence cok az bılemıceem tabı . Hepsını okumadım ama yıtmez canm.. kaldı kıı kocasınn parası varms

cnm benım özel ıhtıyaclarına yetmıyormus bu para.markete falan beraber gidiyorlarmış.....yanlış anlamadıysam....

bu da zengin aidat vermeyen tıplerden olur ama soke soke alırız :)) hatta nasıl olur bılıyor musun kısaca anlatayım bı velım var para oldu mu kaçar, neyse okulumuzda tıyatrolar yapılır ve cok uygun 2 tl.. Bunu bıle vermez getırır benden goturmemı bekler. Bende yne tyatro gunu cocugunu getrdı bıraktı eger parasını vermıyorsanız goturmıcem dedm. Goturmedm ve sınıfta yardımcı arkadasla bıraktım.kadına oyle bı ders oldu kıı çocugu gidip evde anlatmıs baya ondan sora ılk getıren oldu.. Senın kocanada bı ders vermen lazm cnm . Ya boyle cekeceksın ya bırakacaksın.. Degısmez ımkansız..çok mu sevıyorsun?

sevgide kalmadı valla cnm artık durumu iyi filan ama ben rahat edemedikten sonra hayırsız koca işte..allah herşeyin hayırlısını versin..

En sinir olduğum konu eşlerin birbirlerinden para saklaması kadın erkek farketmez. Çünkü çevremde yapan kadınlar da var bu para saklama olayını. Ya siz evlenmişsiniz yuva kurmuşsunuz bir hayatı paylaşıyorsunuz para saklamanın mantığını aklım almıyo.

Ben 4,5 senelik evliyim. Evliliğimin ilk 1,5 yılında çalışmadım. Ama eşim hiçbir zaman para konusunda cimrilik yapmadı. Maaş aldığında parayı koyduğumuz bi yer var oraya bırakır parayı. Kimin ne ihtiyacı varsa ordan alıp kullanır. O zamanlar evimiz de kiraydı ben de çalışmıyordum. Ama sağolsun kayınvalidem evimin her eksiğini alırdı. Kendisi emekli ve maaşını beraber almaya giderdik. Ondan sonra da tüm mutfak ihtiyaçlarını, temizlik malzemelerimi alırdı. Beğendim ne olursa aklım kalmasın diye alırdı. Şimdi ben de 3 senedir çalışıyorum ve sistemimimiz aynı maaşlarımızı aldığımızda koyarız bi yere ihtiyacımız olduğunda alıp kullanırız parayı.

Senin eşin tam anlamıyla kavrayamamış beraber hayat paylaşmanın ne olduğunu bence.

işte bu kafayla devam et arkadaşım sen sonrada ortalık ezik bayanlarla dolunca niye böyle deyip kaynana kocanın üstüne atalım..ya okumadın yada bu cahilce fikirlerin senin kişiliğin aslında anlamıyomusun adamın durumu iyi benden kısıyo diyorummm.....biriktiriyo belkide anladın mı sen tutmuş nereye çekmişsin allah aşkına durumu kötü olsa anlarım heralde 3 tane evleri arabaları arsaları herşeleri var anladın mııı??ama ben iyi şartlarda yaşayamıyorum..

Canım sen arkadasa bu kafayla devam et yazmısın da sen napıyosun acaba?? Sen de bu kafayla devam edıyosun yanı kusura bakmada..kocanın elıne bakıyosun farkın nee?? Cok da sevmıyormussn zaten e bosan o zaman yanı.. kocan degısmeez cunku . eger bosanmıcaksan onun bu cımrılıgını cekeceksn yapacak bse yok.. Ezık bayan olmak ıstemyorsan da gıdıp calısacaksınn.. Braz sert olmus olabılırm ama yazdgn yoruma gore cevap yazdm.

herkesin rahatlı kavramı farklıdır
sizin rahatlık kavramınız nedir
eğer mahsuru yoksa yazarmısınız bizim içinde iyi bir fikir olabilir belki

ne rahatlığı arkadaşım sen nerde yaşıyosun köydemi dağdamı ?hayat şartlarından haberin varmı yada hiç ihtiyacın olmuyomu laf arıyosun gibi geliyo bana....yorum yapmana gerek yok anlamadıysan anlamamışsındır zorunda değilsin...

canım sen arkadasa bu kafayla devam et yazmısın da sen napıyosun acaba?? Sen de bu kafayla devam edıyosun yanı kusura bakmada..kocanın elıne bakıyosun farkın nee?? Cok da sevmıyormussn zaten e bosan o zaman yanı.. Kocan degısmeez cunku . Eger bosanmıcaksan onun bu cımrılıgını cekeceksn yapacak bse yok.. Ezık bayan olmak ıstemyorsan da gıdıp calısacaksınn.. Braz sert olmus olabılırm ama yazdgn yoruma gore cevap yazdm.

çalışcam zaten beklediğim yerler var hemen başlıcam..hemen..

Canım sen arkadasa bu kafayla devam et yazmısın da sen napıyosun acaba?? Sen de bu kafayla devam edıyosun yanı kusura bakmada..kocanın elıne bakıyosun farkın nee?? Cok da sevmıyormussn zaten e bosan o zaman yanı.. kocan degısmeez cunku . eger bosanmıcaksan onun bu cımrılıgını cekeceksn yapacak bse yok.. Ezık bayan olmak ıstemyorsan da gıdıp calısacaksınn.. Braz sert olmus olabılırm ama yazdgn yoruma gore cevap yazdm.

bu mesaja tamamen katılıyorum
evde oturan bayan ezik değildir ayrıca
ezidirmek kişisel özgürlükler kısıtlanınca olur kanımca

ne rahatlığı arkadaşım sen nerde yaşıyosun köydemi dağdamı ?hayat şartlarından haberin varmı yada hiç ihtiyacın olmuyomu laf arıyosun gibi geliyo bana....yorum yapmana gerek yok anlamadıysan anlamamışsındır zorunda değilsin...

köydede dağdada yaşamıyorum
fakat sen gereğinden fazla agresifsin
eşinede böyle yapıyorsan vay haline
burda bize bile böyle yaptığna göre aman aman

kaldıki ben büyükşehirde bi yerdeyim çalışıyorum ve ayda en fazla 100 tl harcarım nakit olarak oda yol masrafım ve yemek masrafım falandır

250 tl ile idare edemiyorsan bir finans danışmanı tutmanı öneririm kendine
yada kocayı boşa iyi bir tazminat alırsın bak

Son düzenleme:
çalışcam zaten beklediğim yerler var hemen başlıcam..hemen..

Bencede hemen calısmalısın paranıda kafana gore harcamalısın..yoksa kocandan sana hayır yok.. sen calısırsan kocan senden para fln da alır yanı onda o potansıyelı gordum. artık calısıyorsun dıye 200 tl da vermez evın butun masrafı sana kalır ama olsun ynede calıs sen

İnsanlar yardımcı olmaya çalışırken nedir bu iticilik? Dağda mı yaşıyosun bilmem ne diye? Umarım bi iş bulur hem maddi hem MANEVİ anlamda huzura erersin. Banlanmamak için yazabileceklerim bu kadar... Selametle...

bu mesaja tamamen katılıyorum
evde oturan bayan ezik değildir ayrıca
ezidirmek kişisel özgürlükler kısıtlanınca olur kanımca

köydede dağdada yaşamıyorum
fakat sen gereğinden fazla agresifsin
eşinede böyle yapıyorsan vay haline
burda bize bile böyle yaptığna göre aman aman

kaldıki ben büyükşehirde bi yerdeyim çalışıyorum ve ayda en fazla 100 tl harcarım nakit olarak oda yol masrafım ve yemek masrafım falandır

250 tl ile idare edemiyorsan bir finans danışmanı tutmanı öneririm kendine
yada kocayı boşa iyi bir tazminat alırsın bak

Bana göre de ezık degıldır tabıkı de bayanın yorumuna hıtaben oyle yazdım..

10 gün adam ortada yok ve bıraktığı para 100 TL az vs demeyeceğim.

Ama para kaynağı eş bir yere gidiyorsa ve eşi çalışmıyorsa hastalık olur birşeye ihtiyaç olur demeli ve her zaman bıraktığından daha çok para bırakmalıdır. Usül budur.

Yoktur bırakamaz o ayrı. Bırakmıyorla, bırakamıyor çok farklı şeyler. Ki arkadaşın eşi bırakmıyor.

Burada akşama eve gelecek kocadan değil, 10-15 gün olmayacak bir kocadan bahsedildiği unutulmamalı.

Bana göre de ezık degıldır tabıkı de bayanın yorumuna hıtaben oyle yazdım..

anladım canım ne yazmak istediğini zaten katıldığımıda belirttim

eğer burda insanların yorumlarına böyle denecekse neden konu açılıyorki ozaman değilmi ama
üstelik burda kimse kendisine kötü tek bir laf etmemişken

işte bu kafayla devam et arkadaşım sen sonrada ortalık ezik bayanlarla dolunca niye böyle deyip kaynana kocanın üstüne atalım..ya okumadın yada bu cahilce fikirlerin senin kişiliğin aslında anlamıyomusun adamın durumu iyi benden kısıyo diyorummm.....biriktiriyo belkide anladın mı sen tutmuş nereye çekmişsin allah aşkına durumu kötü olsa anlarım heralde 3 tane evleri arabaları arsaları herşeleri var anladın mııı??ama ben iyi şartlarda yaşayamıyorum..

[B]şimdi sen benımle bu şekilde konuşma hakkında kendınde nasıl gördün anlamadım.....

1. kendıne gel,agzını topla senın gibi ne dedıgını bilmezler yüzünden banlanmak istemiyorum....
2. ne demişim anlamadım....sabahtan berı herkes o bıtmek bılmeyen özel ihtiyaçlarını soruyor yanıt yok.ee o zaman ne dıye konu açtın..?
3.ezik olan birisi varsa o da konuyu açan kişi yanı sensın...kocasından para istiyor, hatta çıldırmış ,dellenmiş para para dıye ortalığa düşmüşsün......
4. madem bu kadar paracısın git çalış...
5. durumu iyi ve senden kısıyorsa sorunu kendınde ara!!!
6. bir daha da bana cevap verme çünkü ben seni kaale alıp cevaplamıcam!!![/
B]

Son düzenleme:
Zaten sen evınde cok mutlu olsan kocan senınle yeterınce sennle ılgılense 200 tl gozune 2000 gibi gelır vala.. senın derdın kocanın parayı senden kısması.. yoksa 200 ıle de bseler yapılır.. Evınde tupu olmayan velılerm var yanı 200 tl yı kucumsemeyın bence..Asıl soruna odaklan.Ayrıca braz sınırlısın cnm sakın ol

sonuna kadar haklısın arkadasım herkesin kendine göre harcaması olur borcuna harcına göre harcaması olur herşeyi çıktıktan sonra 2000 lira kalıyo demiş arkadas ve kocası 100 lira 200 lira para veriyo karıına çocuğa para verir gibi azlığı çokluğu herkese göre değişir..
benim sinir olduğum şey nasıl yani kazanılan para eşten saklanır mesela ben çalışıyorum eşimde maaşını aldığında oturur birlikte nereye ne verilecek ayırırız kalan parayı da koyduğumuz bi yer var ihtiyacı olan alır ordan hatta para ayırırsam hiç saklamam bu kadar da bi köşeye ayırdım heberin osun derim ..kadın bence evinin hesabını kitAbını tutacak olan kişi ne tipler var yaaa arkadasım nie böyle alıştırdın :41:

Zaten sen evınde cok mutlu olsan kocan senınle yeterınce sennle ılgılense 200 tl gozune 2000 gibi gelır vala.. senın derdın kocanın parayı senden kısması.. yoksa 200 ıle de bseler yapılır.. Evınde tupu olmayan velılerm var yanı 200 tl yı kucumsemeyın bence..Asıl soruna odaklan.

ya problem yapıyo geçende aldıkya paranın hesabını bilmiyosun diyo öyle alda ben öderim bi adam değilki uyanık bide 5 kuruşun hesabını yapıyo tm yapsın ama bana yapmasın

Allah alla!! paranın hesabını biliyorum ama almam gerektiğini de biliyorum! de! ben böyleyim! de! Bana mı yapıyorsun de.. ne bileyim.. sinir oldum bunun konuşulması bile kötü.. :ssz:

bizimde çok büyük maaş yok ama fazla fazla bırakır hep.. bir gün hastaydım yemek yapamam dışarıdan söylerim diye 300tl bırakmış.. yuh dedim dünyayı mı yiyeceğim..he o parayı harcamayacağımı biliyor,zaten bi tas çorba içmiştim.. ama rahat olayım diye bırakıyor..

olay harcamak değil..eşini muhtaç bırakmamak,rahat hissettirmek.. :ssz:

Back
X