eşimin cinsel isteksizliği:((

Böyle şişman hımbıllardan uzak durcacaksın demek ki:9: Sevgili deneyimim oldu da kısa sürdü ama taş gibi kızım insan bir kere öpmez mi?
Bunların işi gücü yemek yemek oluyor,tüm enerjilerini de bu konu üzerinde kullandıkları için başka şeyler yapmaya halleri kalmıyor:34:
Ne yapılır bilemem ama sizin elinizden bir şey gelmez.Öncelikle o kilolarını vermeli.Sonra cinsellik için bir çare bulursunuz:31:

Abla ben senin kocayı anlamadım .
Acaba gençken bişeyden mi huylanmış, tiksinmiş ?
yok cnm öyle bişeyde yok.
Eşinizin durumu cidden değişikmiş ablacım... Bi arkadaşın dediği gibi çocuktan önce bu sorunu çözün bana göre. Eşinizin üstüne hiç gitmeyin bi müddet, çok zor ama biraz tutun kendinizi..Yanına yaklaşmayın, evin içinde de bakımlı olun açık konuşcam ama biraz uçuk giyinin :27: ama yüz vermeyin, daha açık örnekler vercem ama ayıp olcak, ceza almim bide =) Bi müddet üstüne gitmeyin o da kendine gelicektir umarım..Bide kesinlikle bi uzmana danışın.Ne yapmanız gerektiğini o daha ii bilicektir.
denedim cnm.bneim için 1ayın bile önemi var guatır hastasıyım yumurtalarım çok zor oluşuyor onun için bir an önce anne olmam lazım.
Böyle şişman hımbıllardan uzak durcacaksın demek ki:9: Sevgili deneyimim oldu da kısa sürdü ama taş gibi kızım insan bir kere öpmez mi?
Bunların işi gücü yemek yemek oluyor,tüm enerjilerini de bu konu üzerinde kullandıkları için başka şeyler yapmaya halleri kalmıyor:34:
Ne yapılır bilemem ama sizin elinizden bir şey gelmez.Öncelikle o kilolarını vermeli.Sonra cinsellik için bir çare bulursunuz:31:
:1::1::1:bi arkadaşımın eşide benimki gibi şişman o kızda çok şikayetçi çocuk yapana kadar canı çıktı ama başardı
saten gecelikler giy sex ol cnm iyi gelcek

anlamıoki giyince eğer kesin kez yapmıcaksa çoğu zamanda böyle oluyor sanki kendisi bakire kız ben tecavüz edecekmişim gibi davranıyoorrr.

bu cevaplara göre uygulanan her metoda cevap vermediğine göre benim eşim umutsuz vakaaa:1:

Bence tecavüz edin eğer öyle sanıyorsa :9:

:1::1:inanki üzülüyorum bu durumuna.kendisi garip olduğunun bunun tuaf oldunun farkında bile değil gayet rahat ve kalkıp sesk yapım die kendini yorup üzmüo.garfilid varya onun gibi:1::1::1::1:

:1::1:inanki üzülüyorum bu durumuna.kendisi garip olduğunun bunun tuaf oldunun farkında bile değil gayet rahat ve kalkıp sesk yapım die kendini yorup üzmüo.garfilid varya onun gibi:1::1::1::1:

O daha da ilginç garip olduğunun farkında olmaması:26: Ee onu bunu bırakalım adamın problemleri var diyelim erken boşalma,ereksiyon olamama tarzı hani rahatsız olur,sinirli olur,kendini eksik hisseder ama Garfiel tarzı rahatlık da biraz garip:27: Siz bir de daha da seksi olmayı denemiş bir bayansınız buna da tepki vermemiş:31: Aklıma başka bir şey gelmiyor:24:

Rencide de edemezsiniz ki koca bu:9:

O daha da ilginç garip olduğunun farkında olmaması:26: Ee onu bunu bırakalım adamın problemleri var diyelim erken boşalma,ereksiyon olamama tarzı hani rahatsız olur,sinirli olur,kendini eksik hisseder ama Garfiel tarzı rahatlık da biraz garip:27: Siz bir de daha da seksi olmayı denemiş bir bayansınız buna da tepki vermemiş:31: Aklıma başka bir şey gelmiyor:24:

Rencide de edemezsiniz ki koca bu:9:

ailesinede söyledim kimse oralı olmuyorrr.herkes benim çok istekli oldumu düşünüyorr:1::1::1::1:

Ee yani ailesine söylemekle çok ayıp etmişsiniz. Heralde sizin istekli olduğunuzu düşünürler. Buda ailesiyle paylaşılmazki.

9aylık evliyken kayınvalidem gelin çocuğun olmuyorsa snei doktora götürelim dedii gerile gerile.yıllarca çabaladım söylememk için ailesi üstüme gelmesine rağmen demedim ama artık dayanamıyorum bilsinler oğullarından olmadını.

9aylık evliyken kayınvalidem gelin çocuğun olmuyorsa snei doktora götürelim dedii gerile gerile.yıllarca çabaladım söylememk için ailesi üstüme gelmesine rağmen demedim ama artık dayanamıyorum bilsinler oğullarından olmadını.

Ben olsam bunu asla söyleyemezdim. Bu konudaki cesaretinize hayran kaldım bravo:46::46:

çocuğun olmuor die sizede baskı yapsalar ve eşiniz ilişkiye girmese emin olun sizde söylerdiniz.4yıl beklemezdiniz bile

Ben kendimden çok eminim cnm, Böyle bir konuyu eşimin ailesine söylemek düşünemiyorum bile. Neyse bu kendi fikrim size uyar uymaz o tartışılır. Allah yardımcınız olsun yinede

Sürekli eşine ilk yaklaşan olmak ..
Ya bir kadın için bu çok onur kırıcı , yorucu birşey,
Nereye kadar buna katlanıcaksınız ?
Ksr bakmayın ama ben cocugunuzun olmamasına sevındım,
Tamam hersey cınsellık değil ama insan sevdıgını öpmek,koklamak onunla herseyde bir olmak ıster..
Nereye kadar böyle dayanabılır ki..

Sevişmek sadece zevk için yapılan bırsey değilki,
İnsan sevince sevdiğiyle herseyı yaşamak ıstıyor,
Bence eşinizin sorunu cinsellikten öte ..
Sevgi anlayısında ya da sevgıyı yasayıs bıcımın de problemler var ..

Yoksa bırakın erkeği
kadın içi bile bu derece cinsel isteksizlik olanaksız..
Tabi tercihleri farklı değilse..

Nasıl sevebildiğinizi de anlıyamadım..
İnsan belki yola severek başlar ama bunca yıl sürekli böyle sorunlarla yıpranır,
sevgi falan kalmaz bence..
yanı ben de kalmazdı..

Eşinizle beraber olmanızın tek sebebi çocuk mu?

Ee yani ailesine söylemekle çok ayıp etmişsiniz. Heralde sizin istekli olduğunuzu düşünürler. Buda ailesiyle paylaşılmazki.

katılıyorum...
aileye söylenir mi, annesi ne yapcak mesela, oğlum git karının koynuna gir mi dicek :20:
çocuk yapın dedikleri zaman,
bizde onun için uğraşıyoruz, zamanı gelince olcak de geç...

Son düzenleme:
belkı soran olmustur yorumların hepsını okuyamadım ..acaba esın cocuk mu ıstemıyor ?hazır hıssetmıyor mu kendını

çok tuhaf geldi bana 4yıllık evlilik daha ne ki biz 12yıllık evliyiz böyle sorunlar yaşamıyoruz eşin şimdiden bıkmış isteksiz bu evlilik daha nereye kadar gider bilemiyorum siz 1-2yıla arkadaş gibi olursunuz zannetmiyorum eşin bence kadınlara ilgisi yok

Back
X