eşimin cinsel isteksizliği:((

maonyaaa

bir melek diliyooorrumm
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Mart 2010
9.284
18
358
Diğer
4yıllık evliyim ve evliliğimizin ilk günlerinden beri süre gelen eşimin cinsel isteksizliği artık beni çığrımdan çıkardı.çocuk düşünüyoruz doktorum haftada en az 3kez birlikte olun diyor.eşime ayda 3kez zor oluyor.aşırı isteksiz bu yüzden hep tartışıyoruz.ne gecelikten tahrik oluyor ne başka bişeyden.eve yorgun geldiğini söyleyip yatana kadar tv nin başında oturuyor.bazen sarılıp öpünce ben senin amacının ne olduğunu biliyorum ama yapmıcam diyor hemen.istemesem bile.doktorada gittik o bile şaşırdı.ilaç tedavisi kullanıyor ama işe yaramıyor.herkes eşinden çok istiyor die şikayetçiyken ben çok isteksiz die şikayetçiyim.3aylık bi gebeliğim oldu 3ayda ben hiç istemedim oda hiç sözünü bile açmadı.kürtajdan sonra tekrar isteyincee benim kafam rahattı yine başladın demeye die tepki göstedi.off bi çocuğum olsa bende meraklı değilim:25:

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım yanlış anlama ama çocuktan önce bu problemi halletseniz daha iyi olmaz mı?
Çocuk olduktan sonra merakli değilim derken neyi kastediyorsun bilmiyorum ama
bence bu konuda da yanlış düşünüyorsun.
Çocuktan sonra bir daha görüşmeyecek misiniz?
Önemli olan çocuk yapmak değil,çocuğu sağlıklı bir ortamda büyütebilmektir.

Geçmiş olsun cnm...Alah tekrar nasib eder inş...
Eşin konusunda ise yanlız olmadığına emin ol..
senin gibi bu durumdan şikayetci o kadar çok kadın var ki..
karşına alıp konuştun mu? neden istemiyosun diye?
bi insan sürekli yorgunluğu bahane edemez...
kişisel temizliğine özen gösteriyosundur mutlaka...

peki cinsellik dışında sana davranışları nasıl ?
sevgi sözcükleri işten eve gelince sarılmalar aşkım canım falan bunlar da mı yok
normal günlük iletişiminiz nasıl

bu konuda mutsuzsan bunu eşine açıkça belirt. ama arkasında dur dediklerinin. ağlamadan sızlamadan anlat. ben sağlıklı bir kadınım, ve bunu istiyorum de. çözsün ne problemi varsa. ya terapiye gidin beraber, ya kendi gitsin.
çocuk istiyorsunuz ama evliliğizde önemli bir problem var, bunu çözmeden yapmayın çocuk falan.
kocanın bu tavrı değişmeyecek haberin olsun. hayatını böyle mutsuz, eşin tarafından reddedilen bir kadın olarak geçirmek istiyormusun.
meraklı değilim demişsin. meraklı olmasan buraya yazmazdın di mi :34: bunda utanılacak bir şey yokki. o senin kocan, sende karısısın. ondan istemicen de kimden isticen bunu.
ama yok ben zaten memnunum böyle devam edelim diyosan. aşılama yaptırın illa çocuk istiyosanız.

Canım yanlış anlama ama çocuktan önce bu problemi halletseniz daha iyi olmaz mı?
Çocuk olduktan sonra merakli değilim derken neyi kastediyorsun bilmiyorum ama
bence bu konuda da yanlış düşünüyorsun.
Çocuktan sonra bir daha görüşmeyecek misiniz?
Önemli olan çocuk yapmak değil,çocuğu sağlıklı bir ortamda büyütebilmektir.

cinselliğe meraklı değilim babında söyledim.çünkü isteksiz bi erkekle yapmak o akdar zorkiii.ben o kadar giyinip süsleniyorum ama eşim zorlaa kavga yapayapa birlikte oluyorr.ne yapacamı şaşırmış durumdayım

Geçmiş olsun cnm...Alah tekrar nasib eder inş...
Eşin konusunda ise yanlız olmadığına emin ol..
senin gibi bu durumdan şikayetci o kadar çok kadın var ki..
karşına alıp konuştun mu? neden istemiyosun diye?
bi insan sürekli yorgunluğu bahane edemez...
kişisel temizliğine özen gösteriyosundur mutlaka...

temizlik konusunda çok titizim ama eşim o konudada berbat dişleirni bile fırçalamaktan aciz.o halinden çok memnun oda benden şikayetçi bu kadar seksmi istenir die.doktoruna dedimki bizim evde sanki ben erkeğim o kadın ben istiyorum o kaçıo dedim adamın gözleri yuvasından çıktı ya çok traji komik bi cinselliğimiz var:1:konuştum çok konuştum hemde o ayda bi kaç defa olmasından yana onun doğru olduğuna inanıyor

cnm erken boşalma,ereksiyon gibi bi problemi falan var mı..
eğer kendisi zevk almıyosa gerekli de görmüyo demek ki...
bencil o zaman, sadece kendini düşünüo...

peki cinsellik dışında sana davranışları nasıl ?
sevgi sözcükleri işten eve gelince sarılmalar aşkım canım falan bunlar da mı yok
normal günlük iletişiminiz nasıl

eşimede söylüyorum senden çok iyi arkadaş dost olur ama senden eş olmaz die bazen cinselliğini kast ederek.cinsel konuya girmezsek benden iyisi yok gözünde diğer.cinsel yönü hariç memnunum yani.sanki taş atıp kolu yorulacakmış gibi seks eşim için işgence gibi geliyor.

cnm erken boşalma,ereksiyon gibi bi problemi falan var mı..
eğer kendisi zevk almıyosa gerekli de görmüyo demek ki...
bencil o zaman, sadece kendini düşünüo...

var cnm u sorunlarımızda var.zatenn seksten benide soğutuyor.nasıl diyeceğimi bilmiyorum fantaziden falan bi haberr istemiyor bile.

cnm fantaziyi falan boşver sen şimdi, normal cinsel hayatı düzgün olmayan bi insan, fantaziden falan bişey anlamaz zaten...
öncelikle olması gereni rayına oturtmak lazım...

konuma uygun en uygun başlığı bir derdim varda buldum.umarım doğru yere açmışımdır.

kızlar biraz özel olacak ama:17:fikirlerinize ihtiyacım var.

4yıllık evliyim ve evliliğimizin ilk günlerinden beri süre gelen eşimin cinsel isteksizliği artık beni çığrımdan çıkardı.çocuk düşünüyoruz doktorum haftada en az 3kez birlikte olun diyor.eşime ayda 3kez zor oluyor.aşırı isteksiz bu yüzden hep tartışıyoruz.ne gecelikten tahrik oluyor ne başka bişeyden.eve yorgun geldiğini söyleyip yatana kadar tv nin başında oturuyor.bazen sarılıp öpünce ben senin amacının ne olduğunu biliyorum ama yapmıcam diyor hemen.istemesem bile.doktorada gittik o bile şaşırdı.ilaç tedavisi kullanıyor ama işe yaramıyor.herkes eşinden çok istiyor die şikayetçiyken ben çok isteksiz die şikayetçiyim.3aylık bi gebeliğim oldu 3ayda ben hiç istemedim oda hiç sözünü bile açmadı.kürtajdan sonra tekrar isteyincee benim kafam rahattı yine başladın demeye die tepki göstedi.off bi çocuğum olsa bende meraklı değilim:25:

çok üzücü.. en çok da "ben senin amacını biliyorum" kısmına üzüldüm senin kadar rencide oldum bir kadın olarak..
bazı erkekler düşkün oluyor bazıları olmuyor.. ama bu şekilde kendini ifade etmesi çok garip ve insanın kendini kötü hissetmesine neden olur gerçekten.. kürtajdan sonra söyledikleri... ne iş yapar bilmiyoruz eşin ama çalışma şartları az çok etkiliyor, evde yedikleri falan bunlar etmen ama bir erkek ne zor şartlarda çalışırsa çalışsın akşam eve gelip gecenin bir yarısı kadını rahat bırakmıyor falan. biz bu senaryolarla büyüdük.şimdi erkeklerin kimyası bozuldu sanırım ne kadar çok konu açılır oldu buna benzer.

eşimede söylüyorum senden çok iyi arkadaş dost olur ama senden eş olmaz die bazen cinselliğini kast ederek.cinsel konuya girmezsek benden iyisi yok gözünde diğer.cinsel yönü hariç memnunum yani.sanki taş atıp kolu yorulacakmış gibi seks eşim için işgence gibi geliyor.

daha önce kötü bir deneyimi mi oldu acaba? ya da eski sevgilisinden bir konudan dolayı iğrendi de uzaklaştı mı acaba? tercihleri farklı değil demi? bunları biliyor musun?

evet ya, ben senin amacını biliyorum ne demek???ne kadar kırıcı...
Allah akıl fikir versin...

Son düzenleme:
çok üzücü.. en çok da "ben senin amacını biliyorum" kısmına üzüldüm senin kadar rencide oldum bir kadın olarak..
bazı erkekler düşkün oluyor bazıları olmuyor.. ama bu şekilde kendini ifade etmesi çok garip ve insanın kendini kötü hissetmesine neden olur gerçekten.. kürtajdan sonra söyledikleri... ne iş yapar bilmiyoruz eşin ama çalışma şartları az çok etkiliyor, evde yedikleri falan bunlar etmen ama bir erkek ne zor şartlarda çalışırsa çalışsın akşam eve gelip gecenin bir yarısı kadını rahat bırakmıyor falan. biz bu senaryolarla büyüdük.şimdi erkeklerin kimyası bozuldu sanırım ne kadar çok konu açılır oldu buna benzer.

işide öyle çok ağır bi iş değil.yorucu hiç değil.kendisi şişman evlendikten sonra 20 kilo aldıı aklı fikri yemekteee ve tv de bütün dizileri takip eder.bazen içimden anan seni nie kız doğurmadı acaba diyorum:27:evde sağlıklı beslemeye başılışıyrm bitkisel kürler uyguluyrm ama banamısın demio

daha önce kötü bir deneyimi mi oldu acaba? ya da eski sevgilisinden bir konudan dolayı iğrendi de uzaklaştı mı acaba? tercihleri farklı değil demi? bunları biliyor musun?
yok cnm yapısı öyle hantall.temiz erkeklerden.nişanlıyken bile hiç yanak yanağa bile öpüşmedik.düşün yani.
evet ya, ben senin amacını biliyorum ne demek???ne kadar kırıcı...
Allah akıl fikir versin...

kendine tecavüz falan edicemi düşünüyor heralde:47::47::47:

yaptığım yorumu bi dikkate alır mısın arkadaşım, sakince okursan orada önemli şeyler yazıyor.

bu konuda mutsuzsan bunu eşine açıkça belirt. ama arkasında dur dediklerinin. ağlamadan sızlamadan anlat. ben sağlıklı bir kadınım, ve bunu istiyorum de. çözsün ne problemi varsa. ya terapiye gidin beraber, ya kendi gitsin.
çocuk istiyorsunuz ama evliliğizde önemli bir problem var, bunu çözmeden yapmayın çocuk falan.
kocanın bu tavrı değişmeyecek haberin olsun. hayatını böyle mutsuz, eşin tarafından reddedilen bir kadın olarak geçirmek istiyormusun.
meraklı değilim demişsin. meraklı olmasan buraya yazmazdın di mi :34: bunda utanılacak bir şey yokki. o senin kocan, sende karısısın. ondan istemicen de kimden isticen bunu.
ama yok ben zaten memnunum böyle devam edelim diyosan. aşılama yaptırın illa çocuk istiyosanız.

yaptığım yorumu bi dikkate alır mısın arkadaşım, sakince okursan orada önemli şeyler yazıyor.

yorumunu görmemiş ama sakince oku falan yazmanın anlamı yok ben burda derdimi paylaşıyrm zaten sakince.

Back
X