- 5 Mart 2018
- 239
- 111
- 18
BELKIDE ADAM ILTIFAT ETMEKTEN UTANIYORDUR. ne bıelyım daha ocne nasıldı? ıltıfat ederken falan cekınırmı yanı romantık gorunmekten cekınıyorsa o yuzden bısıy demıyodur kı sızın mumu sondurup uzerınızı degıstıgınızı gorunce herhalde o özel gecenının sona erdıgını dusnup soruyor ne oldu dıye. dememkk ıetkılenıyormuş. etkılenmese mumu nıye sondurdun dıye sormaz bıle .. siz yınede burdakı yorumlarıdıkkate alın bıraz ara verın oncekı kadar ozen gosteremyın ortama falan etkılenen bırıyse zaten sorar onceden mumlar gecelıkler yapıyordun sımdı nıye yapmıyosun dıye sorarsa zaten etkısı altına almıısn demktrMerhabalar eşimle evliliğimiz in ilk zamanlarında cinsellik olarak gayet iyiydik.simdi çok gecmedi zaten 5 aylık evliyiz ama mesela bazı geceler süsleniyor um geliyor odaya mumlar falan adamda tepki yok işlerini hallediyor.sanki eşofmanla oturuyorum tepki yok.insan güzel olmuşsun faalan ne bilim iltifat eder sonuçta onun için yapıyorum onlari.o akşamki niyet cinsellik olsa da ben hazirlanmisim bı tepki ver dimi.bende sinirleniyorum giyiyorum eşofmanı o zaman da bana ne oldu diyor.dun gece de oldu üzerimi değiştirdim mumu da söndürdüm.ne oldu diyor sonra bana ama her defasında aynı .var mıdır aynı durumda olan ya da fikir vermek isteyen