Eşimin Çocukca Davranışları...

cesursincap

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2013
1.079
644
123
47
Merhaba arkadaşlar. Direkt konuya giriyorum. Eşimle birbirimizi çok seviyoruz ama bir türlü aşamadigimiz bir konu var:Siyaset. Goruslerimiz taban tabana zıt. Benim için sorun değil aslında evde siyaset konuşulmasından hoşlanmıyorum. Ama öyle anlar oluyor ki yorum yapmak zorunda hissediyorum. Ben esimi sakince dinleyip tahammül ederken o benim dusuncelerime tahammül edemiyor. Az önce yine böyle bir fikir ayrılığı oldu. Bir baktım gidip kendisine kahve yapmış bana yok. Çok bozuldum ama birşey söylemedim. Yatak odasına geldim o salonda tartışma programı izliyor. Ne yapacağım onunla bilmiyorum.

Sacmalamayin seninde esinde farkli dusunceleri olabilir ama devlet meselesi etmeyin bu durumu ters duşmeye gerek yok ya agiz tadini bozacak kadarda buyutmeyin

Nasıl yani sanki iki ayrı partinin liderisiniz de evin içinde ayrı gayrı yapıyor. Sinir oluyorum fanatikçe siyasi görüş savunanlara. Açıkça söyleyin "siyasi konu konuşulmasını sevmiyorum,ha eğer çok konuşmak istiyorsan da ben zıt bir şey söylediğimde çocuklaşma öyle kendi kendine kahve yapmak nezaketen sormamak hiç hoş değil" deyin.

siyasi görüşleri zıt olan kişilerin evlenebilmeleri çok garip geliyor bana.
onunla konuşsanız hiç bu konuları açmasanız...

Birçok kez konuştum. Başlarda iyi gidiyor sonra yine aynı. Evlilik konusuna gelince beni ve goruslerimi çok iyi biliyordu ve 4 yıl boyunca sorun olmayacağına beni ikna edip evlenmeye razı etti.

Bilmiyorum. Erkeklere sormalı.....
:Neden siyasi partilerin propagandalarını yapar ki insanlar ? Düşünce ayrılığı olabilir lakin bu fanatikce savunmak bana hep manasız gelmiştir .. siyaset yüzünden millet kardeşi ile kanlı bıçaklı oluyor .. Herkes istediğine inanır . Kimseyi bağlamaz...

Nasıl yani sanki iki ayrı partinin liderisiniz de evin içinde ayrı gayrı yapıyor. Sinir oluyorum fanatikçe siyasi görüş savunanlara. Açıkça söyleyin "siyasi konu konuşulmasını sevmiyorum,ha eğer çok konuşmak istiyorsan da ben zıt bir şey söylediğimde çocuklaşma öyle kendi kendine kahve yapmak nezaketen sormamak hiç hoş değil" deyin.

Aynen ben de sinir oluyorum. Ne kadar konuşsam da boş.

Back
X