Eşimin Çocukca Davranışları...

Merhaba arkadaşlar. Direkt konuya giriyorum. Eşimle birbirimizi çok seviyoruz ama bir türlü aşamadigimiz bir konu var:Siyaset. Goruslerimiz taban tabana zıt. Benim için sorun değil aslında evde siyaset konuşulmasından hoşlanmıyorum. Ama öyle anlar oluyor ki yorum yapmak zorunda hissediyorum. Ben esimi sakince dinleyip tahammül ederken o benim dusuncelerime tahammül edemiyor. Az önce yine böyle bir fikir ayrılığı oldu. Bir baktım gidip kendisine kahve yapmış bana yok. Çok bozuldum ama birşey söylemedim. Yatak odasına geldim o salonda tartışma programı izliyor. Ne yapacağım onunla bilmiyorum.
Bizde de aynı sorun var eşim hep açar konuları ben kapatırım ama.lafimida çekmem aslnda İyi bişey değil ayni düşüncede olmak isterdim ama benim eşim öyle surat falan yapmaz gülerek laf sokar bende ona aynı şekilde saygi olması lazim

Eğer terör örgütü propagandası yapan partiyi desteklemiyorsaniz kocanızin size karışma hakkı yok. Öyle türlü var demiyorum ama eşim o partiyi desteklese aynı yerde bile barinamazdim sanırım büyük konusmayim da

tabikide ciddi değilim. İroni yaptım.
İroni fazla gelmiş, anlayamamış pek kimse :deli:

Konu sahibi eşin çocuklaşmış ne enteresan fikir ayrılığında böyle kin tutmak ama ülkecek bu halde değil miyiz zaten? En güzeli en doğrusu benim düşüncem modunda geziyor herkes.. Bizim sülalede tartışmayan kalmadı gezi sırasında, yarısı birbirine küs, facebook kullanmama avantajıyla ben kimseye küsmeden tartışmadan atlatabildim süreci..

Umarım eşiniz yaptığı çocukluğu farkeder..

Ben genel olarak siyaset için ölümüne tartışanlardan hiç ama hiç hoşlanmıyorum. İnsan insanlıktan çıkıyor, içindeki siyaset konusundaki kin yüzüne vuruyor böyle şiddetli tartışıp, diretenlerin. Bir de siyaset yüzünden insanlar birbirini kırıyor, küsüyorlar. Anlayamıyorum. Bence siyaset konuşmayın çok. Tabi ki görüşleriniz olacak, tabi ki belirtedebilirsiniz en doğal hakkınız. Fakat huzursuzluk yaratıyorsa bu durum aranızda gerçekten cevap vermeyin, konuşmayın.

Gerek yok kavgaya aslında. Tbmm de halk yararına her konuda kavga gürültü. Millet vekili maaşlarına zam oy birliği ile kabul. Işte sana özet.

eşinzle dostunuzla arkadaşlarınızla asla siyaset tartışması yapmayın..
siyasetciler hayatlarına devam eder siz sewdiklerinzi kırdğnzla kalırsınz " çok sewdğm bi söz... benm eşim siyasetle ilgili bişe deynce hmmm, ewt , öylemi, daha ötesini konuşmuyorum. siyasetten pek anlamam ztn. o kadar koyu olmaya gerekte yok die düşünüyorm.

Back
X