eşimin çocuklarımıza düşkünlüğü ve cocuksuz içbirşey yapmayışı

aynısından bende de var ben de zamanında kavga ettim ben annesiyim bakıcısı değil diye

bir süre sonra mesela o dışarı çıkarınca düştü

o bir yere götürdü hasta oldu vs vs

alıştı ben bunu yaptım da mı ldu acaba dedi

ben de aman yapmasan da olurdu dedim

öğrendi

neyse oğlumuz yakında 6 olacak ve şimdiye kadar bir yere bırakmadı

karşı apartmanda ablası oturuyor onlara 1 saat ben göndersem de sesini çıkarmasa da olay oluyor içi içini yiyor

ne yapalım adam değişmez

olduğu gibi kabul edelim

benimkinde hem kendi az ilgi ile büyümüş hem de bşizim bebeğimiz sıfır sperm teşhisi sonrasında oldu o nedenle çok kıymetli

Ben yine de bir sorun görmedim çok güzel bence. Çocukların sorumluluğu, hastalıkları, okulları hiç sana bırakılmamış o nedenle sana sorun gibi görünüyor bunlar. Şöyle düşün eşin sevgililer gününde çocukları sana bırakıp arkadaşlarıyla maç izlemeye de gidebilir.

başlığa bakınca bunun neresi dert gibi geliyor değilmi
çok şükür eşim çocuklarına düşkün bunu baba olmadan önceden de anlamıştım.
ama bu düşkünlüğünün dozajı çok fazla ben anne değilim bakıcı .e
ve geliyor bunlar aç mı yemek yedilermi neyicekler her iki saatte bi sorulan soru.ben tepki gösterince bu sefer kavgaya gidiyor ben düşünmesem senin düşünceğin yok !!!!
çocuktıur hasta olmazmı hasta olurlar heleki ben biyere götürmüşümde hasta olmuşsa çocuklar dizlerine vuruyor perişan olduşar perişan oldular diye.sakinleştiryorum cocuktur hasta olur diyorum bu sefer gamsız oluyorum.!!!!!
en son ki kararım seslenme ne yaparsa yapsın çünkü karşılık verince kavgaya dönüyoır bu çocuklar büyüyecek biz birbirimize kalacağızbari o zaman birbirimize saygımızı kaybetmeyelim.
hadi bunları bi şekilde aştım diyelim aşamadığım konu tamam eşim romantik falan değildir ama bana ilgisini kaybetti .
normalde kocalar çocukları kıskanır değilmi bizde tam tersi .
adam bi kere ya şu çocukları koyalım aile büyüklerinede bi birlikte bişeyler yapalım demişliği yoktur.bankaya gideriz onda bile annelere derim çocukda gelir bizimle.
bi olayı anlatayalım mesela
sevgililer günü öncesiydi 3 çift arkadaş oturuyorduk. bi çift biz yarın evdeyiz getirin çocukları bize bırakın dediler diğer çiftin kocası aman nasıl mutlu oldu
bizimki yok yaa falan diye kıvranmaya başladı biliyorum çünkü onun için mümkün değil böyle birşey öğrendim artık durumu kurtardım yarın işimiz var falan filan
ama yine canım yandı o ayrı diğer arkaadaş karıcım karıcım bilmem napalım diye sevinirken
artık böyle bi talebim falanda yok.

Bence çift terapisine gidin mutlaka. İtiraz ederse "çocuklarımızın mutluluğu için" dersiniz.

Çok zor böyle bir insanla anlıyorum. Benim eşimde çok pimpirikli kendinde bir sivilce çıksın oynar durur bir şey abartır bana da ilgi gösterir ama sıkar derecede yani çok kontrolcüdür paniktir. Bizim çocuğumuz yok tedavi görüyoruz baya zamandır ama bazen düşünüyorum çocuk olunca nasıl olur diye yani.

Bir alt modelini taniyorum seni cok iyi anliyorum:mad:degismez bunlar:cry:

maşallah o babaya. çocuktur hasta olur derseniz tabiki gamsız olursunuz.çocuk zaten iyi beslensin mutlu olsun hasta olmasın diye uğraşılır.biz eşimle birlikte şuraya çıkmayalım bugün hava iyi değil şöyle yapmayalım aman çocuk hasta olur diye düşünüyoruz hep onu zararlı şeylerden korumaya yönelik davranıyoruz.eşinizin davranışı doğru fazlalık yok
iyi masşallah bende çocukları hasta olsun diyee öyle soğuk hava falan kollarım .hımmm

aynısından bende de var ben de zamanında kavga ettim ben annesiyim bakıcısı değil diye

bir süre sonra mesela o dışarı çıkarınca düştü

o bir yere götürdü hasta oldu vs vs

alıştı ben bunu yaptım da mı ldu acaba dedi

ben de aman yapmasan da olurdu dedim

öğrendi

neyse oğlumuz yakında 6 olacak ve şimdiye kadar bir yere bırakmadı

karşı apartmanda ablası oturuyor onlara 1 saat ben göndersem de sesini çıkarmasa da olay oluyor içi içini yiyor

ne yapalım adam değişmez

olduğu gibi kabul edelim

benimkinde hem kendi az ilgi ile büyümüş hem de bşizim bebeğimiz sıfır sperm teşhisi sonrasında oldu o nedenle çok kıymetli
oyyy bebieğine şifalar dilerim canım

ilk oğlum 1 yaşında falandı aşı olurken gözlerimin içine bakıyordu beni kurtar diye ee tabi aşı oluyor gözlerinin içine baka baka hiçbişey yapamamanın acısı içimde hissttim .halbuki altı üstü aşıydı.
sonra hastalıklarla doğan bebekleri lösemeli çocukları düşündüm hergünü kanı alınan onların anneleri napsaydı.
ogünden sonra çocuğunun soğuk algınlığı hastalıklarını ufak tefek griblerin dert edinene kahırlanan çocuğunu diğer çocuklara göre üstrün tutan anne abablar bana çok bencil itici geldi. böyle hastalıkalrı olan anneler napsın dedim.
yukarda arkadaşın biri yazmıs ee tabi gamsızsın diye bebeklerim hasta olunca bende her anne gibi uyumam gönüllerini yaparım beslerim ateşine bakarım.gamsız falanda değilim. hava soğuk hasta olur diye dışarı çıkmayan cahil de değilim

Cocuklari kendi anneniz, bsbaniz disinda arkadaslara emanet etmek cidden iyi bir fikir degil. Kaldiki babam kucukken beni anneannemlere bile birakmszdi yatiya cunku dayiminogullari, dayim filan ev kalabalıktı. Hele simdiki devirde neler duyuyoruz. Ben kedimi arkadasima emanet edip gitmem biyeri mesela evde durabiliyor 2gün. Kimselere vermem.
Onun disinda esinizin tutumu cok gicik cocuklarin hicbiseyiyle ilgilenmeyip lafla duskunluk yapip bidi bidi konusmasin soracagina alsin kendi beslesin madrm açlarmış bilmem nelermiş. Bakici muamelesi yaptirmayin sizde. Sizin bakamadiginizi dusunuyorsa verin kucagina napiyorsa yapsin. Ordan konusmak kolaydir bik bik onu yedimi bunu yaptimi diye.

Bende oğlumsuz biyere gitmem hep bi bahanem vardır küçükken kucuk diye şimdi 3 yaşında ee oda oturur yer oda eğlenir diye yanımda gotururum biz çok mutlu oluyoruz o yanımızda olunca rahatsız olmuyorum aklımızda kalmıyo oyun alanı olan restorantlara gidiyoruz o yiyo oynuyo bizi oturuyoruz gecede çıkmayız zaten sorunlumuyuz biz şimdi eşmde bırakmaz bende bırakmam

Allah yardımcınız olsun.bizde iki tane çocuk var eşim çocuklar hastalanan falan abartmak bazen kardeş kavgası yaparlar ben kızarım eşim aman bırak öyle öğrenecekler der

Esin degis ez canim.benim en buyuk oglum 26 yasinda hala onlara 2 yasindaymislar gibi ilgilenir.herseye mudahele eder.tabiki onlarin iyiligi için ama.ben de biraktim kendi haline ne hali varsa görsün.
Cocuklar 5 dakika gec gelsin meraktan çildirir.telefonla arar,mesajlar atar vs.
Daha benim cocuklar babaannelerinde bizsiz bir gece bile kalmadilar.huyu bu adamin.
Ne demisler can cikar huy çıkmaz

işinize gelmeyen bir yorum olduğunda hemen çirkinleşmeyin burası kendine destekçi toplama yeri değil

çok sinir bozucu.bi benzerinden bende de var.bazen intikam almak için boşanıp çocuklara hasret bırakayım şunu diyorum.bi de çocuklar onun bu hareketlerinden rahatsızlar.
ama diğer arkadaşların dediği gibi kontrol edip akıl vermeden duramıyorlar.insanı canından bezdiren bir durum.seni çok iyi anlıyorum bu tipler düzelmez Allah bize sabır versin

:)) demek düzelmiyorlar:))
düşünün yemek pişiyor yarım saat sonra hazır olacak işten gelmişiz çocuklar okuldan.
ayy bunlar aç dur bi sucuk pişiriyim diyor adam gelde cinlenme:))

çok sinir bozucu.bi benzerinden bende de var.bazen intikam almak için boşanıp çocuklara hasret bırakayım şunu diyorum.bi de çocuklar onun bu hareketlerinden rahatsızlar.
ama diğer arkadaşların dediği gibi kontrol edip akıl vermeden duramıyorlar.insanı canından bezdiren bir durum.seni çok iyi anlıyorum bu tipler düzelmez Allah bize sabır versin
canım ben boşansamm yukardada yazdım hakime neler der kimbilir çocuklarımı aç bırakır hakimim der eminim vermezki çocukları bana

çocuklar küçükken mapus hayatı yaşadım resmen.bir ilgi bi alaka sanki ben üvey anneyim de çocukları benim şerrimden koruyacak.dışarı çıkmaz aman üşür aman terler.yoğurtlarını meyvelerini iki eli kanda olsa illa verecek.dışarıdan hoş görünebilir ama eli olanın dili de oluyor.vıdı vıdısı çenesi de hiç bitmez.keşke hiçbişeye karışıp yardım etmeseydi kafam rahat olaydı ben de en azından kafam rahat büyütürdüm.
özetle değişmezler diye düşünüyorum.Allah bu kadar üstlerine düştüğü çocuklarıyla imtihan edecek diyorum bu adamı.

Back
X