- 30 Ocak 2015
- 1.276
- 822
- 123
- Konu Sahibi bendekidurumlar
-
İyi de uzerinde uzunca konuşulmuş, sonuca varılmış, ısrar dayatma bişey yok ki...adam sıradan bir yorum yapmış, 2 yıl içinde illa doğuracaksın dedi gibi kırılmanıza gerek yok ki...çocuk konusunda eşim aşırı geliyor bana, dışarda bebekleri gösterir, uzaktan sever. nasıl tatlı diye sesli sesli. bense hiç bakmak istemem. en başta anne babası rahatsız olacakmış gibi gelir hem de o kadar kanım kaynamaz sevemem.
doktoraya başladım yaşım 27 ve yeni evlendim. mümkünse doktora bitene kadar çocuk istemiyorum. hatta eşime dedim ki '' sen istemezsen bende çok uzun bir süre istemiyorum.'' O da çocuksuz olur mu hiç dedi. bu laf zoruma gitti, sanki evlilik çocuksuz sürmezmiş gibi.
Doktora hanım siz daha iyi bilirsinizçocuk konusunda eşim aşırı geliyor bana, dışarda bebekleri gösterir, uzaktan sever. nasıl tatlı diye sesli sesli. bense hiç bakmak istemem. en başta anne babası rahatsız olacakmış gibi gelir hem de o kadar kanım kaynamaz sevemem.
doktoraya başladım yaşım 27 ve yeni evlendim. mümkünse doktora bitene kadar çocuk istemiyorum. hatta eşime dedim ki '' sen istemezsen bende çok uzun bir süre istemiyorum.'' O da çocuksuz olur mu hiç dedi. bu laf zoruma gitti, sanki evlilik çocuksuz sürmezmiş gibi.
hatta eşime dedim ki '' sen istemezsen bende çok uzun bir süre istemiyorum.'' O da çocuksuz olur mu hiç dedi.
Sizin yorumdan sonra silmiş bunu hemen21 ekim 2020 bu da böyle bir anımdır mı?
Günlük gibi olmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?