- Konu Sahibi anyone0205
eşimin her türlü sorumsuzluk, baskı, şiddet vb. durumlarını iki senedir bilen fakat engel olamayan ailesi, ben durumu (şiddet hariç.) kendi aileme anlatınca babam kayınpederimi arayıp sizi adam bildik kızımızı verdik, böyle mi yapıyosunuz ... diye kalayı basınca, eşim ve ailesi bize adam diilsiniz dedi diye gücenmişler, çocuklar istedi biz sadece istemeye gittik diyolar bide. bana yaptıklarına bakmadan nasıl böyle düşünüyolar anlamış diilim. şimdi eşimin ailesinden kimseyle görüşmek istemiyorum ama hala yüzsüzce beni arıyolar, allahtan iki seferde telim tesadüfen yanımda diildi, onlarda benden sonra eşimi aramışlar. eşim düzeleceğine söz verdi, şiddeti kesti. diğerlerini de kesmek için çabalıyo ama ailesiyle görüşmek istemiyorum. eşimse ailesiyle görüşmemi istiyor ( önceden baskı yapıyodu, ben kaynanamı iki üç haftada bi arıyodum, kendileri bizden 1000km uzakta oturuyolar, doğal olarak dakka başı arama ihtiyacı hissetmedim. ama eşim hergün aradın mı annemi, arasana diye baskı yapıyodu) şimdi ise hiç birini istemiyorum en azından bi müddet. ne yapmalıyım kafam çok karışık