- 8 Mayıs 2020
- 268
- 150
- 23
- 33
- Konu Sahibi Kardelen000007
-
Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için. Sizede geçmiş olsunGeçmiş olsun.
Eşim pozitif ben ve çocuklar da belirti yok.
Maske ile yaşıyoruz.
Bol bol evi havalandırmak rutin banyo ev temizliğinin dışında ellerimizi dezenfekte ediyoruz.
Beslenmede ev yemeği mevsim sebzesi olmazsa olmaz kemik suyu ile yapılmış çorba meyve ıhlamur çayı kekik çayı diye sıralanan bol sıvı alımı su 2 lt den az olmamalı
Eşim verilen ilacı kullandı yan etkisinde belirti yaşamadı
Tekrar geçmiş olsun
Amin inşallah.Biz belki üşütmüş tür diye umutlandık fakat bende de belirtiler olunca korktuk.Umarım eşiniz negatiftir rabbim yardımciniz olsun zor bir durum.Benimde esimde dün aksamdan beri vücut sizlamasi ve eklem ağrıları var korkmaya başladım dün ayrı ayrı yattık hamileyim bide korkuyorum rabbim bütün hastalara şifa versin inşallah
Teşekkür ederim bilgileriniz için.Kendimi geçtim de çocuklardan endişe ediyorum belki onlarada bulaştı.Cok zor bir durumEşiniz pozitifse sizin yaptırmanız gerekmiyor diye biliyorum eğer belirti gösteriyorsanız direkt temaslı olarak sizde karantinaya giriyorsunuz.
Ben ve eşimde öyle olmuştu
Emzirme hakkında bir bilgim yok malesef
Evde çift maskeyle gezip herşeye dokunmamak dokunulan yerleri kolonya veya dezenfektan ile silmek
Sebze yemekleri limon sarımsak soğan zencefil tüketmek
Kısacası bağışıklık güçlendirmek gerek
Teşekkür ederimçok çok geçmiş olsun sizlere
Merhabalar.Eşim üç gündür soğuk algınlığı gibi belirtiler yaşıyordu ve dün test yaptı sonucu gece geldi test pozitif çıktı.Korkarım bende de var.Çünkü aynı belirtıleri yaşıyorum.Vücuta sızı,eklem ağrıları,halsizlik,yorgunluk,baş ağrısı ve terleme var esimde,bende de boğaz ağrısı ile diğer eşimin geçirdiği belirtiler mevcut. Test yaparlar mı?Tek korkum iki çocuğum kendimi onlardan nasil korumalıyım, kızım 1 yaşında bana çok düşkün ve emziriyorum benim gibi olupta atlatan var ise fikirlerini paylaşabilir mi.Bu süreçte nasıl beslenmeliyiz, ev temizliği lnde neler yapmalıyım ,çocukları nasıl korumaliyim lütfen fikirlerinizi paylaşın teşekkürler şimdiden.
Teşekkür ederim bilgileriniz içinSiz emzirdiğiniz için ilaç kullanamazsınız ama yine de çocuklarınız olduğu için bir doktora gitseniz iyi olur sanki.Kızınızı emzirmeye devam edin bol bol emzirin. İkinizin de bağışıklığı için çok iyi. Kuzenim 2 aylık bebeği varken yakalandı. Doktor sadece emzirmesini söyledi. Bebeğin hafif ateşi yükselmiş ama başka bir şey olmadı. İkisi de hafif atlattı yani.
Bunun dışında önereceğim c vitamini ve devit 3 ampul. Çocukları da ayırmaya çalışmayın kendinizinden artık olan olmuş onlar daha hafif geçiriyor.
Esimi gece arayip pozitif olduğunu söyleyip bugün icin bir ekip geleceğinin bilgisini vermişler.Sizede gecmis olsun Rabbim herkesin yardımcisı olsun.Pazartesi babam pozitif çıktı. Dün annemde belirtiler başladı. 184 u aradım aradım, onlar ilçe sağlık müdürlüğunun numarasını verdiler. Annem için çağırdım. Dün yetişmedi galiba, bugün gelecekler. Belirtiniz varsa arayın, test için gelsinler. Zor ama insalalh hafif atlatırsıniz.
Esimi gece arayip pozitif olduğunu söyleyip bugün icin bir ekip geleceğinin bilgisini vermişler.Sizede gecmis olsun Rabbim herkesin yardımcisı olsun.
Çok geçmiş olsun canım mecbur yaptıracaksın sende sağlık bakanlığını ara söyle eşim böyle böyle bende belirtiler var gelip yaparlar birde bol bol sarımsak ve bol bol c vitamini al d vitamini ve propolis de kullan bağışıklığın yükselsın inşallah biran önce sağlığına kavuşursunMerhabalar.Eşim üç gündür soğuk algınlığı gibi belirtiler yaşıyordu ve dün test yaptı sonucu gece geldi test pozitif çıktı.Korkarım bende de var.Çünkü aynı belirtıleri yaşıyorum.Vücuta sızı,eklem ağrıları,halsizlik,yorgunluk,baş ağrısı ve terleme var esimde,bende de boğaz ağrısı ile diğer eşimin geçirdiği belirtiler mevcut. Test yaparlar mı?Tek korkum iki çocuğum kendimi onlardan nasil korumalıyım, kızım 1 yaşında bana çok düşkün ve emziriyorum benim gibi olupta atlatan var ise fikirlerini paylaşabilir mi.Bu süreçte nasıl beslenmeliyiz, ev temizliği lnde neler yapmalıyım ,çocukları nasıl korumaliyim lütfen fikirlerinizi paylaşın teşekkürler şimdiden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?