Eşimin covid-19 testi pozitif

Hamileyim ve korona pozitifim.Birakin temizlik yapmayı başımı kaldıracak halim yok.Yemeği de dışarıdan söylüyoruz.Ayakta duracak halim yok.Eşimde de belirtiler var.Kızlarim ara ara ateslendiler Bu süreçte.Biz evde ölmeden hastalığı atlatma derdindeyiz.Evi temizleyecek yemek yapacak gücünüz varsa hiç korkmayın hafif atlatiyorsunuz demektir.Bir yaşındaki çocuğunuza geçecek virüs Ama hafif atlatacak rahat olun.Kendinizi iyi hissettiğiniz Bu süreçte bol bol yemek yapıp depolayin derim.

Öncelikle geçmiş olsun. Çocuklar genelde çok hafif atlatıyor. Maalesef çok bulaşıcı bir virüs ve çok kolay bulaşıyor. Siz yinede yapabildiğinizin en iyisini yapın.

Teşekkür ederim bilginiz için.çocukları takipteyim belirti olursa calpol vermeyi düşünüyorum.Eşime bir paket ilaç vermişler benim icinde test yapılıp ona göre ilaç verilecekmis.Umarim tümvhastalar biz dahil olmak üzere tez zamanda şifa buluruz

Öncelikle geçmiş olsun. Çocuklar genelde çok hafif atlatıyor. Maalesef çok bulaşıcı bir virüs ve çok kolay bulaşıyor. Siz yinede yapabildiğinizin en iyisini yapın.
Evi bayaa dezenfekte ettim maskesiz eldivensiz dolaşmıyorum sadece tek korkum kızımı emziriyor olmam allah yardımcımız olsun

Şükür iyiyim sadece boğaz ağrısi baş ağrısı ve sızı girip çikiyor.yorgunluk ara ara oluyor ama işimi yapmama rngel olmuyor.sizede çok geçmiş olsun.öyle bir süreç ki hastalıķ psikolijik olarak insani mahvediyor.rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Çok teşekkür ederim bilginiz için ekipler gelip test yapacaklarmış ama ne zaman gelirler bilmiyorum.elimden geldiğince hepimiz bol bol sivi tüketip vvitaminlerimizialıyoruz.iyi dilekleriniz için tekrardan teşekkürler

Tatlim bence ev temizligi ile ugrasma su surecte dinlenmen lazim. Herkese kolonya ver bir yere dokununca sıksın. Ev bu basa cikamazsin. Sen burdan dezenfekte et bir kapi acilir bitti.

Tatlim bence ev temizligi ile ugrasma su surecte dinlenmen lazim. Herkese kolonya ver bir yere dokununca sıksın. Ev bu basa cikamazsin. Sen burdan dezenfekte et bir kapi acilir bitti.
Doğru gerçekten eşime kolonya verdim wc girip çikinca her yemek yiyip içmede kullanıyor bizde öyle elimden geldiğince kapı kollarinı kolonyalı bezle siliyorum zaten fazlasında bitkin oluyorum

Eğer pozitifseniz ve emziriyorsanız zaten ilaç kullnamıyorsunuz.Bakanlığın bilgilendirme yazısında okumuştum.Bol bol vitamin alıp , beslenme düzeninize dkkt edin.
Benim eniştem pozitif ve ablamda aynı sizin gibi belirtilerle test yaptırdı negatif çıktı.Bu kadar bulaşıcı bir hastalık ise nasıl aynı evin içinde bulaşmadı aklımız almıyor.Bence test sisteminde büyük sorunlar var.Bana göre ablam kesin corona ama negatif ilginç yani

Gerçekten öyle herşeyden bulaşan bir tür hastalik belirtiler var ve sonuç negatif ilginç.Benim test yapılmadı henüz ama yapılıpta sonuç negatif olursa bile aynı duzene maske mesafe kuralina uyucam karantina süreci bitene kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…