eşimin dağınıklığı....

2 yıllık evliyim senin eşinin yemeklere yardım etmeyen versiyonu var bende. ben kabullendim. söylenip duruyorum. hamileliğim boyunca bile talimatlarım dışında bir şey yapmadı. hala çoraplar sepetin içinde değil yerlerde. eğilemiyorum ama bende takıntılıyım illa derli toplu olcam. bir giydiğini bir daha giymez. muhtemelen ailesinin evi de öyledir. evde ne gördülerse onu yapıyolarmış eşler.

:halay:
Aynenn benim eşimi tarif ediyorsun resmen. Çıkarır pantolonu çıkardığı yerde o şekilde bırakır. Islak bornozu 1000 defa söylememe rağmen yatağın üstünde bırakır. Kirlisi temizi bir arada karışık dolaba atar. Sonra birde evde iş yapmıyormuşum gibi her şeyim kirli duruyor der. Ya ben ne bileyim hangisi kirli hangisi temiz? Kirliye atsana be adam! İlla donunu gömleğini mi koklayayım? Ben katlar yerleştiririm o bir elbise alacak diye hepsini dağıtmış olur. Gözlerimle gördüm hepsini top gibi yapıp dolaba tıktı ya

Aynı senınki gibi. Eve kendi annesi gelsin banyo havlusuna elini yüzünü silsin kadın, o havluyu kullanmaz. Gider dolabı açar hiç üşenmez oradaki koca hamam havlusuna yüzünü kurulayp atar. Hamileykende aynısını yaptı. Artık yorulup kızıyordum bende bunun için kızılır mı diyordu. Yani seni çoook iyi anlıyorum.

Çözüm bulamadım. Ya oturup ağlayacaksın yoruluyorum sinirlerim bozuldu artık diye çikolata yiceksin. Eşin haline acıyacak ve donunu gömleğini toplamasını bilecek. Ya da yapacak bişey yok toplayacaksın. Ben bazen kızıyorum öylece kalsın diyorum. Ona da katlanamıyorum 10 dk sonra yine topluyorum. Hani sudan sebepten büyük tartışmalar çıkarma derler ya, al işte bu sebepten büyük tartışmak lazım ki çözüm olsun. Sonra geceden sütyenimi çıkarmışm yatağın kenarına saklamıştm ki uyanınca alırım kaldırırm diye. Onu görmüş beyefendi diyor ki "ortalık yere sütyen bırakmışsın" bide böyle yaparlar yani
hhahahha aynı benimki :halay:

2 yıllık evliyim senin eşinin yemeklere yardım etmeyen versiyonu var bende. ben kabullendim. söylenip duruyorum. hamileliğim boyunca bile talimatlarım dışında bir şey yapmadı. hala çoraplar sepetin içinde değil yerlerde. eğilemiyorum ama bende takıntılıyım illa derli toplu olcam. bir giydiğini bir daha giymez. muhtemelen ailesinin evi de öyledir. evde ne gördülerse onu yapıyolarmış eşler.
valla ben de gebeliğimi yeni öğrendim. benimki de gebeliğimde böyle olacaksa yandım. şimdiden ayarı vermem lazım :KK53:

Back
X