flört döneminiz olmadımı illaki belli etmiştir kendini biraz, sen güçlü bi kızsın belli, öyle bi adamla yapamıcanı hemen anlaman gerekiyodu ya çok aşıktın göremedin o zamanlar ya da aşk sevgiye dönüştü mantığın ağır bastı, tabi etraftan duyduklarında cabası olmuş
Bu durumdan siz rahatsızsınız peki eşiniz de rahatsız mı?
Siz bunu "güçsüzlük" olarak değerlendirmişsiniz ama bence eşiniz güçsüz değil sadece iyi niyetli ve dostlarına değer veren biri.
Eşinizi güçlü biri yapamazsınız ki, o da size "keşke biraz daha tutkulu olsan seni daha çok severdim" dese ne hissederdiniz?
Malesef eşinizi olduğu gibi sevmelisiniz onu daha güçlü biriyken değil... Ya da siz olaya bakış açınızı değiştirin eşinizi gerçekten seviyorsanız... Çünkü bence bu özgüven eksikliğinden kaynaklanan bir durum değil mutluysa eşiniz. Yakşamlar...
Okurken gözlerim doldu... Bu kadar iyi niyetli ve fedakar bir eşiniz olduğu için çok şanslısınız. Eşinizin bu davranışlarını güçsüzlük olarak görmeyin! Çok güçlü ve o kadar büyük yüreği var ki... Bu tür insanlar az bulunur. Siz eşinizin kıymetini bilin. Siz "1" verirseniz o "10" verir, eminim. Aciz insanlar güç gösterisini pek severler, baskı kurarlar ve karşısındakini anlamayı bile düşünmezler... Öylesi uzak olsun! İyilikten, iyilik doğar. Eminim onun yanında huzurlu ve mutlusunuzdur. Daha ne istiyorsunuz? Canınızın sağlığını isteyin :)
merak etme dostum dedığınden güzel bir kazık yedığinde anlar ama onun dışında yapacagın pek bır şey yok güzellikle yavaş yavaş diye diyee anlatabılırsın belkı.bırde ılışkıde domınant mısın acaba?biraz geride dur onun birşeyler yapmasına fırsat verebilirsin ona ihtiyacın olduğunu hissettirmeyi dene bence...
Eşiniz 'hayır' diyemediğinden mi her işe koşturuyor yoksa iyi niyetli olduğundan mı?
Mesela ben eşime hayır diyemediğim için bazı isteklerini kabul ettim. Sonrasında çok mutsuz oldum. Belki eşiniz de mutsuzdur eğer böyle ise durumu.
Ama siz bu kadar baskınken onun baskın olmasına müsaade etmiyor olabilirsiniz. Gerçekten sizin üstünüzde üstünlük kurmasını istiyorsanız siz de onun görevini almayınn. Lütfen sadece tavsiye bunlar.
Siz kadın olun, duygusal, kadınsı. Kocanız da güçlü ve erkeksi olsun. Sorun buysa şayet kendi baskınlığınızı önce gözden geçirebilirsiniz bence.
Eşiniz ağlıyormuş mesela, siz de zaman zaman üzüldüğünüzde 'ağlayın' sinirlenip kızmak yerine yani erkeksi tepkiler göstermek yerine duygularınızı olduğu gibi ifade edin. Kocanızın yanına gidip omzunda ağlayın mesela. Size şefkat ve merhamet göstermesine izin verin.
Tüm güç ve otorite sizde yüklü anladığım kadarıyla.
Okurken gözlerim doldu... Bu kadar iyi niyetli ve fedakar bir eşiniz olduğu için çok şanslısınız. Eşinizin bu davranışlarını güçsüzlük olarak görmeyin! Çok güçlü ve o kadar büyük yüreği var ki... Bu tür insanlar az bulunur. Siz eşinizin kıymetini bilin. Siz "1" verirseniz o "10" verir, eminim. Aciz insanlar güç gösterisini pek severler, baskı kurarlar ve karşısındakini anlamayı bile düşünmezler... Öylesi uzak olsun! İyilikten, iyilik doğar. Eminim onun yanında huzurlu ve mutlusunuzdur. Daha ne istiyorsunuz? Canınızın sağlığını isteyin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?