Eşimin davranışı.Ben mi suçluyum o mu?

Daha önce yaşadığınız bir gerginlik gelmiştir aklına belki, o an size içten içe kızmıştır. Çok takılmayın bence. Sarılmadıysa sarılmadı. Siz de sarılmayın. O merak etsin bu kadın neden böyle davranıyor diye.
Zaten öyle yapıcam bana sarılmak istemeyene ne diye sarılayım ki
Ama bir tuhaf hareketlere girmesi beni üzmüyor değil

bu tarzda laf atılmalardan bahsetmedim
öyle bir yazmışsınız ki adam kadına zorla namaz kıldırmaya çalışıyor gibi
hiç öyle bir izlenim yok halbuki
sonra insanlar kızacak sonra dini muhabbetler
sonra hop kapansın konu
Niyetim konu kapatmak değil ki
Dini içerikli soruları zaten internetten araştırırım zaten herşey mevcut internette
Ben eşimin davranışını yazdım sadece

Niyetim konu kapatmak değil ki
Dini içerikli soruları zaten internetten araştırırım zaten herşey mevcut internette
Ben eşimin davranışını yazdım sadece
ben o yorumu sana yazmadım canım :D
bir önceki yorumumda 2. paragraf sana yazdığım dur kopyalıyorum:

tanıdığım insanların çoğu bunu yapıyor maalesef tek abdestle 2 namaz olayını
ya da son yatsı kılınca belki de biraz abdestli durmak istemiştir adam
bişey değildir damla

Zaten öyle yapıcam bana sarılmak istemeyene ne diye sarılayım ki
Ama bir tuhaf hareketlere girmesi beni üzmüyor değil

Takmayın kafanızı. Siz kendinizi geri çektiğinizde o sizin üzerinize düşmeye başlar. Erkek doğası böyle.

Namaza yeni başlayan insanlarda abdestli durmaya heves olur. Bu cok normal. Manevi huzur buluyor insan. Ama sarilmayla abdest bozuluyor mu ya?

ben o yorumu sana yazmadım canım :KK70:
bir önceki yorumumda 2. paragraf sana yazdığım dur kopyalıyorum:

tanıdığım insanların çoğu bunu yapıyor maalesef tek abdestle 2 namaz olayını
ya da son yatsı kılınca belki de biraz abdestli durmak istemiştir adam
bişey değildir damla
Anladım teşekkür ederim

Namaza yeni başlayan insanlarda abdestli durmaya heves olur. Bu cok normal. Manevi huzur buluyor insan. Ama sarilmayla abdest bozuluyor mu ya?
Sarılmadan sonra başka yerlere gitmesin diye
Ama o Zaman tuvaletede gitmicek yani 1 dakika sonra abdesti zaten gidicek bu bana saçma geliyor

Vallahi herzaman söylüyorum ikili ilişkiler yüz yüze konulmadan asla düzelmiyor.
Gurur yapıp daha da sarılmam demeyin
Alın karşınıza bir sıkıntın mı var, zaten tuvalete gidecektin abdestin bozulacaktı bana niçin böyle davrandın diye sorun
Sarılmak ille de cinsel birleşmeye giden yol değildir ki, şehvet değiş şevkat göstermişsiniz ne kadar hoş bir durum aslında
Lütfen konuşun sorun konuşturun belki bir derdi var adamın
Allah yardımcınız olsun

Vallahi herzaman söylüyorum ikili ilişkiler yüz yüze konulmadan asla düzelmiyor.
Gurur yapıp daha da sarılmam demeyin
Alın karşınıza bir sıkıntın mı var, zaten tuvalete gidecektin abdestin bozulacaktı bana niçin böyle davrandın diye sorun
Sarılmak ille de cinsel birleşmeye giden yol değildir ki, şehvet değiş şevkat göstermişsiniz ne kadar hoş bir durum aslında
Lütfen konuşun sorun konuşturun belki bir derdi var adamın
Allah yardımcınız olsun
Çok haklısın
Ama zaten sordum
Neden sarılmak istemedin dedim
Biraz abdestli durmak istiyorum dedi
Zaten şimdi tuvalete gireceksin abdestin bozulacak bende namaz kıldım ama senin gibi yapmadım dedim
Öyle tartıştık sonra tuvalete girdi
Ona göre sorun yok bütün gece normal oturdu kafasına birşey takmıyor

Bana da öyle geldi yani 1 dakika sonra bozulacak abdest için bunu yapması beni üzdü

Bunu devamlı mi yapıyor , gozlemlemelisiniz.
Belki o anlık bir tepkiydi. Namaza yeni başlamışsa düzene alışır zamanla diye düşünüyorum. Yaptığı kırıcı evet fakat biraz daha anlayışlı olabilirsiniz.
Zaman içinde anlatırsınız yaptığı yanlisligi.

Çok haklısın
Ama zaten sordum
Neden sarılmak istemedin dedim
Biraz abdestli durmak istiyorum dedi
Zaten şimdi tuvalete gireceksin abdestin bozulacak bende namaz kıldım ama senin gibi yapmadım dedim
Öyle tartıştık sonra tuvalete girdi
Ona göre sorun yok bütün gece normal oturdu kafasına birşey takmıyor
Yine sor
Anlıyorum abdestli durmak isteyişini ama bana altında başka bir neden varmış gibime geliyor
Bir kadın bu şekilde itilirse incinir erkekler gibi umursama olamıyoruz, lütfen bu konuda beni rahatlat de
Sen iyisin anlıyorum ama ben de iyi olayım konuşalım lütfen de.

Hakikaten de yeme içini, kurdukça kurarsın yazık sana, ne gereği var hayat zehir oluyor :(

Eşimle akşam tartıştık
Yeni namaza başladı.ben tabi kimin sevindim başlamasına fakat bir soğuk bana bir garip hallere giriyor
Akşam yatsı namazını kıldı tuvalete girecekti yanıma geldi bende sarıldım ilgi göstermek istedim bana abdestliyim biraz dursun bari dedi ama zaten 1dakika sonra tuvalete girecekti eğer yatsı değilde akşam namazı olsaydı o zaman birşey demezdim ama zaten tuvalete girecekti
Gücüme gitti sanki istemiyor gibi daha öncede bir kaç şeyde abdestliyim diye söyledi böyle şeyler Allah ile kul arasında olan birşey ben sürekli söylenmesini hoş bulmuyorum
Bende bir dönem namaz kıldım ama eşime hiç onun gibi davranmadım herşeyin yeri ayrı diye düşünüyorum
Ben de akşam hiç konuşmadım oda konuşmadı
Haksız mıyım sizce
bence saygı göstermelisiniz .

Back
X