Eşimin davranışı.Ben mi suçluyum o mu?

Haklısın da zaten yatsı namazı yani başka namaz kılmıcaktı
Ve tuvalete girecekti uzun süre tuvalette duracaktı zaten gidecekti

şimdi ben gün aşırı banyo yaparım. banyo yaptığım gün eşim yanaşırsa genelde pek yüz vermem çünkü bir daha banyoya gir abdest al zor gelir. zaten iş güç çocuk ev işi derken yoruluyorum bu da zul geliyor açıkçası.
üşenmiştir bahane üretmiştir. cinsellik dediğin iki kişinin isteği ile olur o an istememiştir. bu kadar içselleştirmeyin bence..

Zaten ben anlamıyorum aynı abdest ile 5 vakit geçirmek için prostat olacak, sistit olacak insanları. 2 namaz için ayrı ayrı abdest almaya üşenip ekonomik ibadet etmek nedir?
Sarılmak abdest bozmuyor bildiğim kadarı ile, sevişmek istememişsiniz.
Herhalde ilk zamanlar diye abartıyordur, alışır.

Canım takmayın böle şeyleri yaa..
Herkes her aķşam evinde olanı buraya bi derdim var diye taşısa KK sistemi çöker..
Yapmayın bukadarına gerek yok, takılcak bisi dil bence

2 dakika maksimum 3 dakika sürer abdest almak. Banada bahane gibi geldi başka bi sorunu olabilr.

konu neden kapansın ya
kızcagız eşiyle ılgılı bırsey sormus
herkes konuyu kapatma derdınde:sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:

Eşe sarılma ile abdest bozulur mu? Hanefi mezhebine bozulmaz şehvetli dokunmaz ise. Bence de yeni başladı namaza abdestini zedeleneceğini düşünmüştür. Bence detaylı bir ilmihal hediye alın eşinize. Eşle olan durumlarla ilgili kitaplar da var. Hediye edip gereksiz kaygılarından kurtarabilirsiniz.

Eşimle akşam tartıştık
Yeni namaza başladı.ben tabi kimin sevindim başlamasına fakat bir soğuk bana bir garip hallere giriyor
Akşam yatsı namazını kıldı tuvalete girecekti yanıma geldi bende sarıldım ilgi göstermek istedim bana abdestliyim biraz dursun bari dedi ama zaten 1dakika sonra tuvalete girecekti eğer yatsı değilde akşam namazı olsaydı o zaman birşey demezdim ama zaten tuvalete girecekti
Gücüme gitti sanki istemiyor gibi daha öncede bir kaç şeyde abdestliyim diye söyledi böyle şeyler Allah ile kul arasında olan birşey ben sürekli söylenmesini hoş bulmuyorum
Bende bir dönem namaz kıldım ama eşime hiç onun gibi davranmadım herşeyin yeri ayrı diye düşünüyorum
Ben de akşam hiç konuşmadım oda konuşmadı
Haksız mıyım sizce

BEn de esim bana dokunacagi zaman abdestliyim diyorum uzak duruyor.
Bi ara o da alinganlik yapti istedigimde sana dokunamiyorum diye.
Ben de bir sure abdestli de olsam sesimi cukarmamaya basladim. vakitler arasinda cok yok.bir vakti kiliyosun 2 saat sonra diger vakit geliyor. soguk havada abdest almak da zor oluyor. O yuzden esini anliyorum.
bence biraz anlayisli olmalisiniz. hele de namaza yeni baslamisken ibadetlerini aksatmasina sebep olmak istemezsiniz degil mi?
SIz bu sekilde davranirsaniz eger namazlarinda gevseklik gostermeye meyilliyse bir de bakmissiniz namazi birakmis.
BEnce destek olun. siz de namaza baslayin hatta ikiniz de abdestli olursaniz ikiniz de ozen gostereceginiz icin boyle seyler problem olmaktan cikar

Eşe sarılma ile abdest bozulur mu? Hanefi mezhebine bozulmaz şehvetli dokunmaz ise. Bence de yeni başladı namaza abdestini zedeleneceğini düşünmüştür. Bence detaylı bir ilmihal hediye alın eşinize. Eşle olan durumlarla ilgili kitaplar da var. Hediye edip gereksiz kaygılarından kurtarabilirsiniz.
Esi safii mezhebindeyse bozulur.sehvetle ya da yanlislikla:)))

cocuk gıbı trıp atmıs bence namaz kıkıyrsa kendı ıcın kılıyor hıncını senden cıkarmasına gerek yok sende haklısın dıyemem onada haklı dıyemem ... belkı ıcınden dua edıyrdu ama bunu usulınce sylemelıydı bence alttan al kırma hevesını ılerde senın yuzundden kılamadım namaz falan dıyebılır

Eşimle akşam tartıştık
Yeni namaza başladı.ben tabi kimin sevindim başlamasına fakat bir soğuk bana bir garip hallere giriyor
Akşam yatsı namazını kıldı tuvalete girecekti yanıma geldi bende sarıldım ilgi göstermek istedim bana abdestliyim biraz dursun bari dedi ama zaten 1dakika sonra tuvalete girecekti eğer yatsı değilde akşam namazı olsaydı o zaman birşey demezdim ama zaten tuvalete girecekti
Gücüme gitti sanki istemiyor gibi daha öncede bir kaç şeyde abdestliyim diye söyledi böyle şeyler Allah ile kul arasında olan birşey ben sürekli söylenmesini hoş bulmuyorum
Bende bir dönem namaz kıldım ama eşime hiç onun gibi davranmadım herşeyin yeri ayrı diye düşünüyorum
Haksız mıyım sizce

Adamın abdesti kaçıyor olabilir siz dokununca bu tarz konulardan utanırım yazmaya ama yazmak istedim.:oops:
Genelinde bu yoksa yani size uzak değilse bu olaya takılmayın bence olur öyle şeyler :)

Şafiî mi? Sarılınca ne oluyor ?

Yanı Şafii ise tamam dokununca abdesti gider ve hakli da ama Hanefi ise şaşırdım ya sizden çok etkileniyor dokunca bile abdesti mi gidiyor .

Küçük bi sarılmaktan abdest gitmez namaza başlaması çok.guzel ama dini bilgiler bir okyanustur ayrıntıları güvenilir bir hocadan öğrenmesi daha sağlıklı olur.

Yeni başlamanın heyecanı tedirginliği vs dir bence.. suçlu kimse yok.. siz azıcık sabırlı olun rutinini oturtur zamanla..

Adam yeni başlamş namaza alişmasina

bi müsade edin hemen suclu aramaya ne gerek var ortada suçta yok

ayrica.meshebi ne eşinizin bilmyorm ama anlayişli olun biraz bu sureçte?

Bence çok anlayıssiz davraniyosunuz bu asamada bu düsüncelerinizle.....

Şafi olsa bile eşine dokunmasıyla abdesti gitmez, namahremle temas etmek abdesti bozar.
Konu sahibi bencede abartılacak bir durum yok. suçlu suçsuz olayına girmenize bile gerek yok. biraz geri çekilin kendisi gelip eteğindeki taşları döker zaten.

Sarılmakla abdest bozulmaz , gerçi mezhebini bilemem tabii.
Bu kadar abartmayın,heveslidir, öyle durmak istemiştir, belki o an farklı birşey istememiştir.
Bir sürü ufak nedeni olabilir o cümlenin .
Bu kadar dert edinecek birşey göremedim ben.

Eğer diğer zamanlar davranışlarında bir değişiklik yok ise, herşey yolundaysa buluttan nem kapmayın.

Eşim telefon etti özür dilerim dedi birdaha böyle birşey yapmıcam dedi

Eşimle akşam tartıştık
Haksız mıyım sizce

Bence suçlu yok ortada. Eşinize kırıldığınızı dile getirin en kısa zamanda. Ayrıca tekrar abdest almaya da üşenmesin sarılmak sevmek güç verir insana.

Back
X