eşimin davranışına objektif yorum yapar mısınız?

ozge111

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2011
1
0
36
Antalya
arkadaşlar eşim sinirli bir insan ve beni çok yoruyor ve üzüyor. 2 yıllık evliyiz ama çogu zaman kavga ediyoruz. özünde çok iyi temiz düzgün işi olan bir insan ben de ögretmenim. bu aksam yaşadığım olayı degerlendirirmisiniz lütfen arabayla eve geliyoruz işten çıktık trafikte okul servisi şöförüne sinirlendi aracı takip etmeye başladı arabayı kötü kullanması beni zaten çok korkuttu o an canım bırak gitme peşinden dedim hiç dinlemedi beni ara sokaktan girdi bişeyler yaptı adamın karşısına çıktı araçla yolda camı açtı bagırmaya başladı adamda ona bagırdı biraz öyle tartıştılar korktum ama araya girmeye çalıştım yinede yapma etme dedim sonrA söylene söylene eve sürdü arabayı şimdi normal bişeymiş gibi onunla konuşmamı istiyo ama ben çok kötü hissediyorum kendimi ondan soguyorum bu davranışları yüzünden sinirleninice gözü birşey görmüyo ayıp degil mi yaa yaptıgı?

Hemde çok ayıp . Benim başıma gelse ne tepki verirdim bilemiyorum :26:

Off aynen abim:50:
Sabahları beni okula o bırakıyor, inanın arabaya binmek istemiyorum! Bazen insanı delirtecek derecede sinirli olabiliyor:47:

Umarım sizin eşiniz, benim abim gibi her daim sinirli olanlardan değildir...

Küçük olayı büyütmeye gerek yok,4dörtlük erkek yok bu dünyada halen şu dul olupta 60 yaşından sonra evlenenleri anlamış değilim

evet yaptığı çok ayıp. çoğu erkek böyle sanırım yani araç kullanırken biraz gergin oluyorlar :44:ama bu sizi eşinizden soğutmasın.
trafikte asabi diye sevgi bitmez ki canım:34:

aynen canm.hiç olmcak şeye sinirlenip ortalığı yıkıyolar.10 dk sonra hiçbşiy olmamş gbi yola devam.sen de korktuğunla kalıyosun

bence siz abartıyorsunuz korkmuş olabilirsiniz ama soğumanıza gerek yok bence çünkü erkek doğasında bu doğaldır :)

benim eşimde çok sinirli her daim gergin bir insan
Ama bu eşimden soğumam için bir neden deil
Çünkü evlendiğimizde de aynıydı hala aynı gerçi yıllar çocuk falan onun artık daha sakin bir yaşam sürmesine yardımcı oldu ama
arada 13 yıl gecti
Böyle küçük şeyleri kafana takıpta yok soguyorum falan deme sakın bırak adamın tabiatı öyle demekki sende ortamı sakin tutmaya falan calısma
işte o zaman üzülen sen olabilirsin

Ayıptan öte tehlikeli, artık ahir zamandayız millet birbirini öldürüyor ne için öldürdüğünü bilmiyor. Adam da sinirli bir tip olsa bir silah çekse ne olacak?
Siz de yanındasınız hem, çocuğunuz var mı bilmiyorum ama.. Ne olursa olsun ailesini düşünmesi gerekirdi.

hem ayıp hem tehlikeli...

artık milletin gözünü kan bürümüş. en küçük bir tartışma sonucunda silahlar bıçaklar ortaya çıkıyor.

ama bu eşinden soğuman için bir sebep değil.

adamın huyu bu, sinirli ve kavgacı.

böyle kabul edeceksin.

Bak kendiniz de soyluyorsunuz esim sinirli diye. Ustelik tepkileri de herkesin normalde yaptigi seyler degil. Niye bir psikologa gidip cozum aramiyorsunuz? Bu isin tek cozumu o. Esinizde sinir hastaligi olabilir, sinirlerini kontrol etme problemi olabilir, bu da bir insanin devamli karninin agrimasi gibi doktorluk bir problem. Fizyolojik problem oldugunda tibba basvurmayi bilen yurdum insani psikolojik problemde neden tabu gibi psikologdan kacar anlamiyorum. Habuki sinirlerini kontrol etme metodlari var, olmazsa ilaci var, ayni fizyolojik hastalik gibi psikolojik rahatsizliklarin da tedavisi var. Mutlu, huzurlu yasamak varken birgun kas goz paramparca eve gelmesini beklemeyin, gidin bir psikologa yardim alin. Insanin psikologa gitmesi icin ille de akil hastasi olmasi gerekmiyor.

Bak kendiniz de soyluyorsunuz esim sinirli diye. Ustelik tepkileri de herkesin normalde yaptigi seyler degil. Niye bir psikologa gidip cozum aramiyorsunuz? Bu isin tek cozumu o. Esinizde sinir hastaligi olabilir, sinirlerini kontrol etme problemi olabilir, bu da bir insanin devamli karninin agrimasi gibi doktorluk bir problem. Fizyolojik problem oldugunda tibba basvurmayi bilen yurdum insani psikolojik problemde neden tabu gibi psikologdan kacar anlamiyorum. Habuki sinirlerini kontrol etme metodlari var, olmazsa ilaci var, ayni fizyolojik hastalik gibi psikolojik rahatsizliklarin da tedavisi var. Mutlu, huzurlu yasamak varken birgun kas goz paramparca eve gelmesini beklemeyin, gidin bir psikologa yardim alin. Insanin psikologa gitmesi icin ille de akil hastasi olmasi gerekmiyor.

kesinlikle katılıyorum. bunu umursamadan dert etmeden yaşamaya devam ederseniz bunun kabul gördüğünü bilinç altına sokacaktır. daha sonra sizi ya da sevdiklerinizi kıracak şeyler yaptığında kontrol elden gitmiş olur. öfke çok tehlikeli, bazısı için kontrol altına almak zor, o yüzden bilen birilerinin destek olması şart. aman ihmal etmeyin.

bırak adam böyle deşarj oluyorsa olsun.önemli olan sana karşı kabalaşmaması
bu yüzden eşden soğunurmu?

bu tarz üzücü durumları okuduğumda kendi kendime şöyle düşünüyorum:
keşke evliliğinde bir sınavı stajı falan olsa çiftler bir yıl aynı evde kalsalar geçinebilirlerse öyle evlenseler.
çiftler arasındaki böye olumsuzlukları okuyunca öyle üzülüyorum ki :(
şimdi düşünüyorum siz eğer yeni tanışıyor olsaydınız böyle yaparmıydı? cevabı bana göre hayır çünkü ozamn bu kabalık olurdu. peki ya şimdi ne değişti. bu sorunun cevabı bir çok erkek için şudur: "çok büyütüyosun".. ve böyle bir cevap karşısında yapılacak en akıllıca şey susmak olur. kendi psikolojinizi korumak adına biraz vurdumduymaz ve gamsız olmayı deneyin. bunu kendiniz için yapın. onun sevdiğiniz yönlerini düşünün ve şevkatinizi asla eksik etmeyin. değilse soğumak kaçınılmaz olur. bakın ne güzel bunu burada paylaşmışsınız bence bunu eşinizlede aynı burdaki gibi paylaşın. umarım herşey gönlünüze göre olur. kadınlar gününüz kutlu olsun.

Garip bişi yapmış eşin.Ben olsam sen durumunda ölürdüm heralde oracıkta stresten.Bence eşinle konuş ama kavga çıkarmadan iyi zamanlarında falan.Gerekirse yardım alın bu sinirliliğe karşı..

Back
X