Eşimin Davranışları, Yapısı, Üstünlük Çabası,Dogumdan Sonra Bu Evlilik Yürür mü ..

Misslinna92

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2016
112
7
11
33
Bizim evliliğimiz nasıl olacak inanın bilmiyorum nerden başlasamda bilmiyorum
Eşim çok değişik yapıda bir insan dediğim dedik inat dik kafalı sinirli öfkeli..
Hep bir üstünlük çabası vardır benim sözüm geçsin benim istedim olsun karım lafımı ikiletmesin..
beni ezmeye çalışırdı hep... 'çalışırdı' diyorum çünkü hamile olmamla birlikte durum değişti..
nişanlı iken görümcem iyiliğime karşılık kötülük etti bana eltimle bir oldular yapmadıkları kalmadı
Hep sustum.. Kaynanamın lafları sözleri hep ama hep sustum içime attm ya sabır dedim..
Evlendik sevdiğim adamla evlenmiştim ama herşey megerse bundan sonra başlıcakms
Eşim hep beni haksız görürdü savunmazdı... sözünü geçirmeye çAlışırdı lafının üstüne laf söyleme gibi lüksüm yoktu..
Hiç mi iyi yanları yok elbetteki var.. Benim hiç mi hatam kusurum yok elbetteki var ama eşimin bu kafa yapısı beni çok korkutuyor.. Beklenmedik şekilde hamile oldumu ögrendim O günden sonra eşim az cok düzeldii.
Artık beni ezmye çalışmadı.. Ailesi ile konuştu
Karıma laf söylemeyin diye.. Bana yardımcı oldu sagolsun evimin işini yaptu yeri geldi bulaşımı yıkadı yeri geldi yemeğimi yaptı .. Tabi yeri geldi yine eski kafada devam etti.. kavgalar gürültüler devam etti..
Ben şimdi çok korkuyorum Neden mi çünkü
Eşim büyük ihtimalle ben dogum yaptıktan sonra eskisi gibi olacak..
Yine beni ezmeye çalışacak.. yine onun kuralları onun sözleri istekleri ön plana cıkacak
Karşı gelmeye calştm mı bagıracak cagıracak.. kavga kıyametler kopacak evet biliyorum olacak..
eşimin birazda beni kaybetme korkusu yok sanırım..
Düşünüyorum da oglum için güçlü olmam lazım
Dogumdan sonra cok zor günler bekliyor beni ben dogum yaptktan sonra görümcem eltim okullar kapanınca buraya gelecekler yıne yapacaklar yapacaklarını
Eşim ailemde ailem bacımda bacım anam da anam die tutturacak..
Sürekli onlara gitmeye çalışacak beni önemsemicek. biliyorum öyle olacak cok korkuyorum bunlardan
Ben bunların olmasını istemiyorum ama su an elimden hiç birşey gelmiyor..
SABRETmem lazım oglum için biliyorum ama nereye kadar...
İçimden gecen eger eşim dogumdan sonra değişirde eski eşim olursa ipler kopar ben tahammül edemem gibi geliyor sonum ne olacak bilmiyorum
birde eşim çok kıyaslamacı ve idda cı bi insan..
Misal
Senin annene iki kere gittik benim anneme bir kere gittik..
Sen şöyle yaptın ben onu yapmadım..
Senin anan evime iki kere geldi benim ki hiç gelmedi vs vs ben sadece küçük örnekler veriyorum size gercekten cok değişik birisi..
Düşünüyorum dogumdan sonra napacam die işin için den cıkamıyorum beni ezmesine hor görmesine ailesine ezdirmesine ve görümcem gelince onlardan taraf olmasına dayanamam ama su an elmdende birşey gelmiyor sizce bu evlilik böyle böyle yürür mü..
Başkalarına bakıyorum gerekti yerde karısının sözü geçio gerekti yerde eşinin sözü ama bizim öyle olmucak gibi..
Şimdi sorsanız bana deseniz ki evlendiğine pişmanmsn evet.. keşke daha saygılı daha efendi.. bu kadar dik başlı biri olmayan birile olsaydm.. ne biliyim..
Bakıyorum cevreme adam karısı cocugu için herşeyi yapıyor..
Eşime bakıyorum hamileyim die ses etmiyor.. ama biliyrm ki dogundan sonra kabus dolu günler bekliyor bana
Elbetteki burada bütün sorunları anlatamam size ama kısaca özetlemek istedim..
konuşmak istedim sizlerde bu evlilik yürürmü...
Eger yürür derseniz nasıl...
Eşim anlattm gibi olursa dogumdan sonra ben nasıl baş edecem..
Yada olursa olur olmassa cekip gtmek mi en iyisi
Belkide eşimin düzelmesi için tek yol bu dogumdan sonra..
Çogu kez öfke patlaması yaşadım öfkelendim sinirlendim ama deişen birşey olmadı buda fayda etmedi
susmadım zamanlar oldu hamile olmadan önce kendi isteklerimi söyleme calştm agladm zamanlar karşılık verdim zamanlar eşim benim üzerime bile yürümeye kalktı.
bakmayın şimdi hamileyim.. susmasamda birşey demiyor.. ama ya dogumdan sonra olacaklardan cok korkuyorm en cok yavrum için üzülüyorum

Son düzenleme:
Pasif kalmışsın biraz.Tek öfke patlaması her şeyi çözer ,en azından geçici ama uzun bir süreliğine.Böyle başlamış böyle gitmez inşallah.Sende bitiyor her şey.
Allah yardımcın olsun.

Pasif kalmışsın biraz.Tek öfke patlaması her şeyi çözer ,en azından geçici ama uzun bir süreliğine.Böyle başlamış böyle gitmez inşallah.Sende bitiyor her şey.
Allah yardımcın olsun.
amin sagolun evet cok pasif kaldım.. inanın cogu kez öfke patlamalarım oldu..
sonucu söyleyim size 2 gün düzeldi 3. güne aynı tas aynı hamam..
cok korkuyorum cünkü o zaman tek olmaycm oglumda olacak onun için herşey onun için olacak ama
böyle olrsa eşim ben tahammül edemem cok üzülüyorum gençsin göremiyosn bazı şeyleri kapılıp gidiyorsun keşke şimdiki aklım olsa idi..

Bence bunları düşünmeniz için çok erken
Şuan hamileliğinizin tadını çıkarın
Eşiniz çokta bana değişmiyecek bir tip gibi gelmedi çizdiğiniz profilden
Bakın birşekilde karım o demiş yeri gelmiş yardım etmiş ev işlerinde yapmaya çalışmış
Bence bunu göz ardı etmeyin ve sabırlı olun derim
Zamanla herşey düzelir umarım

Anlattığın kişilik yapısı bana çok tanıdık ..
Eşin tedavi olmalı sorunlu belli ki ne yap ne et bir aile danışmanına gitmeye ikna et eşini doğumdan önce

susmayacaksın, sen de kendi isteklerin konusunda baskı yapacaksın.
hele çekirdek aileden olayan kişilerin huzurunu bozmasına kesinlikle izin vermeyeceksin.

git doğumunu annenin yanında yap ... tabi annen ister mi bilmiyorum
bakalım eşin ne yapacak ...
yerinde olsam bunu yapardım .
sende görürdün neler olacağını ...

Bence bunları düşünmeniz için çok erken
Şuan hamileliğinizin tadını çıkarın
Eşiniz çokta bana değişmiyecek bir tip gibi gelmedi çizdiğiniz profilden
Bakın birşekilde karım o demiş yeri gelmiş yardım etmiş ev işlerinde yapmaya çalışmış
Bence bunu göz ardı etmeyin ve sabırlı olun derim
Zamanla herşey düzelir umarım
değişmeyecek bence.. bilyrm hani insan hisseder ya biliyrm..
ve bana zehir olacak herşey özellikle görümcem ve eltimin gelişi ile.. nasıl olacak bilmyrm nasıl sabredecem bilmiyorum

Bizim evliliğimiz nasıl olacak inanın bilmiyorum nerden başlasamda bilmiyorum
Eşim çok değişik yapıda bir insan dediğim dedik inat dik kafalı sinirli öfkeli..
Hep bir üstünlük çabası vardır benim sözüm geçsin benim istedim olsun karım lafımı ikiletmesin..
beni ezmeye çalışırdı hep... 'çalışırdı' diyorum çünkü hamile olmamla birlikte durum değişti..
nişanlı iken görümcem iyiliğime karşılık kötülük etti bana eltimle bir oldular yapmadıkları kalmadı
Hep sustum.. Kaynanamın lafları sözleri hep ama hep sustum içime attm ya sabır dedim..
Evlendik sevdiğim adamla evlenmiştim ama herşey megerse bundan sonra başlıcakms
Eşim hep beni haksız görürdü savunmazdı... sözünü geçirmeye çAlışırdı lafının üstüne laf söyleme gibi lüksüm yoktu..
Hiç mi iyi yanları yok elbetteki var.. Benim hiç mi hatam kusurum yok elbetteki var ama eşimin bu kafa yapısı beni çok korkutuyor.. Beklenmedik şekilde hamile oldumu ögrendim O günden sonra eşim az cok düzeldii.
Artık beni ezmye çalışmadı.. Ailesi ile konuştu
Karıma laf söylemeyin diye.. Bana yardımcı oldu sagolsun evimin işini yaptu yeri geldi bulaşımı yıkadı yeri geldi yemeğimi yaptı .. Tabi yeri geldi yine eski kafada devam etti.. kavgalar gürültüler devam etti..
Ben şimdi çok korkuyorum Neden mi çünkü
Eşim büyük ihtimalle ben dogum yaptıktan sonra eskisi gibi olacak..
Yine beni ezmeye çalışacak.. yine onun kuralları onun sözleri istekleri ön plana cıkacak
Karşı gelmeye calştm mı bagıracak cagıracak.. kavga kıyametler kopacak evet biliyorum olacak..
eşimin birazda beni kaybetme korkusu yok sanırım..
Düşünüyorum da oglum için güçlü olmam lazım
Dogumdan sonra cok zor günler bekliyor beni ben dogum yaptktan sonra görümcem eltim okullar kapanınca buraya gelecekler yıne yapacaklar yapacaklarını
Eşim ailemde ailem bacımda bacım anam da anam die tutturacak..
Sürekli onlara gitmeye çalışacak beni önemsemicek. biliyorum öyle olacak cok korkuyorum bunlardan
Ben bunların olmasını istemiyorum ama su an elimden hiç birşey gelmiyor..
SABRETmem lazım oglum için biliyorum ama nereye kadar...
İçimden gecen eger eşim dogumdan sonra değişirde eski eşim olursa ipler kopar ben tahammül edemem gibi geliyor sonum ne olacak bilmiyorum
birde eşim çok kıyaslamacı ve idda cı bi insan..
Misal
Senin annene iki kere gittik benim anneme bir kere gittik..
Sen şöyle yaptın ben onu yapmadım..
Senin anan evime iki kere geldi benim ki hiç gelmedi vs vs ben sadece küçük örnekler veriyorum size gercekten cok değişik birisi..
Düşünüyorum dogumdan sonra napacam die işin için den cıkamıyorum beni ezmesine hor görmesine ailesine ezdirmesine ve görümcem gelince onlardan taraf olmasına dayanamam ama su an elmdende birşey gelmiyor sizce bu evlilik böyle böyle yürür mü..
Başkalarına bakıyorum gerekti yerde karısının sözü geçio gerekti yerde eşinin sözü ama bizim öyle olmucak gibi..
Şimdi sorsanız bana deseniz ki evlendiğine pişmanmsn evet.. keşke daha saygılı daha efendi.. bu kadar dik başlı biri olmayan birile olsaydm.. ne biliyim..
Bakıyorum cevreme adam karısı cocugu için herşeyi yapıyor..
Eşime bakıyorum hamileyim die ses etmiyor.. ama biliyrm ki dogundan sonra kabus dolu günler bekliyor bana
Elbetteki burada bütün sorunları anlatamam size ama kısaca özetlemek istedim..
konuşmak istedim sizlerde bu evlilik yürürmü...
Eger yürür derseniz nasıl...
Eşim anlattm gibi olursa dogumdan sonra ben nasıl baş edecem..
Yada olursa olur olmassa cekip gtmek mi en iyisi

Belkide eşimin düzelmesi için tek yol bu dogumdan sonra..
Çogu kez öfke patlaması yaşadım öfkelendim sinirlendim ama deişen birşey olmadı buda fayda etmedi
eski konunu da hatırladım üzme kendini.
keşke çocuk için acele etmeseydin diyeceğim ama artık çok geç hayırlısıyla kucağına al inşallah.

bebeğin hatrına düzeldiyse belki devam eder bu tavrına bilemezsin.
sonuçta karnından çıkacak ama yanınızda olacak.
şimdiden bunları düşünüp en güzel zamanlarını mahfetme derim, son ayın.
ama velev ki söylediğin gibi mi oldu.
aynen söylediğin, üstte işaretlediğim yer gibi olacak.
ya bu deveyi güdeceksin ya da bu diyardan gideceksin..

git doğumunu annenin yanında yap ... tabi annen ister mi bilmiyorum
bakalım eşin ne yapacak ...
yerinde olsam bunu yapardım .
sende görürdün neler olacağını ...
su an hiç bir neden yokken iyiyken bunu yapmam dogru olur mu peki sizce..

eski konunu da hatırladım üzme kendini.
keşke çocuk için acele etmeseydin diyeceğim ama artık çok geç hayırlısıyla kucağına al inşallah.

bebeğin hatrına düzeldiyse belki devam eder bu tavrına bilemezsin.
sonuçta karnından çıkacak ama yanınızda olacak.
şimdiden bunları düşünüp en güzel zamanlarını mahfetme derim, son ayın.
ama velev ki söylediğin gibi mi oldu.
aynen söylediğin, üstte işaretlediğim yer gibi olacak.
ya bu deveyi güdeceksin ya da bu diyardan gideceksin..
amin sagolun .. tek istedim bu oglum onu kucama almak herşey onun için..
düşünmeden edemiyrm inanın olmuo boguluyorum heleki görümcem ile eltimin gelecek olmaları
çok üzülüyorum çünkü biliyorum ki eşim aynı olrsa bu deveyi güdecek gücüm yok olan bebeğime olacak yavruma olacak cok üzlyrm kahroluyorum.. :(

susmayacaksın, sen de kendi isteklerin konusunda baskı yapacaksın.
hele çekirdek aileden olayan kişilerin huzurunu bozmasına kesinlikle izin vermeyeceksin.
susmadım zamanında karşılık verdim tepki gösterdim benim üstüme yürümüştü bilymsn.. eşime cevap vermeessin konuşamassın asla.. bakmayn şimdi konuştuma tepki verdime hamileyim birşey diyemiyor..

değişmeyecek bence.. bilyrm hani insan hisseder ya biliyrm..
ve bana zehir olacak herşey özellikle görümcem ve eltimin gelişi ile.. nasıl olacak bilmyrm nasıl sabredecem bilmiyorum

AMA gerçekten hep kötü yanından bakıyorsunuz.
Şu anı yaşayın neden strese girip kendinizi ve bebeğinizi üzüyorsunuz !
Belkide baba olduktan sonra gerçekten değişecek eşiniz
Hissettikleriniz şuan hormonlardan dır duygu gitgeli yaşıyorsunuz
Hamilelerin inşallah duası kabul olur ve dua her kapıyı açar bol bol edin
Allah yardımcınız olsun evinizde bol bol huzur gülüşleriniz olsun yavrunuz ve eşinizle .....

amin sagolun .. tek istedim bu oglum onu kucama almak herşey onun için..
düşünmeden edemiyrm inanın olmuo boguluyorum heleki görümcem ile eltimin gelecek olmaları
çok üzülüyorum çünkü biliyorum ki eşim aynı olrsa bu deveyi güdecek gücüm yok olan bebeğime olacak yavruma olacak cok üzlyrm kahroluyorum.. :KK43:
asla böyle düşünme.
ayrılsan bile eşinden ayrılacaksın, çocuğundan değil.
onun arkasında kapı gibi annesi var der ve buna göre davranırsan çocuğuna hiç de bir şey olmaz.
başta sen dik dur, eğme başını ki kimse yapamasın.
böyle yaparsan sonrasında çocukla tehdit etmeler falan başlar, önünü alamazsın.
bu korkunu sakın belli etme
sakın sakın...!!

asla böyle düşünme.
ayrılsan bile eşinden ayrılacaksın, çocuğundan değil.
onun arkasında kapı gibi annesi var der ve buna göre davranırsan çocuğuna hiç de bir şey olmaz.
başta sen dik dur, eğme başını ki kimse yapamasın.
böyle yaparsan sonrasında çocukla tehdit etmeler falan başlar, önünü alamazsın.
bu korkunu sakın belli etme
sakın sakın...!!
haklısınız peki eşimle konuşşam mı ki
dogumdn sonra kafa yapısının kendisinin düzelmesse düzelmette herkezin kendi yoluna bakaca korkusunu versem mi bilmyrm tek çozum bu geliyor aklıma..

haklısınız peki eşimle konuşşam mı ki
dogumdn sonra kafa yapısının kendisinin düzelmesse düzelmette herkezin kendi yoluna bakaca korkusunu versem mi bilmyrm tek çozum bu geliyor aklıma..
hayır sakın..
eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek değil de nedir bu?
neden aklında olmayanı aklına sokasın ki.
gayet rahat davran, bu halinin bir nimet değil de sanki normalmiş gibi davran.
doğumdan sonra baktın 1-2 düzelmedi,
ondan sonra konuşursun.
hem çok dile getirirsen anlamı kalmaz.

hayır sakın..
eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek değil de nedir bu?
neden aklında olmayanı aklına sokasın ki.
gayet rahat davran, bu halinin bir nimet değil de sanki normalmiş gibi davran.
doğumdan sonra baktın 1-2 düzelmedi,
ondan sonra konuşursun.
hem çok dile getirirsen anlamı kalmaz.
dogumdan sonra konuşacam elbette ama hiç birşey değişmeyecek ve bu beni o kadar korkutuyor ki :/

iyi de bu adam çekilir gibi değil napıcaksın yumuşasın diye çocuk üstüne çocuk mu yapıcaksın canım ya :110:

Back
X