Eşimin Davranışları, Yapısı, Üstünlük Çabası,Dogumdan Sonra Bu Evlilik Yürür mü ..

Bizim evliliğimiz nasıl olacak inanın bilmiyorum nerden başlasamda bilmiyorum
Eşim çok değişik yapıda bir insan dediğim dedik inat dik kafalı sinirli öfkeli..
Hep bir üstünlük çabası vardır benim sözüm geçsin benim istedim olsun karım lafımı ikiletmesin..
beni ezmeye çalışırdı hep... 'çalışırdı' diyorum çünkü hamile olmamla birlikte durum değişti..
nişanlı iken görümcem iyiliğime karşılık kötülük etti bana eltimle bir oldular yapmadıkları kalmadı
Hep sustum.. Kaynanamın lafları sözleri hep ama hep sustum içime attm ya sabır dedim..
Evlendik sevdiğim adamla evlenmiştim ama herşey megerse bundan sonra başlıcakms
Eşim hep beni haksız görürdü savunmazdı... sözünü geçirmeye çAlışırdı lafının üstüne laf söyleme gibi lüksüm yoktu..
Hiç mi iyi yanları yok elbetteki var.. Benim hiç mi hatam kusurum yok elbetteki var ama eşimin bu kafa yapısı beni çok korkutuyor.. Beklenmedik şekilde hamile oldumu ögrendim O günden sonra eşim az cok düzeldii.
Artık beni ezmye çalışmadı.. Ailesi ile konuştu
Karıma laf söylemeyin diye.. Bana yardımcı oldu sagolsun evimin işini yaptu yeri geldi bulaşımı yıkadı yeri geldi yemeğimi yaptı .. Tabi yeri geldi yine eski kafada devam etti.. kavgalar gürültüler devam etti..
Ben şimdi çok korkuyorum Neden mi çünkü
Eşim büyük ihtimalle ben dogum yaptıktan sonra eskisi gibi olacak..
Yine beni ezmeye çalışacak.. yine onun kuralları onun sözleri istekleri ön plana cıkacak
Karşı gelmeye calştm mı bagıracak cagıracak.. kavga kıyametler kopacak evet biliyorum olacak..
eşimin birazda beni kaybetme korkusu yok sanırım..
Düşünüyorum da oglum için güçlü olmam lazım
Dogumdan sonra cok zor günler bekliyor beni ben dogum yaptktan sonra görümcem eltim okullar kapanınca buraya gelecekler yıne yapacaklar yapacaklarını
Eşim ailemde ailem bacımda bacım anam da anam die tutturacak..
Sürekli onlara gitmeye çalışacak beni önemsemicek. biliyorum öyle olacak cok korkuyorum bunlardan
Ben bunların olmasını istemiyorum ama su an elimden hiç birşey gelmiyor..
SABRETmem lazım oglum için biliyorum ama nereye kadar...
İçimden gecen eger eşim dogumdan sonra değişirde eski eşim olursa ipler kopar ben tahammül edemem gibi geliyor sonum ne olacak bilmiyorum
birde eşim çok kıyaslamacı ve idda cı bi insan..
Misal
Senin annene iki kere gittik benim anneme bir kere gittik..
Sen şöyle yaptın ben onu yapmadım..
Senin anan evime iki kere geldi benim ki hiç gelmedi vs vs ben sadece küçük örnekler veriyorum size gercekten cok değişik birisi..
Düşünüyorum dogumdan sonra napacam die işin için den cıkamıyorum beni ezmesine hor görmesine ailesine ezdirmesine ve görümcem gelince onlardan taraf olmasına dayanamam ama su an elmdende birşey gelmiyor sizce bu evlilik böyle böyle yürür mü..
Başkalarına bakıyorum gerekti yerde karısının sözü geçio gerekti yerde eşinin sözü ama bizim öyle olmucak gibi..
Şimdi sorsanız bana deseniz ki evlendiğine pişmanmsn evet.. keşke daha saygılı daha efendi.. bu kadar dik başlı biri olmayan birile olsaydm.. ne biliyim..
Bakıyorum cevreme adam karısı cocugu için herşeyi yapıyor..
Eşime bakıyorum hamileyim die ses etmiyor.. ama biliyrm ki dogundan sonra kabus dolu günler bekliyor bana
Elbetteki burada bütün sorunları anlatamam size ama kısaca özetlemek istedim..
konuşmak istedim sizlerde bu evlilik yürürmü...
Eger yürür derseniz nasıl...
Eşim anlattm gibi olursa dogumdan sonra ben nasıl baş edecem..
Yada olursa olur olmassa cekip gtmek mi en iyisi
Belkide eşimin düzelmesi için tek yol bu dogumdan sonra..
Çogu kez öfke patlaması yaşadım öfkelendim sinirlendim ama deişen birşey olmadı buda fayda etmedi
susmadım zamanlar oldu hamile olmadan önce kendi isteklerimi söyleme calştm agladm zamanlar karşılık verdim zamanlar eşim benim üzerime bile yürümeye kalktı.
bakmayın şimdi hamileyim.. susmasamda birşey demiyor.. ama ya dogumdan sonra olacaklardan cok korkuyorm en cok yavrum için üzülüyorum
Şimdiden bunun korkusunu yasamayın
Hamileliğinizin tadını cıkartın
Bakın eşiniz bebek haberi ile değişmiş olumlu yonde
Belki bebeginizi kucagına aldıgında daha da değişir daha da yumusar
Sizin yapmanız gereken tek sey suanda kedi gbi olmak
Eşinize hep güleryüzlü olun
Masum olun
Güzelce konusun
Sen cok değiştin bebek haberi ile deyin
Bu benim cok hosuma gtti falan deyin
Hersey artık daha da güzel olacak deyin
Eşinizin gururnu oksayın biraz
Çok ii baba olacaksınız deyin
Umarım hersey şu halinden daha iyi olur ve bebeginizi de sağlıklı sihhatlı siz de dahil olmak üzere kucagınıza alırsınız

Şimdiden bunun korkusunu yasamayın
Hamileliğinizin tadını cıkartın
Bakın eşiniz bebek haberi ile değişmiş olumlu yonde
Belki bebeginizi kucagına aldıgında daha da değişir daha da yumusar
Sizin yapmanız gereken tek sey suanda kedi gbi olmak
Eşinize hep güleryüzlü olun
Masum olun
Güzelce konusun
Sen cok değiştin bebek haberi ile deyin
Bu benim cok hosuma gtti falan deyin
Hersey artık daha da güzel olacak deyin
Eşinizin gururnu oksayın biraz
Çok ii baba olacaksınız deyin
Umarım hersey şu halinden daha iyi olur ve bebeginizi de sağlıklı sihhatlı siz de dahil olmak üzere kucagınıza alırsınız
Ne güzel yazmssnz inşallah ama ben eşimi cok iyi bilyrm tanydm ben su an ne kadarda kedi gibi olsam blym ki o degismedi sadece rol yapior degsti gibi görünüyor keske bende inanablsem umut edeblrsedm

su an hiç bir neden yokken iyiyken bunu yapmam dogru olur mu peki sizce..
hmmm egerki ko nunda anlattığı davranışları gerek kendisi ,gerek ailesi sergilerse dene bakalım derim
birde çok olan olayları kafana çok takıntı yapmışsın ,tekrar aynı olayları yaşayacağından çok eminsin ...
egerki aynı davranışları sergilerse . şimdiden ne yapman gerektiğini belirlee

hmmm egerki ko nunda anlattığı davranışları gerek kendisi ,gerek ailesi sergilerse dene bakalım derim
birde çok olan olayları kafana çok takıntı yapmışsın ,tekrar aynı olayları yaşayacağından çok eminsin ...
egerki aynı davranışları sergilerse . şimdiden ne yapman gerektiğini belirlee
Evet cok kafama taktm cokyiprandm yiprattm kendmi ve eminim hemen hemen o kadar gucsuzm ki aynı şeyleri kaldırmaz bunyem peki sizce ne yapmalı nasıl belirlemeli

Gayet anlayisli cömert nazk ve efendi bi insandi meğerse yanilan benmism

comert nazik efendi insanin icinde bir anda bu anlattiginiz kisilik cikmaz,
cok falz zmn geciremeyip taniyamissinizdir, yada her soyledigine evt dediyseniz zaten ortam olmamistir dellenecek.
cok karamsarsin ama belkide eskisi gibi olmaz, tabiki bir anda bir melek beklememek lazim ama duzelir belkide.
bu yaptigi iyi davranislari ovsen, cok mutlu oldugunu gostersen tesvik olur bence.
ailesine neden bu kadar bagli cunku aslan oglum pasa oglum modundalar.
biz kadinlar eslerimizi bu kadar pohpohlayamiyoruz dolayisizya birazda bu yola yatkinsa ailemde ailem diye tutturuyolar.
cok pohpohlayip simartmadan, mutlu menun oldugunu gostersen eskisi gibi olmaz belkide.
ayrica gorumcen eltin ne gidi seyler yapiylarki gelip herseyi bozacakalr diye dusunuyosun?

Ne güzel yazmssnz inşallah ama ben eşimi cok iyi bilyrm tanydm ben su an ne kadarda kedi gibi olsam blym ki o degismedi sadece rol yapior degsti gibi görünüyor keske bende inanablsem umut edeblrsedm
Allah büyük belki içine bir his gelmiştir
Siz yine de dediklerimi yapın bakalım
Belki faydası olur

Evet cok kafama taktm cokyiprandm yiprattm kendmi ve eminim hemen hemen o kadar gucsuzm ki aynı şeyleri kaldırmaz bunyem peki sizce ne yapmalı nasıl belirlemeli
eşinle konuş ,önceki yaşadıklarını bir daha kaldıramayacağını söyle uyar , egerki insansa senin rahatsızlıklarını dikkate alır söznü dinler ,
zaman ver neyi ne kadar yapacak ,
baktın aynı tas aynı hamam , sende kendine göre kardını alırsın ,
birde hamilesin anladığım kadarıyla .
canım çok düşünme boş verr kafanı boşalt,farklı şeylere odaklan ,bebegini düşün
kendini pozitif düşünmeye endekslee..
sağlıkla bebeğini kucağına alman dileklerimlee

degisir canim degisir bebek olunca oyle eskisi gibi kavga gurultu istemiyor insan esimle kizim dort aylikken kavgamiz oldu dahasi o bagirdi cagirdi kizimin boncuk boncuk gozyaslari gozumun onunden hala gitmiyor cok uzulmustuk esimde pisman oldu ama is isten gecti.Allahim yuvalarimiza huzur versin.

Bizim evliliğimiz nasıl olacak inanın bilmiyorum nerden başlasamda bilmiyorum
Eşim çok değişik yapıda bir insan dediğim dedik inat dik kafalı sinirli öfkeli..
Hep bir üstünlük çabası vardır benim sözüm geçsin benim istedim olsun karım lafımı ikiletmesin..
beni ezmeye çalışırdı hep... 'çalışırdı' diyorum çünkü hamile olmamla birlikte durum değişti..
nişanlı iken görümcem iyiliğime karşılık kötülük etti bana eltimle bir oldular yapmadıkları kalmadı
Hep sustum.. Kaynanamın lafları sözleri hep ama hep sustum içime attm ya sabır dedim..
Evlendik sevdiğim adamla evlenmiştim ama herşey megerse bundan sonra başlıcakms
Eşim hep beni haksız görürdü savunmazdı... sözünü geçirmeye çAlışırdı lafının üstüne laf söyleme gibi lüksüm yoktu..
Hiç mi iyi yanları yok elbetteki var.. Benim hiç mi hatam kusurum yok elbetteki var ama eşimin bu kafa yapısı beni çok korkutuyor.. Beklenmedik şekilde hamile oldumu ögrendim O günden sonra eşim az cok düzeldii.
Artık beni ezmye çalışmadı.. Ailesi ile konuştu
Karıma laf söylemeyin diye.. Bana yardımcı oldu sagolsun evimin işini yaptu yeri geldi bulaşımı yıkadı yeri geldi yemeğimi yaptı .. Tabi yeri geldi yine eski kafada devam etti.. kavgalar gürültüler devam etti..
Ben şimdi çok korkuyorum Neden mi çünkü
Eşim büyük ihtimalle ben dogum yaptıktan sonra eskisi gibi olacak..
Yine beni ezmeye çalışacak.. yine onun kuralları onun sözleri istekleri ön plana cıkacak
Karşı gelmeye calştm mı bagıracak cagıracak.. kavga kıyametler kopacak evet biliyorum olacak..
eşimin birazda beni kaybetme korkusu yok sanırım..
Düşünüyorum da oglum için güçlü olmam lazım
Dogumdan sonra cok zor günler bekliyor beni ben dogum yaptktan sonra görümcem eltim okullar kapanınca buraya gelecekler yıne yapacaklar yapacaklarını
Eşim ailemde ailem bacımda bacım anam da anam die tutturacak..
Sürekli onlara gitmeye çalışacak beni önemsemicek. biliyorum öyle olacak cok korkuyorum bunlardan
Ben bunların olmasını istemiyorum ama su an elimden hiç birşey gelmiyor..
SABRETmem lazım oglum için biliyorum ama nereye kadar...
İçimden gecen eger eşim dogumdan sonra değişirde eski eşim olursa ipler kopar ben tahammül edemem gibi geliyor sonum ne olacak bilmiyorum
birde eşim çok kıyaslamacı ve idda cı bi insan..
Misal
Senin annene iki kere gittik benim anneme bir kere gittik..
Sen şöyle yaptın ben onu yapmadım..
Senin anan evime iki kere geldi benim ki hiç gelmedi vs vs ben sadece küçük örnekler veriyorum size gercekten cok değişik birisi..
Düşünüyorum dogumdan sonra napacam die işin için den cıkamıyorum beni ezmesine hor görmesine ailesine ezdirmesine ve görümcem gelince onlardan taraf olmasına dayanamam ama su an elmdende birşey gelmiyor sizce bu evlilik böyle böyle yürür mü..
Başkalarına bakıyorum gerekti yerde karısının sözü geçio gerekti yerde eşinin sözü ama bizim öyle olmucak gibi..
Şimdi sorsanız bana deseniz ki evlendiğine pişmanmsn evet.. keşke daha saygılı daha efendi.. bu kadar dik başlı biri olmayan birile olsaydm.. ne biliyim..
Bakıyorum cevreme adam karısı cocugu için herşeyi yapıyor..
Eşime bakıyorum hamileyim die ses etmiyor.. ama biliyrm ki dogundan sonra kabus dolu günler bekliyor bana
Elbetteki burada bütün sorunları anlatamam size ama kısaca özetlemek istedim..
konuşmak istedim sizlerde bu evlilik yürürmü...
Eger yürür derseniz nasıl...
Eşim anlattm gibi olursa dogumdan sonra ben nasıl baş edecem..
Yada olursa olur olmassa cekip gtmek mi en iyisi
Belkide eşimin düzelmesi için tek yol bu dogumdan sonra..
Çogu kez öfke patlaması yaşadım öfkelendim sinirlendim ama deişen birşey olmadı buda fayda etmedi
susmadım zamanlar oldu hamile olmadan önce kendi isteklerimi söyleme calştm agladm zamanlar karşılık verdim zamanlar eşim benim üzerime bile yürümeye kalktı.
bakmayın şimdi hamileyim.. susmasamda birşey demiyor.. ama ya dogumdan sonra olacaklardan cok korkuyorm en cok yavrum için üzülüyorum
Erkekler dogumdan sonra çok degisiyorlar. Biz kadınları hormonları değişiyor onlarin da hormonları degisiyor. Esin hangi yönde değişecek bilemezsin. Onun için hamileligin tadını çıkar. Bunları düşünüp üzme kendini ve çocuğunu

Back
X