Eşimin davranışları

Yok ben üzerime alınmadim yanlis anlamayin 😄genel olarak site uyeleri paraya lükse ve zenginlik konularina bir antipati besliyorlar yazan kisiye hemen ardi arkasi gelmez hakaretler yaziliyor 😒 Tabiki gurur özür dilenmesi deger görme bilme bunlar daha önemli. Ama adam zengin ve sevgisini bu sekilde gosteriyor iste lükse boğarak😁özür dileme işi ona göre pahali hediye almak. Konu sahibi agirligini koyabilse baska turlude gönlü alinir ama iki tatafta alismis.
Başkalarının zenginliği, gösterişi, şaşalı yaşantısı beni ilgilendirmez burada ki sorun zengilk değil mutsuz bir evlilik , pahali hediyeler bir yerden sonra tatmin etmemeye başlar

Alabilir de,yapabilir de ama bunları birilerinin gözünün içine içine sokmak biraz şey oluyor;"Görgüsüzlük "🙄.
ben öyle düşünmüyorum bu konuda. kadını tanımıyoruz o da bizi. durumu doğru anlayabilmemiz için detay vermeliydi bence. görgüsüzlük değil bu konudaki. ayrıca farkında olmadan nelerle kandırıldığını da anlatmış oldu. durumu çok normalleştirdiği için de direkt anlattı bence

insan tabi ki eşine pahalı hediyeler alır. ama şöyle bir örnek vereyim. eşimle birgün tartıştık. kalbimi çok kırdı. bana yüksek fiyatlı bir hediye almıştı. günlerce masanın üstünde durdu. açmadım bile. benim değerim maddi değil çünkü.delirdi tabi ama umursamadım. özür diledi. konuyu hal ettik. sonra açtım kutuyu. çok istediğim bir şeydi ama inan ki umrumda olmadı. yat kat alsaydı da değişmezdi benim için. çünkü duygunun ve kırılan gururun değeri yoktur
Ya bu açıdan tabiki öyle ben aksini iddia etmedim ki yani adam kötü muamele etsin sende hediyeye hemen yelkenleri suya indir demedim o genel açıklama idi. Bu sitede biri eşim beni seviyor pahali hediye aliyor dese inanin onada bir sürü tepki gelir isin icinde para servet lüks olmasin😁
Yani gururunu yok say diyemem benim hayat görüsüne ters ama konu sahibi ve esi boyle alismis anladigim kadarı ile.

Neden burada pahalı hediye ya da zenginlikten bahsedince birileri hemen öcü görmüs gibi davranıyor.Pahalı hediye sevebilir eside gönül almak amaçlı pahalı hediye alarak sevgisini gösteriyor belki. Şimdi esiniz size kafam kadar bi tek taş alıp hatam icin özur dilerim dese bir konuda ne yapıcaksiniz ? Elinizin tersiyle itmek zor tabi burada verilen cevaplar gercegi yansitmiyor cogu zaman. Ellerinin tersi ile yat kat bile itebilirler 😁
Eşim pahalı hediye alabilir.Pahada hafif hediyeden daha az da mutlu olmam.Tabiki mutlu olurum.
Bana evcil muamelesi yapıp,bu kadar güvensiz olsa hayatımı markete gidemeyecek kadar zindana çevirse burda kalkıp pahalı hediye alır diye belirtmem.
Çünkü "benim için" önemi olmaz.

Bence insanların takıldığı ulaaaa pahalı hediye almış kocasıııı,koş Fatma seninki benimki kuru çiçekle geliyor değil de,güvensizliğini ve hastalıklı bakış açısını pahalı hediyelerle örten adamı halaaaa sorgulamayan kadınların var olması.

Neden burada pahalı hediye ya da zenginlikten bahsedince birileri hemen öcü görmüs gibi davranıyor.Pahalı hediye sevebilir eside gönül almak amaçlı pahalı hediye alarak sevgisini gösteriyor belki. Şimdi esiniz size kafam kadar bi tek taş alıp hatam icin özur dilerim dese bir konuda ne yapıcaksiniz ? Elinizin tersiyle itmek zor tabi burada verilen cevaplar gercegi yansitmiyor cogu zaman. Ellerinin tersi ile yat kat bile itebilirler 😁
Bilirim ki o yüzüğü alırsam adam benim ederimi belirleyip ona göre davranacak. Bir yüzükle beni hırpalama hakkını kendinde bulacak. Özgürlük, özsaygı, ilkeli olmak bedel gerektirir, yat kat bu bedellere malesef dahil olabilir.

Ya bu açıdan tabiki öyle ben aksini iddia etmedim ki yani adam kötü muamele etsin sende hediyeye hemen yelkenleri suya indir demedim o genel açıklama idi. Bu sitede biri eşim beni seviyor pahali hediye aliyor dese inanin onada bir sürü tepki gelir isin icinde para servet lüks olmasin😁
Yani gururunu yok say diyemem benim hayat görüsüne ters ama konu sahibi ve esi boyle alismis anladigim kadarı ile.
o kısmı bilemiyorum ama bu konuda maddiyatla ilgili açıklamalar ve dipnotları birçok üyenin aksine görgüsüzlük olarak görmedim ben

Bilirim ki o yüzüğü alırsam adam benim ederimi belirleyip ona göre davranacak. Bir yüzükle beni hırpalama hakkını kendinde bulacak. Özgürlük, özsaygı, ilkeli olmak bedel gerektirir, yat kat bu bedellere malesef dahil olabilir.
Anladım çikolatada dahil mi konuya 😂

İyi günler.önceden üyeliğim vardı ama üyelik bilgilerimi kaybettiğim için yeniden üyelik açmak zorunda kaldım.şöyleki ben 6yıldır evliyim.Eşimle severek evlendik.eşim beni aşırı sever el üstünde tutar ailesine karşı hep beni savundu.hediyeler alır ne istersem yapar.benimle çocuklarıyla zaman geçirmeyi çok sever.ama aşırı kıskanç.önceler bu hoşuma giderdi ama şimdi nefes alamıyorum.ara ara telefonumu kontrol eder.dışarı asla yalnız çıkamam.bir ara düzelir gibiydi çıkıyordum falan ses etmiyordu ama şimdi yine başladı.çocugumu derse bile ben götüremem.özel şöfer tutdu o götürüyor.evet beni gezdirir tatillere gmtürür nereye istesem götürür ama yalnız hiçbiryere çıkamam.mağaza gitsek bir gözü bende beni kontrol eder birisine bakıyormuyum diye.aşırı şübheci kıskanç.kavga ettigimizde agzına geleni söyler.ben ölürsem bana birşey olursa sen hemen eve birisini alırsın falan böyle hakaretler ediyor.küsüyorum tavır koyuyurom konuşuyorum ama düzelmiyor.sakinleşince pahalı hediyeler alıyor biryerlere tatile götürüyor gönlümü almak için ama kıskançlık krizi geldiğinde yine aynı.bu durum hep böylemi gidicek.eşi benim ki gibi olanlar varmı?
Bence eşiniz size güvenmiyor sizde mevzuyu anlatırken bile egonuzu tatmin ediyorsunuz yok tatiller yok pahalı hediyeler yedirmek gezdirmek böyle şeyler varsa eşiniz böyle biriyse ve sizi hala kıskanıyorsa sorun sizdedir kusurabakmayin

Back
X