Kibariyenin annesi???özel şöfer tutdu
Yanlis anlamayin ama ya piskolojik rahatsiz yada kendi yedigi hatlar var sizin ogrenmemenizi engellemeye de calisiyor olabilir gunahini almiyim ama dikkat et hareketlerine caktirmadanİyi günler.önceden üyeliğim vardı ama üyelik bilgilerimi kaybettiğim için yeniden üyelik açmak zorunda kaldım.şöyleki ben 6yıldır evliyim.Eşimle severek evlendik.eşim beni aşırı sever el üstünde tutar ailesine karşı hep beni savundu.hediyeler alır ne istersem yapar.benimle çocuklarıyla zaman geçirmeyi çok sever.ama aşırı kıskanç.önceler bu hoşuma giderdi ama şimdi nefes alamıyorum.ara ara telefonumu kontrol eder.dışarı asla yalnız çıkamam.bir ara düzelir gibiydi çıkıyordum falan ses etmiyordu ama şimdi yine başladı.çocugumu derse bile ben götüremem.özel şöfer tutdu o götürüyor.evet beni gezdirir tatillere gmtürür nereye istesem götürür ama yalnız hiçbiryere çıkamam.mağaza gitsek bir gözü bende beni kontrol eder birisine bakıyormuyum diye.aşırı şübheci kıskanç.kavga ettigimizde agzına geleni söyler.ben ölürsem bana birşey olursa sen hemen eve birisini alırsın falan böyle hakaretler ediyor.küsüyorum tavır koyuyurom konuşuyorum ama düzelmiyor.sakinleşince pahalı hediyeler alıyor biryerlere tatile götürüyor gönlümü almak için ama kıskançlık krizi geldiğinde yine aynı.bu durum hep böylemi gidicek.eşi benim ki gibi olanlar varmı?
Ayy 6 yıl nasıl dayandınız.eee bu kıskançlık krizlerinin arasında da şahane biri gibi davranınca siz ne ne yapacağınızı şaşıra şaşıra 6 yıl geçrimişsiniz.keşke o iyi dönemlerde bu kadar iyi olmasaydı da gönül rahatlığıyla ayrılsaydınız değil mi ? Bu ikilemlerle koca koca yıllar geçip gidiyor.İyi günler.önceden üyeliğim vardı ama üyelik bilgilerimi kaybettiğim için yeniden üyelik açmak zorunda kaldım.şöyleki ben 6yıldır evliyim.Eşimle severek evlendik.eşim beni aşırı sever el üstünde tutar ailesine karşı hep beni savundu.hediyeler alır ne istersem yapar.benimle çocuklarıyla zaman geçirmeyi çok sever.ama aşırı kıskanç.önceler bu hoşuma giderdi ama şimdi nefes alamıyorum.ara ara telefonumu kontrol eder.dışarı asla yalnız çıkamam.bir ara düzelir gibiydi çıkıyordum falan ses etmiyordu ama şimdi yine başladı.çocugumu derse bile ben götüremem.özel şöfer tutdu o götürüyor.evet beni gezdirir tatillere gmtürür nereye istesem götürür ama yalnız hiçbiryere çıkamam.mağaza gitsek bir gözü bende beni kontrol eder birisine bakıyormuyum diye.aşırı şübheci kıskanç.kavga ettigimizde agzına geleni söyler.ben ölürsem bana birşey olursa sen hemen eve birisini alırsın falan böyle hakaretler ediyor.küsüyorum tavır koyuyurom konuşuyorum ama düzelmiyor.sakinleşince pahalı hediyeler alıyor biryerlere tatile götürüyor gönlümü almak için ama kıskançlık krizi geldiğinde yine aynı.bu durum hep böylemi gidicek.eşi benim ki gibi olanlar varmı?
Öyle olmuyor bu kişiler.zaten 7, 24 kadının başında.kadın izin verse daha da başında olacak.eee hangi ara başka kadınla vakit geçirecek, uğraşacak bu adam? Bu profiller gerçelten bir kişiye takıntılı oluyor.o konuda şüphe duymak aklımın ucundan bile geçmez.sevmesine gerçelten çok seviyor ama aynı zamanda takıntılı.kaybetme korkusuna engel olamıyor.Yanlis anlamayin ama ya piskolojik rahatsiz yada kendi yedigi hatlar var sizin ogrenmemenizi engellemeye de calisiyor olabilir gunahini almiyim ama dikkat et hareketlerine caktirmadan
Bu esarEvet genelde gittiği yerleri görüştüğü insanları bilirim.çoğu zaman evde zaman geçirir zaten.işden eve evden işe.haftada 1-2kez arkadaşlarıyla çay içmeğe gider.telefonu şifresizdir istediğim zaman baka biliyorum izin veriyor.şübhe uyandıracak bir tavrını görmedim henüz
Bir öyle bir böyle işte.bipolar gibi.Hakaret eden biri nasıl sizi el üstünde tutmuş oluyor....
Kadının g...nden ayrılmayan adam neresini kendinden bilecek ? Tam tersi salardı kadını o da başkasına gitsin.herkes bu yorumu yapmış ama çookk saçma yani.adam kadının tepesinden inmiyor ki ne yapacak?. Kadın kırk yılda bir birkaç saat bir yere gidecek onda da dedektif gibi peşinde.ne alakası var ?Kişi kendinden bilir işi diyorum.
Kimbilir eşiniz neler yapıyor o yüzden sizi de aynı sanıyor.
Güveni sarsılmamış ki. Kaybetme korkusundan öyle yapıyor.ortada birşey yok ki neden ayrılsın? Kimle ne yaşayacak.manyağın teki işte.millet de tutturmuş kendi ne yaptı kendi ne yaptı? Illa birşey mi yapması lazim.hepsi diyemicem ama türk erkeklerin çoğu kıskanç,biz henüz gelişmekte olan bir ülkeyiz ve çoğu şeyi henüz aşamadık,bu aslında kıskançlıkta değil düşük özgüvenin bir belirtisi,kendisini eşine layık görememe,kendisinden daha iyi seçeneklerin var olduğunu bilip kıyaslama ve eşini bu seçeneklerden ve kıyaslamadan uzak tutma çabası o yüzden yalnız bırakamaması vs.birde eşe ve çevreye güvensizlik varki bu da tamamiyle kendisinin tecrübesinden kaynaklı bildiği bazı şeyler,mesela kendisinin evli yada bekar kadınlara çok bakması yada yaşanılmış nahoş bir ilişki sonrası acaba benim karımada olurmu birisi bu şekilde bakarmı yada aklını çelermi endişesi vs. yani bunun pek çok sebebi ve örneği var ama bence hiçbir sebep sevdiği için kıskandı olamaz,seven insan kıskanacak bir sebepe maruz kalırsa ayrılır,normal bir insanın tepkisi budur çünkü,seven insan aldatılırsa yada yalnız bıraktığı an başkasına gideceğini düşünürse güveni sarsılmıştır o yüzdende ayrılır,sizin eşiniz güvenilir bir tip değil kim bilir neler yaşadı yada yaşattıki beyni bu kadar kirlendi.
insanı öyle bir manipüle ediyor ki bu tipteki kişiler.kafan allak bullak olup kalıyor işte.anlatınca herks boyle der ama işin içinde olmak farklı oluyor.Allah'ım gözlerim kanadı. Satırlardan efil efil görgüsüzlük akıyor.Kocam bana hakaretler eder AMA pahalı hediyeler alır. Bu detay önemliydi gerçekten.
Neden ? Gayet yaygın ve gerçekçi bir konu.fake konu
Şöfer kadın mı? Değilse inanmam.özel şöfer tutdu
Bence ne güzel kocan varmış keşge bizim de olsainsanı öyle bir manipüle ediyor ki bu tipteki kişiler.kafan allak bullak olup kalıyor işte.anlatınca herks boyle der ama işin içinde olmak farklı oluyor.
Hatta biraz baktım da sizin fake konu olabilir..bu tarz konulara uzun uzun cvp yetiştirmişsiniz ilgi çekmeyi seviyorsunuz galiba kendinize konu açmışsınız :) Peş peşe cevapları da siz veriyorsunuzNeden ? Gayet yaygın ve gerçekçi bir konu.
Ben değilimHatta biraz baktım da sizin fake konu olabilir..bu tarz konulara uzun uzun cvp yetiştirmişsiniz ilgi çekmeyi seviyorsunuz galiba kendinize konu açmışsınız :) Peş peşe cevapları da siz veriyorsunuz
özel şöfer tutdu ne? o kadar zengin kadına cahil muamelesi yapıp dikkat çekme amacı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?