Eşimin davranışları

Normal kıskançlık bile çekilmezken böylesi evlerden ırak.
Kıskançlık denen şeyin altında kompleks yatar, hadsizlik yatar, ego yatar. Bu herif bence komple ruh hastası.
Hakaret eden, ahlaksizlikla itham eden biri nasıl el üstünde tutmuş oluyor tam olarak? Bi de tutmasa neler yapar acaba, kazığa falan mı oturtur?

Yanlis anlamayin ama ya piskolojik rahatsiz yada kendi yedigi hatlar var sizin ogrenmemenizi engellemeye de calisiyor olabilir gunahini almiyim ama dikkat et hareketlerine caktirmadan

Ayy 6 yıl nasıl dayandınız.eee bu kıskançlık krizlerinin arasında da şahane biri gibi davranınca siz ne ne yapacağınızı şaşıra şaşıra 6 yıl geçrimişsiniz.keşke o iyi dönemlerde bu kadar iyi olmasaydı da gönül rahatlığıyla ayrılsaydınız değil mi ? Bu ikilemlerle koca koca yıllar geçip gidiyor.

Yanlis anlamayin ama ya piskolojik rahatsiz yada kendi yedigi hatlar var sizin ogrenmemenizi engellemeye de calisiyor olabilir gunahini almiyim ama dikkat et hareketlerine caktirmadan
Öyle olmuyor bu kişiler.zaten 7, 24 kadının başında.kadın izin verse daha da başında olacak.eee hangi ara başka kadınla vakit geçirecek, uğraşacak bu adam? Bu profiller gerçelten bir kişiye takıntılı oluyor.o konuda şüphe duymak aklımın ucundan bile geçmez.sevmesine gerçelten çok seviyor ama aynı zamanda takıntılı.kaybetme korkusuna engel olamıyor.

Bu esar
Hakaret eden biri nasıl sizi el üstünde tutmuş oluyor....
Bir öyle bir böyle işte.bipolar gibi.

Kişi kendinden bilir işi diyorum.

Kimbilir eşiniz neler yapıyor o yüzden sizi de aynı sanıyor.
Kadının g...nden ayrılmayan adam neresini kendinden bilecek ? Tam tersi salardı kadını o da başkasına gitsin.herkes bu yorumu yapmış ama çookk saçma yani.adam kadının tepesinden inmiyor ki ne yapacak?. Kadın kırk yılda bir birkaç saat bir yere gidecek onda da dedektif gibi peşinde.ne alakası var ?

Güveni sarsılmamış ki. Kaybetme korkusundan öyle yapıyor.ortada birşey yok ki neden ayrılsın? Kimle ne yaşayacak.manyağın teki işte.millet de tutturmuş kendi ne yaptı kendi ne yaptı? Illa birşey mi yapması lazim.

Allah'ım gözlerim kanadı. Satırlardan efil efil görgüsüzlük akıyor.Kocam bana hakaretler eder AMA pahalı hediyeler alır. Bu detay önemliydi gerçekten.
insanı öyle bir manipüle ediyor ki bu tipteki kişiler.kafan allak bullak olup kalıyor işte.anlatınca herks boyle der ama işin içinde olmak farklı oluyor.

insanı öyle bir manipüle ediyor ki bu tipteki kişiler.kafan allak bullak olup kalıyor işte.anlatınca herks boyle der ama işin içinde olmak farklı oluyor.
Bence ne güzel kocan varmış keşge bizim de olsa dememizi bekledi.

Neden ? Gayet yaygın ve gerçekçi bir konu.
Hatta biraz baktım da sizin fake konu olabilir..bu tarz konulara uzun uzun cvp yetiştirmişsiniz ilgi çekmeyi seviyorsunuz galiba kendinize konu açmışsınız :) Peş peşe cevapları da siz veriyorsunuz

özel şöfer tutdu ne? o kadar zengin kadına cahil muamelesi yapıp dikkat çekme amacı

Ben değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…