- 26 Ocak 2023
- 175
- 28
- 13
6 yıllık eşine nasil guveni olmaz hala magazada bir gözü sizde olur neymis efendim baskasina bakiyor diye ne kadar saygisiz bir adam.Kisi kendinden bilir isi demisler. Aşırı şupheci olmasi takintili oldugu anlamina gelir psikoloğa gittimi hiç ?Ayrica siz yavastan artik bir tepki koymaya bakin sadece küsüp baristiginizda yine ayni seylere ayni tepkiyi verirseniz farkli sonuç alamazsiniz. Eşi böyle olan çok var ama sonuç belli ya bu deveyi guduyorlar ya da bu eziyete dayanamayip diyardan gidiyorlar.İyi günler.önceden üyeliğim vardı ama üyelik bilgilerimi kaybettiğim için yeniden üyelik açmak zorunda kaldım.şöyleki ben 6yıldır evliyim.Eşimle severek evlendik.eşim beni aşırı sever el üstünde tutar ailesine karşı hep beni savundu.hediyeler alır ne istersem yapar.benimle çocuklarıyla zaman geçirmeyi çok sever.ama aşırı kıskanç.önceler bu hoşuma giderdi ama şimdi nefes alamıyorum.ara ara telefonumu kontrol eder.dışarı asla yalnız çıkamam.bir ara düzelir gibiydi çıkıyordum falan ses etmiyordu ama şimdi yine başladı.çocugumu derse bile ben götüremem.özel şöfer tutdu o götürüyor.evet beni gezdirir tatillere gmtürür nereye istesem götürür ama yalnız hiçbiryere çıkamam.mağaza gitsek bir gözü bende beni kontrol eder birisine bakıyormuyum diye.aşırı şübheci kıskanç.kavga ettigimizde agzına geleni söyler.ben ölürsem bana birşey olursa sen hemen eve birisini alırsın falan böyle hakaretler ediyor.küsüyorum tavır koyuyurom konuşuyorum ama düzelmiyor.sakinleşince pahalı hediyeler alıyor biryerlere tatile götürüyor gönlümü almak için ama kıskançlık krizi geldiğinde yine aynı.bu durum hep böylemi gidicek.eşi benim ki gibi olanlar varmı?
Ay adam karısının bildiğinin farkında mı pekiAynen bahsettiğiniz gibi bir arkadaşım var,kocası kendisini aldatıyor. O da biliyor ve göz yumuyor. Para işte böyle bir şey.
Tedavi edilmeli ya da terk edilmeli. Valla kimse dünyaya birini değiştirmeye birini düzeltmeye gelmiyor. Eee kimse de kendi kendine düzelmiyor ya da bozulmuyor. Psikolojik destek alması kesinlikle şart. Zaten kabul etmezse benim görüşüm kisi6 kendinden bilir işi. Kendi ne haltlar ediyor ki size bu yasakları koyuyoİyi günler.önceden üyeliğim vardı ama üyelik bilgilerimi kaybettiğim için yeniden üyelik açmak zorunda kaldım.şöyleki ben 6yıldır evliyim.Eşimle severek evlendik.eşim beni aşırı sever el üstünde tutar ailesine karşı hep beni savundu.hediyeler alır ne istersem yapar.benimle çocuklarıyla zaman geçirmeyi çok sever.ama aşırı kıskanç.önceler bu hoşuma giderdi ama şimdi nefes alamıyorum.ara ara telefonumu kontrol eder.dışarı asla yalnız çıkamam.bir ara düzelir gibiydi çıkıyordum falan ses etmiyordu ama şimdi yine başladı.çocugumu derse bile ben götüremem.özel şöfer tutdu o götürüyor.evet beni gezdirir tatillere gmtürür nereye istesem götürür ama yalnız hiçbiryere çıkamam.mağaza gitsek bir gözü bende beni kontrol eder birisine bakıyormuyum diye.aşırı şübheci kıskanç.kavga ettigimizde agzına geleni söyler.ben ölürsem bana birşey olursa sen hemen eve birisini alırsın falan böyle hakaretler ediyor.küsüyorum tavır koyuyurom konuşuyorum ama düzelmiyor.sakinleşince pahalı hediyeler alıyor biryerlere tatile götürüyor gönlümü almak için ama kıskançlık krizi geldiğinde yine aynı.bu durum hep böylemi gidicek.eşi benim ki gibi olanlar varmı?
Sifresiz olucak tabiki şifre olursa dikkat çeker ne bk yediği anlaşılır.Bisey yapsa da pek karsi gelemezsiniz ben bunu anliyorum.Böyle psikopat ruhlu adamlar zaten sessiz derinden hareket eder süphe uyandırıcak bişey yapmazlar. Daha dikkatli olmanizda fayda var ikinci bir telefonu ya da hattı falan olmasın.Evet genelde gittiği yerleri görüştüğü insanları bilirim.çoğu zaman evde zaman geçirir zaten.işden eve evden işe.haftada 1-2kez arkadaşlarıyla çay içmeğe gider.telefonu şifresizdir istediğim zaman baka biliyorum izin veriyor.şübhe uyandıracak bir tavrını görmedim henüz
Kibariyenin rahmetli annesi konu açmışŞöfer mi tuttu?
Annişkosunun ozel şoferimi vardıKibariyenin rahmetli annesi konu açmış
Hayır henüz farkında değil. Ama kadın salak maalesef. Hala yakıp yıkmadı ortalığı. Adam bir kişiyle de değil,benim bildiğim 5 kişiyle aldatıyor karısını ve 9 senedir böyle.Ay adam karısının bildiğinin farkında mı peki
Nasıl bağırırdı şöfeeeer diye aklıma o geldi yaAnnişkosunun ozel şoferimi vardı
Kadın salak değil, o yana harika yatmış bence.Hayır henüz farkında değil. Ama kadın salak maalesef. Hala yakıp yıkmadı ortalığı. Adam bir kişiyle de değil,benim bildiğim 5 kişiyle aldatıyor karısını ve 9 senedir böyle.
Ahahhaa aminNasıl bağırırdı şöfeeeer diye aklıma o geldi yaAllah rahmet eylesin.
Kizimi parasinlan kandiriyor bu adam hava atiyor şöfer parçası şöfeeer tunay şöfeeeer tinayNasıl bağırırdı şöfeeeer diye aklıma o geldi yaAllah rahmet eylesin.
Şöfer sevgisi arka koltuk sevdasıNerenin sevgisi bu ?
Kadının motivasyonu sadece para mı ya. Ben bir gece bile soğukkanlı kalamazdım sanırım gündüz sussam gece uykusunda boğabilirimHayır henüz farkında değil. Ama kadın salak maalesef. Hala yakıp yıkmadı ortalığı. Adam bir kişiyle de değil,benim bildiğim 5 kişiyle aldatıyor karısını ve 9 senedir böyle.
Fark ettimŞöfer sevgisi arka koltuk sevdası
Ben açık konusuyum istedigim makam arabası şöförüynen beraber artı yat oda şoferli olucak alır ondan sonra boğardımKadının motivasyonu sadece para mı ya. Ben bir gece bile soğukkanlı kalamazdım sanırım gündüz sussam gece uykusunda boğabilirim
Eşinin aldatacagini düşünüp birine bakıyor mu acaba biriyle mi acaba gibi düşünceler kıskançlık değil bence hanım efendi evet eşiniz diğer yönleriyle iyi bir eş olabilir ama bu bile sıkıntı bence psikolojik yardım alabilirsiniz Allah yardımcıniz olsunİyi günler.önceden üyeliğim vardı ama üyelik bilgilerimi kaybettiğim için yeniden üyelik açmak zorunda kaldım.şöyleki ben 6yıldır evliyim.Eşimle severek evlendik.eşim beni aşırı sever el üstünde tutar ailesine karşı hep beni savundu.hediyeler alır ne istersem yapar.benimle çocuklarıyla zaman geçirmeyi çok sever.ama aşırı kıskanç.önceler bu hoşuma giderdi ama şimdi nefes alamıyorum.ara ara telefonumu kontrol eder.dışarı asla yalnız çıkamam.bir ara düzelir gibiydi çıkıyordum falan ses etmiyordu ama şimdi yine başladı.çocugumu derse bile ben götüremem.özel şöfer tutdu o götürüyor.evet beni gezdirir tatillere gmtürür nereye istesem götürür ama yalnız hiçbiryere çıkamam.mağaza gitsek bir gözü bende beni kontrol eder birisine bakıyormuyum diye.aşırı şübheci kıskanç.kavga ettigimizde agzına geleni söyler.ben ölürsem bana birşey olursa sen hemen eve birisini alırsın falan böyle hakaretler ediyor.küsüyorum tavır koyuyurom konuşuyorum ama düzelmiyor.sakinleşince pahalı hediyeler alıyor biryerlere tatile götürüyor gönlümü almak için ama kıskançlık krizi geldiğinde yine aynı.bu durum hep böylemi gidicek.eşi benim ki gibi olanlar varmı?
Olabilecek her şeyi anlattım. Yine de bana mısın demedi. Aman adam ev kirasını ödesin,aman altımdan arabayı almasın,aman cebime para koysun diye her şeyi bilerek yaşıyorKadının motivasyonu sadece para mı ya. Ben bir gece bile soğukkanlı kalamazdım sanırım gündüz sussam gece uykusunda boğabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?