Eşimin davranışları

6 yıllık eşine nasil guveni olmaz hala magazada bir gözü sizde olur neymis efendim baskasina bakiyor diye ne kadar saygisiz bir adam.Kisi kendinden bilir isi demisler. Aşırı şupheci olmasi takintili oldugu anlamina gelir psikoloğa gittimi hiç ?Ayrica siz yavastan artik bir tepki koymaya bakin sadece küsüp baristiginizda yine ayni seylere ayni tepkiyi verirseniz farkli sonuç alamazsiniz. Eşi böyle olan çok var ama sonuç belli ya bu deveyi guduyorlar ya da bu eziyete dayanamayip diyardan gidiyorlar.

Tedavi edilmeli ya da terk edilmeli. Valla kimse dünyaya birini değiştirmeye birini düzeltmeye gelmiyor. Eee kimse de kendi kendine düzelmiyor ya da bozulmuyor. Psikolojik destek alması kesinlikle şart. Zaten kabul etmezse benim görüşüm kisi6 kendinden bilir işi. Kendi ne haltlar ediyor ki size bu yasakları koyuyo

Sifresiz olucak tabiki şifre olursa dikkat çeker ne bk yediği anlaşılır.Bisey yapsa da pek karsi gelemezsiniz ben bunu anliyorum.Böyle psikopat ruhlu adamlar zaten sessiz derinden hareket eder süphe uyandırıcak bişey yapmazlar. Daha dikkatli olmanizda fayda var ikinci bir telefonu ya da hattı falan olmasın.

Hayır henüz farkında değil. Ama kadın salak maalesef. Hala yakıp yıkmadı ortalığı. Adam bir kişiyle de değil,benim bildiğim 5 kişiyle aldatıyor karısını ve 9 senedir böyle.
Kadın salak değil, o yana harika yatmış bence.

Hayır henüz farkında değil. Ama kadın salak maalesef. Hala yakıp yıkmadı ortalığı. Adam bir kişiyle de değil,benim bildiğim 5 kişiyle aldatıyor karısını ve 9 senedir böyle.
Kadının motivasyonu sadece para mı ya. Ben bir gece bile soğukkanlı kalamazdım sanırım gündüz sussam gece uykusunda boğabilirim

Eşinin aldatacagini düşünüp birine bakıyor mu acaba biriyle mi acaba gibi düşünceler kıskançlık değil bence hanım efendi evet eşiniz diğer yönleriyle iyi bir eş olabilir ama bu bile sıkıntı bence psikolojik yardım alabilirsiniz Allah yardımcıniz olsun

Konu sahibi esinizi karsiniza alip konusun psikiyatriye götürün. Bu sekilde davranmasinin sebebini ancak doktor bilir. Gecmiste yasadigi bir travma olabilir, hasta olabilir yada sizi aldatiyor.

Hayır mağazada bile karısını dikizleyen adam elin şöferine nasıl güveniyor orası ilginç şoför dediği kişi de şoför Nebahattir Allah bilir, başka türlüsü zor gibi Neyse bu dertler bana çok zengin geldi 'yarın ne pişirsem' derdiyle devam ben

Kadının motivasyonu sadece para mı ya. Ben bir gece bile soğukkanlı kalamazdım sanırım gündüz sussam gece uykusunda boğabilirim
Olabilecek her şeyi anlattım. Yine de bana mısın demedi. Aman adam ev kirasını ödesin,aman altımdan arabayı almasın,aman cebime para koysun diye her şeyi bilerek yaşıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…