eşimin davranışları

karaekmek90

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2015
17
2
1
34
Herkese selam arkadaşlar.sizlere danışmak istediyim konu eşimle alakali.biz 8 yıllık evliyiz.2 oğlumuz var.eşimle severek evlenmedim.yani görücü üsulu oldu.ama tabii beyendim onu.nişanlılık döneminden beri hep şiddetli kavgalaromiz oluyordu.o hep kendi dediyi olsun ister.diktatörlük yapardı.bende uyardım akılsız başım.şiddet bile uyguluyordu bana.annem bunlari göre göre ört bastlr ediyordu tabi.eşimin arası annemlerle oldukca iyiydi.hep onu tutuyorlardi şünki.her kavgamızda azarlanan ben oluyordum.neise biz taşındık yurt dışına.çocuklar doğdu.bana artık şiddet uygulamiyor.neredeyse 5 senedir.ama oldukça asabi.annemler bize kalmaya geldiler yurtdışına.1 ayı resmen brnumdan getirdi.onlarıa ters haraketler filan.kız kardeşimle hep kavga.ama döktüyünü topla.pasaklı.ki gerçekten zavallım hep dikkat ederdi.oturuşuna dikkat et.lardeşim merhaba yazsa kavga çıkarır azarlardı.en son kardeşim onu blok yapti.bu delirdi.ne terbiyesiz kardeşim varmış.ailecek böyleymişiz saydırdı.kardeşim neyse sora özür diledi açtı blokdan.aile içi uzatmaya gerk yok diye.şimdi kız bayramlarda mesaj yaziyor bir tek.onda bile azarliyor.neler neıer yazmış.kardeşim söylemiyor tabii bunlarl bana.tel.girdim okudum.yanlış yaptım ama ne yapıyım merak ettim.eşim 9 audır bizimkilerle konuşmaz.adları gelince ağız buruşturmalar filan.ben eşimi sevmiyorum.bu olay için deyil.ama bu olaylarda tuz biber oldu.bıktım.boşanmak istiyorum.artık sesini bağırışlarınl duymak istemiyorum.yoruldum gücüm kalmadı.ama eşim sen kim oluyorsunda beni boşuyorsun.o sözü söylediyim için bana yaklaşmıycakmış.çokta umrumdaya.ne yapıcamı şaşırdım artık.be yapıyım.nasıl yol izliyim nasıl davraniyim sizce.hepiniz sağolun

Allah yardımcınız olsun öncelikle kı kardesınızle bellıkı yıldızlarıbarısmamıs bır turlu.ama aılemde hem ondan yana demenize takıldım ben aslında.yanı bugun ayrılsanız cocugunuzda var ve sanırım turkıyede degılsınız alenızde bellkı yanınızda arkanızda durmayacak.maddi sorunlarla karsılasma ıhtımalınız varsa once bıraz birikim yapın bır ıs bulun sonra bosanın bence

Ailem her halükarda arkamda olucaklar eminim.ama eşimden korkuyorum.çocukların yüzünü göremezsin.işin yok gücün yok vermezler sana diyor.cesaretde edemuyorum.o kadar yoruldumki.anneme boşanma hakkında konuşdum bir kere kesinlikle karşı.ama ailemin yanıçda olucaöına eminim.çıkmazdayım.kötüyüm

kocanda sultan süleyman sendromu başlamış geçmiş olsun

ailenle konuş bunları anlat ve boşanmak istediğini söyle.sana da yazık.
Çok teşekkür ediyorum.aynen inanın öyle.bunlar sadece anlattiklarımın küçük kısmı.siz hemen anladınız durumu.

Bence cocuklarini daha saglikli bi ortamda yetistirmek icin ayrilmalisin sureki azarlanan bagrilan bi annenin cocuklari kendine guvensiz pisirik ozguvensiz olucaktir cocuklarin ve kendin icin yeni bi hayat kur esin kesin zorluk cikarir anlattigindan anladigim..sen once ailenle konus mumkunse yanina gelsinler seni alip gotursunler yada sen git

Memlekete dönememki.bir kaç ay sonra meslek yapıcam.3 sene sürecek.oraya dönersem bunları yapamam.hiç bir meslek o zaman elimde.

Adamin biyeri tavan yapmis , cocuklarini saglikli bir ortamda büyütmek istiyorsan bosan bu adamdan kendin icinde yap bunu , ama ne yalan söyliyim annene üzülmedim nisanliyken siddet uyguluyordu ve annen bunu bile bile hala ses cikarmiyodu , simdi görsün bakalim damadini ..

aaa bukadar güvende fazla ama...kendini ne sanıyor bu adam...
boşa şu adamıda senin kim olduğunu görsün...

Tez kellesi alına.. diye vaaz da veriyor mu? Keşke hiç evlenmeseydin bu adamla

Evet malesef uyguluyordu.keşke o zaman ayrılsaymışım keşke.17 yaşındaydım.belki şuan bambaşka hayatım ola bilirdi benim.

Az önce aradı beni.mesafeli konuştum.sezdi hemen bir şey oduğunu.başka şeyleri bahane ederek ariyor 5 keredir.artık sesini bile duymak istemiyorum.gelmesin.gitsin aldatsın beni.yoruldum artik.

E mesleğim olacak 3 sene diyorsun. Çocuklara sana vermez işin yok demiş ama işin olacak. Çocukları kimse annelerinden alamaz boşa gitsin ya bu ne biçim koca? 'Sen kim oluyorsun beni boşuyorsun' derse 'sen kimsin ki seni boşamayayım?' de sen de. Ay g.tüm.

Seni bu evliliğe iten ailen zaten. 17 yaşında ne görücü usulü? Bir de nişanlı iken ne halt bir adam olduğu belliymiş, yine de seni uyaracaklarına, heriften yana çıkmış annen.

Kimsenin aklına, özellikle de böyle bir anneden onay almaya hiç ihtiyacın yok. Şartlarını oluştur ondan sonra yolunu ayır. İşini eline alana kadar idare et.

Gerizekalıya bak, sana yaklaşmayacakmış. Sayesinde cinsellikle kadın cezalandıran erkek de gördü KK. O yakışıklı prensim, Bradim Pitiim, hasretinle yanar tutuşurum diye ayaklarına kapanacağını sanıyordu zaaar.

Çok çok haklısınız.böyle daha fazla yaşıyamam.sinirlerim alt üst oldu.bir gün biteceğini bilmek beni rahatlatiyor.artık hedefim belli.boşanıcam.biraz para biriktirmem lazım.annem burdayken bana bununlar nasıl yaşanır diyordu.ama gittikden sonra yine başladı.sabret filan.kendisi 1 ay sabredemedi.benim ömür boyu sabretmemi bekliyor.

Evet malesef uyguluyordu.keşke o zaman ayrılsaymışım keşke.17 yaşındaydım.belki şuan bambaşka hayatım ola bilirdi benim.
üzüldüm yani anne nasıl göm yumar buna ki daha 17 yaşındaymışsınız, bu acele niye ... annenizi çok kınadım kusura bakmayın...

Nişanlıyken kolumdakı morluğu halamın kızı görmüşdü.bu şimdiden sana böyle yapıyorsa evlenince neler yapar dedi.yengeme anlatocam dedi.o ara ikilemdeydim.annem ayril deseydi bir kere ayrilirdim.ama demedi.gelib bana sormadı bile.halamın kızına bur daha yapmaz filan deyib konuyu kapattirmişdi.o kadar kizginimki anneme.hep torunlarımı özlüyorum filan der.gerçekten çok seviyor onları.aşırı derecede.ağlıyor bazen.ama nedense üzülemiyorum.oda bana kalbin taşlaşmış der.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…