- 23 Ekim 2015
- 17
- 2
- 1
- 34
- Konu Sahibi karaekmek90
-
Ailem her halükarda arkamda olucaklar eminim.ama eşimden korkuyorum.çocukların yüzünü göremezsin.işin yok gücün yok vermezler sana diyor.cesaretde edemuyorum.o kadar yoruldumki.anneme boşanma hakkında konuşdum bir kere kesinlikle karşı.ama ailemin yanıçda olucaöına eminim.çıkmazdayım.kötüyümAllah yardımcınız olsun öncelikle kı kardesınızle bellıkı yıldızlarıbarısmamıs bır turlu.ama aılemde hem ondan yana demenize takıldım ben aslında.yanı bugun ayrılsanız cocugunuzda var ve sanırım turkıyede degılsınız alenızde bellkı yanınızda arkanızda durmayacak.maddi sorunlarla karsılasma ıhtımalınız varsa once bıraz birikim yapın bır ıs bulun sonra bosanın bence
Çok teşekkür ediyorum.aynen inanın öyle.bunlar sadece anlattiklarımın küçük kısmı.siz hemen anladınız durumu.kocanda sultan süleyman sendromu başlamış geçmiş olsun
ailenle konuş bunları anlat ve boşanmak istediğini söyle.sana da yazık.
anlaşılmayacak gibi değil ki.adamın kurduğu cümle bile bencilce "sen beni nasıl boşarsın".Çok teşekkür ediyorum.aynen inanın öyle.bunlar sadece anlattiklarımın küçük kısmı.siz hemen anladınız durumu.
Hep öyle der hep.o kadar eminki bundan.eger boşanırım derse 1 saniye bile düşünmem.keşke oda isteseanlaşılmayacak gibi değil ki.adamın kurduğu cümle bile bencilce "sen beni nasıl boşarsın".
üzüldüm yani anne nasıl göm yumar buna ki daha 17 yaşındaymışsınız, bu acele niye ... annenizi çok kınadım kusura bakmayın...Evet malesef uyguluyordu.keşke o zaman ayrılsaymışım keşke.17 yaşındaydım.belki şuan bambaşka hayatım ola bilirdi benim.
Nişanlıyken kolumdakı morluğu halamın kızı görmüşdü.bu şimdiden sana böyle yapıyorsa evlenince neler yapar dedi.yengeme anlatocam dedi.o ara ikilemdeydim.annem ayril deseydi bir kere ayrilirdim.ama demedi.gelib bana sormadı bile.halamın kızına bur daha yapmaz filan deyib konuyu kapattirmişdi.o kadar kizginimki anneme.hep torunlarımı özlüyorum filan der.gerçekten çok seviyor onları.aşırı derecede.ağlıyor bazen.ama nedense üzülemiyorum.oda bana kalbin taşlaşmış der.Seni bu evliliğe iten ailen zaten. 17 yaşında ne görücü usulü? Bir de nişanlı iken ne halt bir adam olduğu belliymiş, yine de seni uyaracaklarına, heriften yana çıkmış annen.
Kimsenin aklına, özellikle de böyle bir anneden onay almaya hiç ihtiyacın yok. Şartlarını oluştur ondan sonra yolunu ayır. İşini eline alana kadar idare et.
Gerizekalıya bak, sana yaklaşmayacakmış. Sayesinde cinsellikle kadın cezalandıran erkek de gördü KK. O yakışıklı prensim, Bradim Pitiim, hasretinle yanar tutuşurum diye ayaklarına kapanacağını sanıyordu zaaar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?