Evet 2 buçuk yaşında uyarma süreci size kötü hissettiren kısmı zaten bu işin yanınızda uyarmanız ve sınır koymanız gereken bir insanla yaşamak zor . Ben çok çok katı kurallar koydum ve tartışmıyorum bunları . Evde süpürge haricinde hiçbir makineye dokunmuyor ve de ondan istemedikçe ev işi yapmıyor. Eskiden yemeklerin içindeki malzemelere kadar tek tek saymak zorunda kalırdım artık bunlar da sorun yok çünkü cevap vermiyorum istemediğim soruya açıkçası böylr durumlar yaşlandıkça alevlenen takıntılı haller ve burda önemli olan sizin buna ne kadar dayandığınız çocuklar içinde oldukları herşeyi malesef hızlıca kanıksıyorlar yani sürekli takıntılı şekilde temizlik düşünen havada bile mikrop arayan bir babanın yanında o da etkileniyor.Sizinle bebeklerimiz yakındı sizinki de şu an 2,5 yaşında falan olmalı. İnşallah onlarda bu durumlarda ilgili hasar olmaz tek temennim bu. Artık gerisi de eşlerimize kalmış tedavi olup düzelmek ellerinde. Bu süreç gerçekten yıpratıcı bir tarafım çok kızgın ona birtarafım da elinde değil ki tetiklenince kendini kaybediyor diyor.
Psikolog bana normal olmayan birşey yaptığında bunu dile getirmelisin olsun deyip geçersen algısını bozarsın dediği için söylüyorum buna gerek yok bak şu şekilde normal olan diye. Ama söylerken çok rahatsız hissediyorum.