- Emoji Skoru
- 8.343
- Puanlar
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay o yapay zekayı alıp ağızlarına sokasım var böyle hayat mı geçer o çocuğun mikroba bakteriye alışması lazım ilerde sürekli hasta olur alerji olur ben gripten hiç korkmam insanlar vebalı gibi birbirinden kaçar bir turla bir yere gitmiştik bir ay benim oda arkadaşım corona olmuş ve ben ve ailem hariç bütün tur corona oldu ben oda arkadaşıma baktığım halde bana bulaşmadı herkes dönünce hastanelik olmuş düşünün ben ve ailem hariç demem o ki sakınan göze çöp batarBen bu adamın böyle olduğunu bilmiyordum kızımızdan sonra bu şekilde oldu. Öncesinde tek sıkıntım açtığı çekmeceyi kapatmamasıydı :) öğretmenim zaten dehbli olduğunu falan benim onu yönlendirmemle öğrendi.
Doktora gitmiyor çünkü o yapay zekaya dayanarak tüm tehlikeli şeyleri haklı bir noktaya çıkarıyor. Yani evet toplu taşımada hastalık kapılır bak doğru söylüyorum takıntılı değilime varıyor konu.
Eşimin ailesini bizde kalmaya çağırdım. Annesinin onu tetiklediğini biliyordum uzun zamandır zaten. Fakat toplum içinde eşim kendini kontrol edemediği için artık bu şekilde gözüne soktum. Ailesi zaten eşimi çok titiz takıntılı buluyorlardı. Evi ateşe vermişim gibi oldu baya tartışmalar falan yaşandı ama günün sonunda eşim psikiyatriye gitmem lazım dedi.
Kızımız için onu bu duruma sokmak zorundaydım yoksa zarar göreceğiz hepimiz. Nerden dönülse kardır değil mi kardeşlerim neden boşamadın dersiniz diye anlatıyorum :)
Aslında doğru yapmadım onu tetikledim ama beklemek istemiyorum gidip tedavisini olsun sıkıldım bu durumdan ben deayyy kavanoz yalayan kaynana, düşman başına... süper çözüm bulmuşsunuz tebrikler gerçekten. çok sevindim adınıza.
Size çok imrendim ne yalan söyleyeyim.Ben gripten hiç korkmam diyorsunuz ya ,çünkü ağır ve sık gripler geçirmiyorsunuz, bağışıklığınız süper ,maşallahAy o
Ay o yapay zekayı alıp ağızlarına sokasım var böyle hayat mı geçer o çocuğun mikroba bakteriye alışması lazım ilerde sürekli hasta olur alerji olur ben gripten hiç korkmam insanlar vebalı gibi birbirinden kaçar bir turla bir yere gitmiştik bir ay benim oda arkadaşım corona olmuş ve ben ve ailem hariç bütün tur corona oldu ben oda arkadaşıma baktığım halde bana bulaşmadı herkes dönünce hastanelik olmuş düşünün ben ve ailem hariç demem o ki sakınan göze çöp batar
esiniz tedaviye devam ediyor mu? nasil gidiyor?Eşim pazartesi psikiyatriye gidecek.
Buna kendisi karar verdi bu kadar aşırı olduğunu farketmemiş. İnşallah geçer gerçekten çok zor onun için hayat ve kızımızı da etkilemesinden korkuyorum.
Bence bu bağışıklık çocukluk alışkanlıklarından gelen bir şey ben 20 yaşlarındaydım elime köpeğimizin demirinde açık varmış girmişti ve parmağım parçalanmıştı babam hemen parmağımı sardı yapıştırdı şimdi gidersek dikiş atarlar ama böyle hem yapışır hem iz kalmaz dedi gerçekten de yapıştı iz bile kalmadı babam kendisine de aynısını uygular bacakları kırılan tavuklarımızı da sopayla bağlardı kırıklarını iyileştirirdi. Yani biz şehirde bahçeli evde büyüdük tozun toprağın içinde hasta olunca da çok kötü olmazsak doktora gitmezdik. Ama çok iyi beslenirdik. İlaca alıştırılmadık hatta ben şimdi yaşadığım yerde çevreme bakıyorum herkes koşa koşa serum almaya gidiyor en ufak bir şeyde bana da kendime bakmamakla suçlarlardı meğerse en doğrusunu yapan benmişim yine. Sonra şeyi öğrendim yurt dışında da hasta olunca ilaç alınmazmış dinlenme önerilirmiş. Ama ben yapım gereği ilaç almayı sevmiyorum. Tabiki sizin durumunuz farklıdır hiç geçmeyen bir sorun olursa bir hafta10 günde doktora mutlaka gidilmeli. Hep söylüyorum şu an hamileyim grip oldum inanın öksürürken kusuyorum doktor meyve ye yapacak bir şey yok dedi kemik suyu kaynatıcam akşam sirkeli sarımsaklı onu içicem. Hamileliğim çok rahat geçiyor çünkü bütün kan değerlerim yüksek beslenme spor çok önemli insan vücudu için. Çok teşekkür ederim bu arada güzel dilekleriniz için. Ben de migren vardı serumluk olurdum ona da dayanıcam dedim tiger balm var Uzak Doğu’da çok meşhur bir merhem onu sürüp uyuyorum baş ağrım geçiyor sürekli kendimce bu tarz yöntemler buluyorum kendime ama bu benim vücudum bu benim yapım başkasına göre değildir bunu bilemem. Mesela kronik sistitim vardı. Kekik çayı ve limon herkese öneririm bunu özellikle doğal kekikse süper oluyor. Vajinal mantara sarımsak yutmak bunlar gibi şeyler buldum kendimde deneyerek zamanla kendimi dinleyerek. Tabiki hamileyken sistit olduğumda kekik çayı içemeyeceğim için doktorumun verdiği ilacı içtim. Hamileyken sistit olmuştum ilk başlarda sonradan geçti.Size çok imrendim ne yalan söyleyeyim.Ben gripten hiç korkmam diyorsunuz ya ,çünkü ağır ve sık gripler geçirmiyorsunuz, bağışıklığınız süper ,maşallahHer mikrop her bünyede aynı formda çıkmıyor.Misal ,benim bi kere mutfak robotunda elim kesildi ,önemsemedim, yara bantları koydum ,bastırdım vs vs 2 gün sonra dr gittim çünkü kötü olmuştu .Dr dikişlik olmuş bu dedi ama zamanı geçmiş dedi ,mecbur antibiyotik ve farklı ilaçlar ile tedaviye başlayacağız dedi.Ve haftalar sürdü geçmesi.Bunu neden anlattım ; eşim dr a dedi ki yanımdaydı ; ama dedi bizim iş yerinde her gün elini kesiyor yanlışlıkla çalışanlar, hem de daha derin vs ,hiç bi şey olmuyor ,bi kaç güne geçiyor dedi .Dr da ; beyefendi herkesin bünyesi bir mi ,lütfen kimse kendini kimseyle kıyaslama yapmasın dedi.O yüzden, o vebalı görmüş gibi kaçanlar zaten kendini korusa da korumasa da sık ve ağır grip geçiriyor, canı yanmış insanlar.Bi şeyi ancak çeken bilir.Bağışıklık öyle salarak oluşmaz, genetiktir,yapısaldır, vücudun bi cevap verme şeklidir.Keşke grip konusunda bağışıklığım sizin gibi olsa
![]()
esiniz tedaviye devam ediyor mu? nasil gidiyor?
onun 10da biri ablam valla tahammul edemiyorum. cocugu bebekken evini ziyarete gittigimde iceri girmeden beni banyoya sokar kendi pjjemalarini coraplarini verirdi disaridan geldim diye. evden kendi pijemami getirmemi istemezdi kedi tüyü vardir diye
benim evimdeki kedimden pijemama bulasan kedi tuyunun oturunca onun evindeki koltuga yapisip sonra cocugunun agzina parazit olarak mikrobu gececegine inanirdi.
boyle biriyle yasamak asiri zor olsa gerek ki sizin esiniz ondan da fazla abartmis
su an daha iyi cunku cocuk büyüdü artik, eskisi gibi mikroplara acik bebek degil, bagisiklik kazandi zamanla. o da biraz daha normale döndü. ama cocuk ev kedisini de sevse - birinin telefonunu da ellese el yikamaya gönderirAblan şuan nasıl davranıyor çocuğa ve sizlere? Evden çıkamıyordur büyük ihtimal.
Evet terapiye başladı ve güzel yol aldı bayramda bunu ölçme şansım oldu. Zorlanıyor farkındayım ama kızımız için tedavi olması şarttı yoksa boşanacaktım.esiniz tedaviye devam ediyor mu? nasil gidiyor?
onun 10da biri ablam valla tahammul edemiyorum. cocugu bebekken evini ziyarete gittigimde iceri girmeden beni banyoya sokar kendi pjjemalarini coraplarini verirdi disaridan geldim diye. evden kendi pijemami getirmemi istemezdi kedi tüyü vardir diye
benim evimdeki kedimden pijemama bulasan kedi tuyunun oturunca onun evindeki koltuga yapisip sonra cocugunun agzina parazit olarak mikrobu gececegine inanirdi.
boyle biriyle yasamak asiri zor olsa gerek ki sizin esiniz ondan da fazla abartmis
Aslında o an bir destek alsaydı gerçekten kendisi de rahatlardı ne yazık ki idrak edilemiyormuş garip olduğu falan.su an daha iyi cunku cocuk büyüdü artik, eskisi gibi mikroplara acik bebek degil, bagisiklik kazandi zamanla. o da biraz daha normale döndü. ama cocuk ev kedisini de sevse - birinin telefonunu da ellese el yikamaya gönderir
ama yine eski halinin yaninda coook iyi durumda
Benim eşimde de oğlumuzun doğumuyla ortaya çıktı, inanılmaz evhamlı oldu. Sonra bir hastalık yaşadık ve doktoru ilaç verdi yoksa artık bir uzmandan destek alacaktık, Allah'tan doktora kapalı değildi ama benim ittirmem de gerekiyordu. Tabii oğlumuz da büyüdükce, ve özelikle aldığı ilaçla daha dayanılır hal aldı, eskiye oranla çok cokk iyiyiz şükürBen bu adamın böyle olduğunu bilmiyordum kızımızdan sonra bu şekilde oldu. Öncesinde tek sıkıntım açtığı çekmeceyi kapatmamasıydı :) öğretmenim zaten dehbli olduğunu falan benim onu yönlendirmemle öğrendi.
Doktora gitmiyor çünkü o yapay zekaya dayanarak tüm tehlikeli şeyleri haklı bir noktaya çıkarıyor. Yani evet toplu taşımada hastalık kapılır bak doğru söylüyorum takıntılı değilime varıyor konu.
Yaa ne güzel yazmışsınız atlattığınızı okumak iyi geldi bana.Benim eşimde de oğlumuzun doğumuyla ortaya çıktı, inanılmaz evhamlı oldu. Sonra bir hastalık yaşadık ve doktoru ilaç verdi yoksa artık bir uzmandan destek alacaktık, Allah'tan doktora kapalı değildi ama benim ittirmem de gerekiyordu. Tabii oğlumuz da büyüdükce, ve özelikle aldığı ilaçla daha dayanılır hal aldı, eskiye oranla çok cokk iyiyiz şükürçok ağladığımi, işten eve dönmek istemediğimi bilirim, geçti o günler şükürama destek almadan olmaz, ömrünüz çürür, dahası çocuğa sirayet eder bu davranışlar, evladınızın vebalini almamak için doktora gitmeli, ona aynen bu şekilde söyleyin. Böyle anne babaların çocuğunda da çeşitli sorunlar oluyor çünkü ilerde. İnşallah herşey yoluna girer sizde de
![]()
TeşekkürlerYaa ne güzel yazmışsınız atlattığınızı okumak iyi geldi bana.
Bir ara eşimin bu sorunu artarak devam edecek ve masumlar apartmanındakiler gibi olacak diye strese girmiştim. Onu ben tetikliyorum diye kendimi suçlamıştım. Şu an nefes alıyorum gerçekten en azından çocuğum özgür yaşıyor. Kızımı da psikoloğa götürdüm hani bir takıntı durumu var da göremediysem diye. Gelişimi çok güzel herhangi bi obsesyon belirtisi yok dil gelişimi sosyal durumu çok iyi dedi. Sizin de evladınızın iyi olmasına sevindim
Benim eşimin de öyle başlamıştı. Teflonları attık sonra seramik de sıkıntılı dedi attık deterjanlar kimyasalsıza geçti çamaşır bulaşık ekstra durulamaya alındıTeşekkürlerBiz de sadece evham vardı, mutfakta kullandığım detarjanima, kullandığım tencerenin çelik veya kaliteli teflon olup olmadığına vb. herşeye takardı. Sağlıkla ilgili şeyleri abartırdi, bize zarar gelecek diye ödü patlardi, Allah herkese sağlık versin. Siz de lütfen iyi bir uzmana gidin ve devamlılık sağlayın.
halinden cok memnun vallaAslında o an bir destek alsaydı gerçekten kendisi de rahatlardı ne yazık ki idrak edilemiyormuş garip olduğu falan.
Bebeğiniz hayırlı olsun, sağlıkla doğsun. Bu konuda ablanızı dinleyin. Tosun gibi çocuklar doğdu ama doğamayanlar da oldu. Ben hiç evhamlı değilim hatta karnı açsa yer kafasında anneyim ama testleri yaptırdım. Toksoplazma testini yaptırın lütfen.toksoplazma cok onemli bak evinize sokak kedileri giriyor" ,
Bebeğiniz hayırlı olsun, sağlıkla doğsun. Bu konuda ablanızı dinleyin. Tosun gibi çocuklar doğdu ama doğamayanlar da oldu. Ben hiç evhamlı değilim hatta karnı açsa yer kafasında anneyim ama testleri yaptırdım. Toksoplazma testini yaptırın lütfen.