- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
İki ay önce eşimin annesiyle telefonda kavga ettim daha önce iki kez tartışmıştık bu üçüncü oldu üç dakika bile sürmedi ve yüzüne kapattım...O günden beri selam sabah duymadım annesi beni sormuyormuş çok şükür...Ama eşimin dedesi(annesinin babası) rahatsız evde sürekli çokta seviyorum kendisini bana hiçbir kötülüğü olmadı bir söz bile...Dedeyi görmek istiyorum ama o hariç hiçkimseyi görmek istemiyorum telefonu vs. de yok kulağıda pek durmuyor zaten telefonla ne kadar konuşabilir bilmiyorum.Onunla gerçekten vakit geçirmeyi çok istedim hatta ona yapılan davranışları gördüğümden (herşeyin asıl sahibi o olmasına rağmen ona verilen odadan tuvalet harici çıkamıyor,hasta olunca hemen hastaneye götürülmüyor randevu alınıp bekleniyor, yemesine içmesine açtığı televizyon sesine bile her türlü azarı işitiyor, önünde birgün güzel bir yemek görmedim rastlamadım denk gelmedi) eşime getir biz bakalım dedim bari son zamanı güzel geçsin dedim eşim gelmez annemi seviyor dedi getirmedi.Özellikle şu son dönemdeki rahatsızlık durumundan dolayı ilgilenilmiyor herkes ölümünü bekliyor kendi bile bunun için dua ediyor.Gerçekten içim acıyor artık.Belkide son zamanları ama eşimin ailesi yüzünden onu göremiyorum.Sizce ne yapmalıyım ölene kadar gitmeli miyim?