Eşimin dedesi ve bayram ziyareti...

Yok eşimde gitmemiş dün çalışıyorda gece bugün gider sanırım ben ne yapsam bilemedim aslında dün gitsek iyi olurdu onlar kurbanda oluyor akşama kadar görmemiş olurdum.
Bence git gor.
Ölüm var, sonra uzulursun.
Adamın bir zararı da olmamıs.
Ben olsam dedeye giderdim gorurdum kapıdan donerdım.

Bir insanın ne sebeple olursa olsun hem evine gidip hem yüzüne bakmamak olmaz. Madem aracı eşiniz o zaman eşinizi ikna edin, dede kayınvalidenizi sevmiyormuş madem eşiniz sorsa bir iki ısrar etse gelir. İş eşinizde bitiyor

Bence git gor.
Ölüm var, sonra uzulursun.
Adamın bir zararı da olmamıs.
Ben olsam dedeye giderdim gorurdum kapıdan donerdım.
Gidip kapıdan dönemem işte önceden dedenin evi ayrıydı o dönem bile öyle yapamıyordum eşim olmaz öyle diyordu.Aslında dede için elimden geleni yaptım çok şükür şehir dışına çıksam onu unutmaz ufak bir hediye dahi olsa aldım doğum gününü kutladık iki senedir hiç kutlamamışlar sevdiği yemekler yaptım yedi çok şükür.

Bir insanın ne sebeple olursa olsun hem evine gidip hem yüzüne bakmamak olmaz. Madem aracı eşiniz o zaman eşinizi ikna edin, dede kayınvalidenizi sevmiyormuş madem eşiniz sorsa bir iki ısrar etse gelir. İş eşinizde bitiyor
Annesi zaten demiş götür bak diye eşim haline üzülünce ama eşim yanaşmıyor sorumluluktan korkuyor sanırım birşey olsa suçlarlar diye mi artık bilemiyorum

Back
X