Esimin değişikliği

Eğer vicdan azabı çekiyorsa seninde vicdan azabına azap kat :KK53: yani kocacım ne kadar iyisin işte seni çok seviyorum çok güveniyorum herşeyimsin de hem seni daha çok sever o vicdan azabıyla. Eğer öyle bir şey yoksa yine sever:KK51:

Benim telefonum şifresiz şifresi olsa bile söylerim kurcalarsa kurcalasin rahatsız olmam. Allah kocanı doğru yoldan ayirmasin inşallah.

Esin ne güzel düzelmis daha ne şükür et. Şifreye gelince karı kocanın telinde şifre olmasi bana göre doğru degil

Esin ne güzel düzelmis daha ne şükür et. Şifreye gelince karı kocanın telinde şifre olmasi bana göre doğru degil
Ins duzelmistir benimde icim rahat etmiyor sifre konusunda ama esim cok kurcaliyor bende kıskanç birisi oldugum icin rahatsiz oluyorum neye bakti kime bakti diye

Herkese ıyi aksamlar kk uyeleri esim de bu aralar baya degisiklik var nedendir bilmiyorum normal de degisikligi iyi yönde ama bi anlamda veremiyorum normal de iki ucde uyuyan adam erkenden uyuyor 12 gibi namazlarini kilmaya başladı kizimla cok ilgileniyor isi bitince hemen eve geliyor arada tv izlerken duygusal birsey olunca ağlıyor arada acaba birsey yaptida vicdan azabimi cekiyor
Bide ayri konu acmak istemedim telefonumda sifre var esim bilmiyor soylemek istemiyorum cunku hep kurcalıyor mesajlarima falan bakıyor onu da ben hic sevmem boyle soylemeyincede gizli sakli isler yapmis gibi oluyorum sizin esleriniz biliyor mu sifrelerinizi onceden programa özel sifre vardi mesela whatsaap da o kilit programida virus bulastirdi bende sildim acaba hangi program indirsem oyle yapsam bi fikriniz varmi netten dogru düzgün birsey bulamadim
a) yaşlılık alametleri
b) doğru yolu bulmuş
c) hormonal bi dalgalanma
d) hiçbiri

tel ime şifre koysam bizim iş boşanmaya kadar gider zaar:KK53:

Bizde sifre var.cocuklar icin koyuyoruz.yoksa girib mesaj gilan atiyorlar.buyuk kizim ogreniyor sifreyi her seferinde degistiriyorum.ama bilirz bir birimizin sifresini.benimki eskiden pek merakliydi.bende takmadim.gecti o donemi.artik girmez.bende tabii girmem onun teline.

Bizde sifre var.cocuklar icin koyuyoruz.yoksa girib mesaj gilan atiyorlar.buyuk kizim ogreniyor sifreyi her seferinde degistiriyorum.ama bilirz bir birimizin sifresini.benimki eskiden pek merakliydi.bende takmadim.gecti o donemi.artik girmez.bende tabii girmem onun teline.
Şifreyi soylesem icim hic rahat etmeyecek bilmiyorum ne yapacagimi sasirdim

Back
X