- 1 Haziran 2015
- 4.501
- 3.065
- 133
- Konu Sahibi Samire tmv
O kus tutsunda sonra karar veririz ne yapacagimaSamire bu adam ağzı ile kuş tutsa neden güvercin tuttu da serçe değil diye yakinacak gibisin.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O kus tutsunda sonra karar veririz ne yapacagimaSamire bu adam ağzı ile kuş tutsa neden güvercin tuttu da serçe değil diye yakinacak gibisin.
Hayir nedenKardeş senin eşin polis miydi?
Ama sen yapinca normal eşin yapinca anormal.Evet biliyorum kötü olurdum ama bakmasinida istemiyorum telefonuma
Ben anormalim iste onun icin vermek istemiyorum ya sifreyiAma sen yapinca normal eşin yapinca anormal.
Başkasıyla karıştırdım o zaman.Hayir neden
Ins oyledir ama genelde namazı bi hatasi olunca başlıyor sonra birakiyor tekraren
Ama gerçekten oyle birsey olunca namaza başlıyor adam
Ay teşekkür ederim ama kıymet bilen yok malesef bu dünyada fena olacan hatta fena degil efna olacan o zaman senden iyisi olmazSamire sen ne komik ne tatlı ne saf(kotu anlamda değil)bi kadınsin ya : ))
Ins duzelmistir benimde icim rahat etmiyor sifre konusunda ama esim cok kurcaliyor bende kıskanç birisi oldugum icin rahatsiz oluyorum neye bakti kime bakti diyeEsin ne güzel düzelmis daha ne şükür et. Şifreye gelince karı kocanın telinde şifre olmasi bana göre doğru degil
Benim eşimde telimi kurcalamaya bayılır. Bi süre sonra aynı şeylere bakmaktan sıkıldı daha eline almiyorIns duzelmistir benimde icim rahat etmiyor sifre konusunda ama esim cok kurcaliyor bende kıskanç birisi oldugum icin rahatsiz oluyorum neye bakti kime bakti diye
a) yaşlılık alametleriHerkese ıyi aksamlar kk uyeleri esim de bu aralar baya degisiklik var nedendir bilmiyorum normal de degisikligi iyi yönde ama bi anlamda veremiyorum normal de iki ucde uyuyan adam erkenden uyuyor 12 gibi namazlarini kilmaya başladı kizimla cok ilgileniyor isi bitince hemen eve geliyor arada tv izlerken duygusal birsey olunca ağlıyor arada acaba birsey yaptida vicdan azabimi cekiyor
Bide ayri konu acmak istemedim telefonumda sifre var esim bilmiyor soylemek istemiyorum cunku hep kurcalıyor mesajlarima falan bakıyor onu da ben hic sevmem boyle soylemeyincede gizli sakli isler yapmis gibi oluyorum sizin esleriniz biliyor mu sifrelerinizi onceden programa özel sifre vardi mesela whatsaap da o kilit programida virus bulastirdi bende sildim acaba hangi program indirsem oyle yapsam bi fikriniz varmi netten dogru düzgün birsey bulamadim
Hormonal dalgalanma nasil oluyora) yaşlılık alametleri
b) doğru yolu bulmuş
c) hormonal bi dalgalanma
d) hiçbiri
tel ime şifre koysam bizim iş boşanmaya kadar gider zaar![]()
Hadi bakalim ins canim hep mutlu olursun ama fazla takmayacaksin tamam mi anlastik miSamire senin adına çok sevindim yani altında bşy arama bence de darısı benim başıma:)
Şifreyi soylesem icim hic rahat etmeyecek bilmiyorum ne yapacagimi sasirdimBizde sifre var.cocuklar icin koyuyoruz.yoksa girib mesaj gilan atiyorlar.buyuk kizim ogreniyor sifreyi her seferinde degistiriyorum.ama bilirz bir birimizin sifresini.benimki eskiden pek merakliydi.bende takmadim.gecti o donemi.artik girmez.bende tabii girmem onun teline.
Tmam canm takmamaya çalışcam sende hep mutlu ol inşHadi bakalim ins canim hep mutlu olursun ama fazla takmayacaksin tamam mi anlastik mi