Eşimin değismesi

Ben bunlari anlamayacak biri degilim ki zaten sürekli isteklerde bulunan biri değilim hic sesimi cikarmam hep evdeyim ama arada insan istiyor bi yerlere gitmek en basiti bir kafeye gitmek onu bile cok özledim.
Arkadaşlarınızla yada tek çıksaniz karşımı çıkar eşiniz

Kendiniz gitseniz yine mi kabul etmiyor? Yani şehir dışı da degilki. Çok uzak olsa anlarım. Gideceginiz yer de yabancı bir yer degil aileniz. Siz gidin onlar gelsin. O sekilde özleminizi giderirsiniz.

Isi oluyor genelde olmasa da ailesine falan gidiyoruz öyle
İş derken ne işi, çalışma anlamında mı?
Ailesi zaten üst katınızda değil mi? Onlara ayrıca zaman ayırmaya gerek yok, istediğinde çıkıp görür.
Fırsat buldukça gezip, birlikte evin dışında da bir şeyler yapmak sizi rahatlatır.
Eşinizle konuşuyor musunuz bunları?
Bugün ailenizin yanına giderseniz ama yarın yine aynı, sürekli evde geçen hayat.
Bir şey talep etmiyorum demişsiniz ama edin. Çok sessiz olduğunuzdan eşiniz ailenize gitme konusunda bile tepki veriyor. Kendi ailesi dibinde tabi.

Kendiniz gitseniz yine mi kabul etmiyor? Yani şehir dışı da degilki. Çok uzak olsa anlarım. Gideceginiz yer de yabancı bir yer degil aileniz. Siz gidin onlar gelsin. O sekilde özleminizi giderirsiniz.
Once gittim bikac kere kendim otobüsle bisey dememisti. Genelde birlikte gidiyoruz zaten. Ben once gidelim dedim işim var bu ara deyince o zaman ben otobusle gideyim dedim yok sonra beraber gideriz dedi iste daha erkenmis ben de annemi cagirmayi düşünüyorum gelebilirse

Hiç böyle zamanlarda tartışmayın haber vermeden ailenizi çağırın. Onlara da durumu anlatın. Eşiniz bariz kendince kontrolü elinde tutmaya çalışıyor. Her gün ailesini görmeniz köy yerinde o kadar yer varken çok saçma.

Sinirle değil pasif agresif davranacaksınız. Ya o ya bu.

Ailenizi de iyi örgütleyin, kendileri gelmiş olsunlar saçma sapan onların canını sıkmaya çalışmasın. Onlar hiç çekinmesin. Sık sık gelsinler. Şimdiden alıştırın siz çekindikçe sessiz kaldıkça , onlar gelmedikçe bu iyice kronikleşir

Hiç kafaya takılacak bşr şey değil. Biraz yontmak eğitmek gerekiyor bazılarını

Son düzenleme:
İş derken ne işi, çalışma anlamında mı?
Ailesi zaten üst katınızda değil mi? Onlara ayrıca zaman ayırmaya gerek yok, istediğinde çıkıp görür.
Fırsat buldukça gezip, birlikte evin dışında da bir şeyler yapmak sizi rahatlatır.
Eşinizle konuşuyor musunuz bunları?
Bugün ailenizin yanına giderseniz ama yarın yine aynı, sürekli evde geçen hayat.
Bir şey talep etmiyorum demişsiniz ama edin. Çok sessiz olduğunuzdan eşiniz ailenize gitme konusunda bile tepki veriyor. Kendi ailesi dibinde tabi.
Konusuyoruz diyorum genciz daha gidelim gezelim yeni yerler görelim bakariz gideriz diyo ge nelde kaliyor hep. Ben de gecen dedim hep sozde kalıyor bi yerlere gitsek dogumdan once isim yogun bu ara bilmiyormusun dedi tamam dedim bitince gidelim bakariz dedi yine. Aynısını dedim kendin her gun görüyorsun ben de ozleyebilirim iyi sen de her gun git o zaman diyo

Hiç böyle zamanlarda tartışmayın haber vermeden ailenizi çağırın. Onlara da durumu anlatın. Eşiniz bariz kendince kontrolü elinde tutmaya çalışıyor. Her gün ailesini görmeniz köy yerinde o kadar yer varken çok saçma.

Sinirle değil pasif agresif davranacaksınız. Ya o ya bu.
Aileme bu durumu anlatsam cok üzülürler akılları ben de kalir anlatamam. Ama annemi çağırcam bakalim gelebilirse.

Once gittim bikac kere kendim otobüsle bisey dememisti. Genelde birlikte gidiyoruz zaten. Ben once gidelim dedim işim var bu ara deyince o zaman ben otobusle gideyim dedim yok sonra beraber gideriz dedi iste daha erkenmis ben de annemi cagirmayi düşünüyorum gelebilirse
Sanki inada bindirmiş gibi ama bu defa anneniz gelsin. Birdahakine siz gidersiniz. Belki bekle diye ısrar etmez birdahakine ya da müsaittir birlikte gidersiniz. Hamilelik te var o yüzden de yalnız göndermek istemiyor olabilir o da aklıma geldi.

Sanki inada bindirmiş gibi ama bu defa anneniz gelsin. Birdahakine siz gidersiniz. Belki bekle diye ısrar etmez birdahakine ya da müsaittir birlikte gidersiniz. Hamilelik te var o yüzden de yalnız göndermek istemiyor olabilir o da aklıma geldi.
Benim hamileligim konusunda o kadar hassas davranan biri değil o yuzden o ihtimal iptal çünkü hamilesin yorulursun falan yok bos gordugu gozune batiyor . Ben illa birlikte gidelim demiyorum ki kendim giderim diyorum o da cok geliyor

Konusuyoruz diyorum genciz daha gidelim gezelim yeni yerler görelim bakariz gideriz diyo ge nelde kaliyor hep. Ben de gecen dedim hep sozde kalıyor bi yerlere gitsek dogumdan once isim yogun bu ara bilmiyormusun dedi tamam dedim bitince gidelim bakariz dedi yine. Aynısını dedim kendin her gun görüyorsun ben de ozleyebilirim iyi sen de her gun git o zaman diyo
Zamana bırakırsa hiç gelmez, kendisi özellikle ayarlaması gerekir.
5 yıllık ilişkide nasıldı eşiniz?
Çok ilgili, alakalı adam birden böyle birine mi dönüştü?
Konularınızın genelinde bir mutsuzluk var, eşinizle işiniz zor gibi.

Benim hamileligim konusunda o kadar hassas davranan biri değil o yuzden o ihtimal iptal çünkü hamilesin yorulursun falan yok bos gordugu gozune batiyor . Ben illa birlikte gidelim demiyorum ki kendim giderim diyorum o da cok geliyor
Henüz yeni evlisiniz, galiba eşiniz 'benim istedigim olur bu evde' gibi bir tavır takinip sizi buna alıştırmaya çalışıyorsa tartışmadan kendi kararlarinizi kendinizin verebilecegini gösterin.

Yeni yerlere gidelim gezelim cümlesinden sonra genelde bir yerlere gidilmez. Belirsiz cümle kurmayın. Net konuşun, haftasonu müsait misin şuraya gidelim gibi. Zamanı mekanı belirleyin ondan uymasını isteyin. Böyle o düşünsün bir yerlere götürsün diye beklerseniz olmaz. Tabi özlersiniz cafeye gitmeyi, yaşadığınız yer köy haliyle gezilip dolaşılacak bir şey yok. Bu noktada elden bir şey gelmez

Bir de neden ailenize gitmek için izin alıyorsunuz? Şehir dışı için 15 günde bir gitmek bana da çok geldi ama siz görmek istemişsiniz madem üstelik hamilesiniz ailenizi istediğiniz an görebilmelisiniz. İzin istemeyin buna alıştırmışsınız sanırım eşinizi. Ben hafta sonu aileme gideceğim, bitti bu kadar.

Niye adamin her dedigini yapiyorsunu ki. Ayy basim dönüyor, ah ayaklarim agriyor deyip elinizi birseye sürmeyin.

Ben hep ailemden uzakta olduğum için bana da 15 gün kısa bir süre geldi işin açığı, yerinizde olsam bir ay sonra gitmeyi düşünürdüm, bir de hamileliğiniz en tehlikeli zamanlarınızdaaınız aslında bunu bir doktordan duysa eşiniz eminim bu kadar üstünüze gelmez, sizi doldurmak gibi de olmasın ama ailesinin yanında bunları yapıyor evde aynı şekilde davranmıyorsa ailesi alttan gazlıyordur

Tek sorun ailenizin yanina gidememeniz degil ki. Hic bir yere gidemiyorsunuz bos durmanizi istemiyor surekli is yaptiriyor surekli onun ailesine gidiyorsunuz esiniz sizi sevse otur bir is yapma ne istersen yap der sikilmayasiniz koyde diye arada alir disari cikartir. Bence biraz alttan almayi birakin is buyurursa yapmayin hergun gitmeyin ailesine.

Back
X