- 17 Ekim 2019
- 949
- 486
- 103
- 30
- Konu Sahibi Zorlumacera
Isi oluyor genelde olmasa da ailesine falan gidiyoruz öyleNiye çıkmıyorsunuz peki?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Isi oluyor genelde olmasa da ailesine falan gidiyoruz öyleNiye çıkmıyorsunuz peki?
Arkadaşlarınızla yada tek çıksaniz karşımı çıkar eşinizBen bunlari anlamayacak biri degilim ki zaten sürekli isteklerde bulunan biri değilim hic sesimi cikarmam hep evdeyim ama arada insan istiyor bi yerlere gitmek en basiti bir kafeye gitmek onu bile cok özledim.
Hayir karsi cikmaz da arkadaslarim da burda degil biz köyde yasiyoruzArkadaşlarınızla yada tek çıksaniz karşımı çıkar eşiniz
İş derken ne işi, çalışma anlamında mı?Isi oluyor genelde olmasa da ailesine falan gidiyoruz öyle
Once gittim bikac kere kendim otobüsle bisey dememisti. Genelde birlikte gidiyoruz zaten. Ben once gidelim dedim işim var bu ara deyince o zaman ben otobusle gideyim dedim yok sonra beraber gideriz dedi iste daha erkenmis ben de annemi cagirmayi düşünüyorum gelebilirseKendiniz gitseniz yine mi kabul etmiyor? Yani şehir dışı da degilki. Çok uzak olsa anlarım. Gideceginiz yer de yabancı bir yer degil aileniz. Siz gidin onlar gelsin. O sekilde özleminizi giderirsiniz.
Konusuyoruz diyorum genciz daha gidelim gezelim yeni yerler görelim bakariz gideriz diyo ge nelde kaliyor hep. Ben de gecen dedim hep sozde kalıyor bi yerlere gitsek dogumdan once isim yogun bu ara bilmiyormusun dedi tamam dedim bitince gidelim bakariz dedi yine. Aynısını dedim kendin her gun görüyorsun ben de ozleyebilirim iyi sen de her gun git o zaman diyoİş derken ne işi, çalışma anlamında mı?
Ailesi zaten üst katınızda değil mi? Onlara ayrıca zaman ayırmaya gerek yok, istediğinde çıkıp görür.
Fırsat buldukça gezip, birlikte evin dışında da bir şeyler yapmak sizi rahatlatır.
Eşinizle konuşuyor musunuz bunları?
Bugün ailenizin yanına giderseniz ama yarın yine aynı, sürekli evde geçen hayat.
Bir şey talep etmiyorum demişsiniz ama edin. Çok sessiz olduğunuzdan eşiniz ailenize gitme konusunda bile tepki veriyor. Kendi ailesi dibinde tabi.
Aileme bu durumu anlatsam cok üzülürler akılları ben de kalir anlatamam. Ama annemi çağırcam bakalim gelebilirse.Hiç böyle zamanlarda tartışmayın haber vermeden ailenizi çağırın. Onlara da durumu anlatın. Eşiniz bariz kendince kontrolü elinde tutmaya çalışıyor. Her gün ailesini görmeniz köy yerinde o kadar yer varken çok saçma.
Sinirle değil pasif agresif davranacaksınız. Ya o ya bu.
Sanki inada bindirmiş gibi ama bu defa anneniz gelsin. Birdahakine siz gidersiniz. Belki bekle diye ısrar etmez birdahakine ya da müsaittir birlikte gidersiniz. Hamilelik te var o yüzden de yalnız göndermek istemiyor olabilir o da aklıma geldi.Once gittim bikac kere kendim otobüsle bisey dememisti. Genelde birlikte gidiyoruz zaten. Ben once gidelim dedim işim var bu ara deyince o zaman ben otobusle gideyim dedim yok sonra beraber gideriz dedi iste daha erkenmis ben de annemi cagirmayi düşünüyorum gelebilirse
Benim hamileligim konusunda o kadar hassas davranan biri değil o yuzden o ihtimal iptal çünkü hamilesin yorulursun falan yok bos gordugu gozune batiyor . Ben illa birlikte gidelim demiyorum ki kendim giderim diyorum o da cok geliyorSanki inada bindirmiş gibi ama bu defa anneniz gelsin. Birdahakine siz gidersiniz. Belki bekle diye ısrar etmez birdahakine ya da müsaittir birlikte gidersiniz. Hamilelik te var o yüzden de yalnız göndermek istemiyor olabilir o da aklıma geldi.
Zamana bırakırsa hiç gelmez, kendisi özellikle ayarlaması gerekir.Konusuyoruz diyorum genciz daha gidelim gezelim yeni yerler görelim bakariz gideriz diyo ge nelde kaliyor hep. Ben de gecen dedim hep sozde kalıyor bi yerlere gitsek dogumdan once isim yogun bu ara bilmiyormusun dedi tamam dedim bitince gidelim bakariz dedi yine. Aynısını dedim kendin her gun görüyorsun ben de ozleyebilirim iyi sen de her gun git o zaman diyo
Henüz yeni evlisiniz, galiba eşiniz 'benim istedigim olur bu evde' gibi bir tavır takinip sizi buna alıştırmaya çalışıyorsa tartışmadan kendi kararlarinizi kendinizin verebilecegini gösterin.Benim hamileligim konusunda o kadar hassas davranan biri değil o yuzden o ihtimal iptal çünkü hamilesin yorulursun falan yok bos gordugu gozune batiyor . Ben illa birlikte gidelim demiyorum ki kendim giderim diyorum o da cok geliyor
Niye adamin her dedigini yapiyorsunu ki. Ayy basim dönüyor, ah ayaklarim agriyor deyip elinizi birseye sürmeyin.Benim hamileligim konusunda o kadar hassas davranan biri değil o yuzden o ihtimal iptal çünkü hamilesin yorulursun falan yok bos gordugu gozune batiyor . Ben illa birlikte gidelim demiyorum ki kendim giderim diyorum o da cok geliyor
Yok oyle dusunecek biri degil oyle olsa kıyamaz da bu kiz hamile yorulur agrisi olur diye düşünürHamile halinizle tek başınıza gitmenizi istemedi galiba .