- Konu Sahibi Fatbottomedgirl
-
Kocan suskun biriyse işin zor!!!
Benim eşimde böyle işte onun ailesi bana ne saygısızlıklar yaptı neler gördüm ama o sinirlendi onlara birşey diyemedi geldi bana vurdu! Hemde kaç kez! Korkak Pasifti.
Ama ben artık dayanamıyordum! Koca yok sırtında seni kollayan! Bende kendim yaptım yapacağımı. İnanılmaz mesafeli oldum önce, gayet resmi konuşmalar sonra. Bana ne yanlış yapsalar yüzlerine söyledim açıkça kırmadan.. Rahatsız olduğumu söyledim. Aramam gereken gün ve bayramlar dışında asla aramadım. Kendimi ağırdan aldım hep .
Merak eden ve arayan onlar oldu :)
Şimdi ben hiiiiççç aramam misal kaynanam arar görümcem arar ben mi ? Canım isterse ararım:) kimsede bir laf edemiyor. İnanılmaz bir saygı mesafe yarattım kendi çabalarımla ama bunu başarmak için sabır lazım çünkü yalnız kalacağın için o dönemde sabırlı olacak eyvallah çekmeyeceksin. Herşeylerine susarsan ezilirsin.
Kocandan birşey bekleme sen kendini ve çocuğunu kendin koru. Kocadan yana bende şanssızım.
Bugün eşimin ailesi bana saygı duyup seviyorsa bu benim mücadelem ve çabamda oldu eşimle alakası yok o beni hiç koruyup kollamadı!!
Ben kendim kendimi korudum.
Çok üzüldüm canım...Böyle dengesizler var işte bunlar Allah korkusu olmayanlar...Ne demek karşında yiyip de ikram etmemek..O senin yeğenin be halasısın sen..Terbiyesiz şey...Allah'a havale et....İnan gün gelecek herkes yaptığından utanacak....
Akrabaların çocuk yapın demesine neden kızdınız ki? Adettendir yani yeni evlilere, çocuğu olmayan ailelere tavsiye edilir.
Yalnız elti ve görümcenin tutumları hoş değil. Bence hiç canınızı sıkmayın. Eşinize şikayet etmenize gerek yok aslında. Araya mesafe koyun özel günler dışında gidip gelmeyin.
Ne tuhaf insanlar var. Ayıp gerçekten yaptıkları...
bütün bunları bizde yaşamıştık ama 30 yıl önce hem de halam tarafından.diğer yiğenlerini bir odaya sokup bir şeyler yedirmişti biz sadece bakmıştık.hala vardır böyleleri ama üzülmeyin şimdi bizim yediğimiz içtiğimize onlar bakıyorlar uzaktan.siz allahtan korkmaya devam edin ve onlar gibi olmayın
konu sahibi eger görümcen eltin vs. eşin tarafının akrabalarının senden çekinmesini istiyorsan ,biraz güçlü görüneceksin .
yine aynı yemek ile ilgili bisey yaptıklarında,susup üzülmek yerine ''ben hamileyim ,ve hamile insana nasıl davranacagınızı bilmeniz gerekir heralde. hiç hos degil.önce bana ikram etmeniz lazım. '' demwn gerekiyor. belki laf senin karakterinle uyusmayabilir ama zorla kendini .bak sen sürekli böyle çat çat konuşursn ,bir müddet sonra senden cekinirler.kocana gelincede en sevmedigim bir kocadaki davranısı sergiliyormuş.o yüzden zaten degismez o ,ona ne onların söylediklerini nede kendi laf vurmalarını söyleme. allah kolaylık versin .
Arkadasim bu anlattiklarina karsilik yerinde olsam kapilarinin onunden bile gecmem sende oyle yap bu ne terbiyesizlik , anlayissizliktir !!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?