Eşimin dengesiz ailesi..........

bazen en büyük düsmanımız ana kuzusu eslerimiz oluyor

Bence konu başlığı "Düşüncesiz eşim ve terbiyesiz ailesi" olarak değiştirilmeli.😡 çoook sinirlendim ne insanlığa ne de hiçbir inanca sığmaz bu yaptıkları!

kendime söz vermiştim bir daha taviz vermeyeceğim diye, ama yine karşı duramadım, eşim yine arkamda durmadı, annesigille konuşup her şeye burunlarını sokmamaları gerektiğini, hareket ve laflarına daha da özen göstermeleri gerektiğini söyleyecekti ama yine ağzını açamadı, onun pasifliği beni daha da pasif ediyor galiba, bu arada erken doğum riskim var,2 defa hastanede yattım, bugün gitsem yine eminim yatırırlar sancım var diye, kayınvalidemler sağolsunlar, Allah'a havale ediyorum kendilerini.

Son düzenleme:

Allah yardım etsın sabır versın..bu durum farklı bır durum sen kotu bır gelın olsan bıle karnındakı bebek onların da canı..hamıle kadına yapılmaz yaa boyle sey:s
apartmanda bile hamıle varsa kokusu ona gıder dıye 1 tabak yemek goturulur..boyle yetıstık bız..şaştım kaldım kı sen el degılsın..aman bırak muhattap olma..

ne kadar kaba olursan o kadarda değerli olursun ne kadarda sesiz kalrsan o kadar değersiz olursun ,
sana tabak ve bardak koumamış ya onu bozacaksın , bak yine tabak ve bardak konmamış bana
kızım senin benle derdln ne diyeceksin hepsinin içinde ,bak bir daha kine koymasa ben ne olayım,

Kaba olmak belki biraz sert kaçar ama düşüncesiz insana haddini o an bildireceksin katılıyoruum.Dalgınlıkla unutulabilir belki bir kere,ki o bile çok abes çünkü evin gelini bu,velev ki bir yabancının unutulması bile abestir.İlkinde SES ÇIKA RILMAYABİLİR AMA BU TAVIRLAR DEVVAM EDİYOR VE YOK SAYILIYORSANIZ,VARLIĞINIZI HATIRLATMA zamanınız çoktan gelmiştir.Eşinize gelince tam bir sıfır yani etkisiz eleman olmayı yercih etmiş.Unutmayın bir kadına ailesinin yanında eşini değerli hissettiremiyorsa bir erkek,evlilik kavramını İÇİNE SİNİREMEMİŞ DEMEKTİR.KUSURA BAKMASIN O ZAMAN İŞ SİZE DÜŞÜYOR,Değerli olduğunuzu ,oğullarının eşinden de önce bir birey olduğunuzu onlara sert bir üslupla hatırlatmanın zamanı gelmiş çoktan.Nezaketten anlamayana anladığı dfi,lden konuşmalısınız.Aksi taktirde siz sessiz kaldıkça bu ''yok'' saymalar dozunu daha da artıracaktır.Sevgiler

ay cnm duygulandım valla. ben görümcelerimden çok çektim. "onun karnındaki bizim canımızdan bir parça" demişsin ya orda koptum. benim görümcelerde benim çocuklarımı reddetmişler hemde herkese demişler. (bu konuyla ilgili konu açmıştım)

düşünebiliyomusun benle küstüler diye çocuklarımdan ne istediler. ben evdenmi getirdim. sizin yeğenleriniz torunlarınız, canınızdan kanınızdan bir parça nasıl silersiniz yavrularımı. ben ne olursa olsun barışırım diyodum. ama çocuklarıma değer vermeyene ben hiç değer vermem. artık evlatlarımın yanına yaklaştırmayacağım. eşime ve çocuklarıma da söyledim. ama umurlarında olacağını sanmam. sevseler anlardım 10 yıldır.

netice olarak sizi tebrik ederim düşüncelerinizden ötürü. Allahta sizin kalbinize göre versin inşallah

kızlar 1 yıl aradan sonra tekrar geldim bebeğim kocaman oldu, ama problemler daha da arttı, hamileliğim sırasındaki tavırlarının nedeni oğulumun ismini ben koymuşum bundan dolayı tavır yapmışlar, neyse loğusalığım sırasında bunlara çok naz yaptım, ama 100 kat karşılıkla döndüler bana, kötü insanlarla başedemeyeceğimi öğrendim, eşim hala pısırık açıkçası, adamlar demediği laf bırakmıyorlar bu ağzını açmıyor, ben laf diyeyim desem herkes sus konuşma onlar utansın, annem bir şey dersen sütümü helal etmem lafların da yine, ama ben çok mutsuzum maalesef daha da neler neler

Ya kim koyacakti bebeginin ismini.. Ne abuk insanlar var dokuz ay sen tasi zahmetini sen cek ama iism hakki senin olmasin.. Yok ya baska dertleri.. Annem dua ederken Allahim bizi bizden iyilerle karsilastir der.. Ne kadar hakliymis. Siz kotu insanlarla karsilasmissiniz.. Zamanla takmamayi ogrenecez herhalde cahil insanlarin cahil sozlerine..

Canım sıkıntılarını anladımda bişeye çok güldüm bana bebek yap diye tutturdular şimdi ilgilenmiyorlar demişsin sen onun bunun lafıylamı çocuk yapıyorsun onlar nederse desin bu senin elinde olan bişey afedersin ama sanki yanına gelip zorla yaptırmışlar gibi yazmışsın bebeğini sormamalarına gelince boşver sormasınlar zararları olmasında faydalarını hiç isteme. senin yanında bişeyler yeyip içmeleri sana ikram etmemeleri çok ayıp böylelerine yüzsüz olucaksın canım onlar koymazsa sen al koy yeee eşinde biraz sahip çıksın her haksızlığa susup seni ezdirmesin yada oda olmuyorsa kendini kendin savun canım

Hamile insanin ahini alıyorlar.
Asil onlar düşündün. İki yakaları bir araya gelmez. Allah sorar hesabını.
Eşiniz ses çıkarmaz ama ona karşı soğuk olmayın. Erkekler bu tarz ilişkilerde arada kaldıkları için bilmemezlige vururlar.
Siz hamileliginizin keyfini çıkarın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…