Eşimin dengesizliği

Ne yapacaksınız biliyor musunuz ? Tüm iletişimi keseceksiniz. Sizi rahatsız ediyorsa gider uzaklaştırma alırsınız. Korkudan bir halt yapamaz. Zaten size değer verse boşanmazdınız. Kendi kendinize değer vermeyi deneseniz mesela ?

Ne kadar boşanmış ve kötü şeyler yaşamış dahi olsanız, bir alışkanlık ve adanmışlık var. Birde sürekli sorun çıkarttığı ve bunlarla uğraştığınız için, zamanınızın büyük kısmını vermişsiniz. O kadar alışmışsınız ki sizi rahatsız etmesine bu bile rutine dönmüş. Boşluğa düşürecek kısım da bu zaten.
Sizi tamamen rahat bırakıp iletişim kurmasada üzülürsünüz şimdi.
Birde henüz çok yeni zaten.
Biraz zamana bırakın, bu sürece alışın. Eşiniz yok artık, eski eşiniz o. Geri dönme ihtimaliniz de yok. Emin olun, birkaç yıla o da evlenir bir başkasıyla zaten. Böyle devam etmeyecek yani, zamanla oturacak herşey. Arada heba olan siz olursunuz.
Yapmanız gereken tek şey, takip etmeyin, muhatap olmayın, kızınız dışında iletişim kurmayın, kavga dahi etmeyin, sana ne demeyi öğrenin. Bu şekilde nötrleyin kendinizi. Siz resmi olarak boşandıktan sonra dini nikahın bir önemi yok.

Görünen o ki size göre de hala "eş" siniz. Başlığı bile eşim diye aşıp her cümlenin başında eşim diye anlattığınıza göre, tek saplantılı kişi eski eşiniz değil.

Herşey tamda dediğiniz gibi gerçekten teşekkür ederim tavsiyeniz için

eşim sürekli birşeyler çıkarıp tadımı huzurumu kaçırıyor ben bu adamın karşısında nasıl güçlü olabilirim
Boşandığınız adama hala eşim demeyerek. Ondan ne farkınız kalıyor hala eşim diyerek boşandığınızın sizde pek farkında değilsiniz.

Boşandığınız adama hala eşim demeyerek. Ondan ne farkınız kalıyor hala eşim diyerek boşandığınızın sizde pek farkında değilsiniz.
Ne diyecegimi bende bilmiyorum alışkanlık haklısınız

Boşanmış olmana rağmen hala eşim diyorsun bence sende dönmek istiyorsun

Boşanmış olmana rağmen hala eşim diyorsun bence sende dönmek istiyorsun
Ne diyeyim alllah aşkına daha yeni boşandım bende ne diyecegimi bilmiyorum eski koca demek daha tuhaf herkeste bunu söylemiş mecbur kimi söylediğim belli olsun diye söyledim siz ne dersiniz alışkanlık var sonuçta

Herşey tamda dediğiniz gibi gerçekten teşekkür ederim tavsiyeniz için
Acele etmeyin, dün bir bugün iki.. Zamanla kafanızda birşeyler oturacak değişecek, hayatınız da şekillenecek.
Ayrılık sonrası çok normal yaşadıklarınız. Herkes eşim demene takılı kalmış. Ama bu bile çok normal. Keşke herşey bittiği an, orada kalsa bitse gitse.. Ama olmuyor işte. İnsan yastığını bile değiştirdiğini de yadırgıyor. Kötü bir evlilik de olsa bitmesine alışmak, eski eşe üzülmek, boşluğa düşmek, acaba mı demek ve hatta dönsem olur mu diye bile düşünmek çok normal.. İnsanız.. Bu bağlamda rahat olun, yanlış birşey yapmıyorsunuz, sadece uzak durun, çocuk dışında birşey konuşmayın, iletişimi sınırlayın, net olun. O da alışır bırakır zamanla.

Teşekkür ederim bir an önce atlatirim inşallah

Annesi evine taşınmışken nasıl sana gel herşey düzelecek der , kesinlikle uzak dur boşan..

Bosanmamissiniz ki zaten eşiniz itiraz etmiş istinafa vermiş yazmışsınız. Neden herkes boşanmışsınız boş verin diyor. Ben mi yanlış anladım olayı ki

Bosanmamissiniz ki zaten eşiniz itiraz etmiş istinafa vermiş yazmışsınız. Neden herkes boşanmışsınız boş verin diyor. Ben mi yanlış anladım olayı ki
Dava karara çıktı hakim boşadı pislik çıkardı kesinleşmesi için bir yıl bekleyeceğim dava istinafta sonuc değişmeyecek zaman uzadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…