• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin dengesizliği

Linoya

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Mart 2020
248
118
53
30
Ben eşimden bir ay önce boşandım davam karara çıktı . davayı istinafa vermiş bir yıl uzayabilirmis davanın kesinleşmesi. bana benden ayrılmak istemediğini söylüyor gidip vazgecmemizi istiyor ama, zerre inancım güvenim yok. içimde ona karşı hala duygu var ama ben artık cesaret edemiyorum. Zaten bir yıldır ayrıyız .eşim inanilmaz kıskançlık durumlarına girdi sürekli biriyle konuştuğum imasinda bulunuyor. sonra seni seviyorum bana sans ver gel herşey değişecek diyor yuvayı yıkma falan deyip ayrılmak istemiyor. bugünde öğrendim ki annesi benim eve taşınmış. Zaten gözü vardı önceden. acayip sinirlerim bozuldu boşlukta gibi hissediyorum .eşim sürekli birşeyler çıkarıp tadımı huzurumu kaçırıyor ben bu adamın karşısında nasıl güçlü olabilirim benim gibi durum yaşayan varmı.

Ben eşimden bir ay önce boşandım davam karara çıktı . davayı istinafa vermiş bir yıl uzayabilirmis davanın kesinleşmesi. bana benden ayrılmak istemediğini söylüyor gidip vazgecmemizi istiyor ama, zerre inancım güvenim yok. içimde ona karşı hala duygu var ama ben artık cesaret edemiyorum. Zaten bir yıldır ayrıyız .eşim inanilmaz kıskançlık durumlarına girdi sürekli biriyle konuştuğum imasinda bulunuyor. sonra seni seviyorum bana sans ver gel herşey değişecek diyor yuvayı yıkma falan deyip ayrılmak istemiyor. bugünde öğrendim ki annesi benim eve taşınmış. Zaten gözü vardı önceden. acayip sinirlerim bozuldu boşlukta gibi hissediyorum .eşim sürekli birşeyler çıkarıp tadımı huzurumu kaçırıyor ben bu adamın karşısında nasıl güçlü olabilirim benim gibi durum yaşayan varmı.
Ayrilmissin ne güzel işte kiz

Boşanmışsın işte gerisi onun debelenişi. Bitti artık önüne bak ve asla unutma yaşadıklarını. Onlar sana ne yapman gerektiğini söyler.

ölmüş sayacaksınız. hiçbir şekilde iletişim kurmayacaksınız. konuşmak, stalk,durum ve hikayelere bakmayacaksınız. heryerden engelleyeceksiniz. çok isterse avukatla konuşacak, sizinle değil
Helal olsun,aynen katılıyorum. Yerden göğe kadar doğru👏

Boşanmışsın ya işte ALLAH KURTARMIŞ HALA NEYİ NE YAPACAĞIM NEYLE NEYİ NE YAPACAKSIN???? Yok sayacaksın işte. Kocan dengesiz falan da değil gayet dengeli bir şekilde uzak durman gerektiği sinyallerini vermiş sana bence sen biri barış yazsın da gideyim istiyorsun.
Çok yanlış düşünüyorsun gitseydim bir yılda çoktan gitmiştim benim güvenim inancım gitti zaten eşim narsist egoist bir insan eşim beni sürekli rahatsız ediyor ve ben sınır koyamıyorum bir kızım var ister istemez muhatap oluyorum . ben kendim boşanmak istedim ne bilim sürekli sanki hayatımda birisi varmış gibi ima ediyor ben anneyim sinirlerim bozuluyor biliyorum takmamam gerekiyor elimde degil

Çok yanlış düşünüyorsun gitseydim bir yılda çoktan gitmiştim benim güvenim inancım gitti zaten eşim narsist egoist bir insan eşim beni sürekli rahatsız ediyor ve ben sınır koyamıyorum bir kızım var ister istemez muhatap oluyorum . ben kendim boşanmak istedim ne bilim sürekli sanki hayatımda birisi varmış gibi ima ediyor ben anneyim sinirlerim bozuluyor biliyorum takmamam gerekiyor elimde degil
Öyle hissedeceğini bildiği için kasıtlı olarak yapıyor zaten, çocuğu aracıyla gönder yüz yüze gelme mümkünse sadece seni yıpratır.

Çok sevindim yanlış düşündüğüme. Kurtulmuşsun işte ne güzel. İstedigi kadar inkar etsin boşandınız artık. Yok say muhatap olma. Özgürsün artık. Eğer SEN İSTERSEN hayatına yeni birisi de girer, bir erkeğe mecbur olduğundan değil.

Ben kendimi yanlış ifade ettim heralde ben sinir koyamıyorum ne yaparsam yapayım hakaret bile etsem beni rahatsız ediyor farklı hesaplardan yazıyor başka telefonlardan arıyor . konuşunca ya kadarda durmuyor. arkadaşlarımla bile ulaşıyor. Ona söyledim böyle yaparsa şikayet edecegimi esim memur şikayet etmekte istemiyorum sicile yansıyacak bir kez uzaklastirma çıkardım zaten ikinci sıkıntı olabilir

Ben kendimi yanlış ifade ettim heralde ben sinir koyamıyorum ne yaparsam yapayım hakaret bile etsem beni rahatsız ediyor farklı hesaplardan yazıyor başka telefonlardan arıyor . konuşunca ya kadarda durmuyor. arkadaşlarımla bile ulaşıyor. Ona söyledim böyle yaparsa şikayet edecegimi esim memur şikayet etmekte istemiyorum sicile yansıyacak bir kez uzaklastirma çıkardım zaten ikinci sıkıntı olabilir
Bu alenen tacizdir. Sicile de yansısın. Sicili temiz olsun istiyorsa taciz etmeyecek.

Bu alenen tacizdir. Sicile de yansısın. Sicili temiz olsun istiyorsa taciz etmeyecek.
Öyle taciz ediyor zaten çocuğumun babası ister istemez kötü birşey olmasın diyorum çocuğumla iletişim kuracak sürekli birşeyler çıkarıyor geçen mesela, kızım büyüsün senin ailenin hicbiriyle gorusturmeyecegim diyor. kendisine söylüyorum bende senin ailenle görüşmesini istemiyorum ama yapacak birşey yok çocuğun psikojisini bozmaya gerek varmı diyorum .yok ama. gelecek kaygısı oluştu kızım için endiseleniyirum .çocuk gibi birşeyden anlamiyor. aynı kurumda çalışıyoruz yeterince rezil etti zaten dahada rezil olmak istemiyorum

Belli bir süre bütün iletişimini kes.Arada çocuk varsa aileden başka birileri muhatap olsun

Allah rahmet eylesin diyeceksiniz hayatınıza bakacaksınız bu kadar basit.

Back
X