- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.755
- 263
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oku kendi yazdıklarını.Bende fiziksel siddetten daha çok psikolojik şiddet vardı ekonomik açıdan şiddet vardı altinlarimi kazandığım parayı yiyordu sürekli evde bana hakaret ederdi asagilardi bide yeni doğum yapmıştım intihar etmeye çalıştım çocuğuma kıyamadım benim babam çok eski kafalı birisi babamla beni sürekli tehtid ediyordu babamı arardı ne olsa doğum yaptım başladı zaten yok memem Afrikalı gibi yok gotumu nerde buyutmusum yok amele gibi kokuyormusum inşaattami çalışıyorsun kül tablası gibi kokuyorsun daha bir sürü yemek yapardim sürekli elestirirdi begenmezdi yemek yapmayı bilmiyormus çamaşır yıkamayı bilmiyormusum temizlik yapmayı bilmiyormusum çocuk bakamiyormusum anneligime laf ederdi ne bilim her gün söyleyecek birşey bulurdu iyi kurtulmusum ya gerçekten şimdi aklıma gelince çok doğru karar vermişim böyle adamla omurmu geçer ne para bıraktı ne akıl sağlığı
Kıskançlık ve saçma ithamlar ile seni bastırmaya , ikna etmeye çalışıyor. Sen kimsin de geç. Kaynanaların gelin evinde gözü olması çok münferit bir durum değil. Seni yıldırmak içindir belki o da, '' Bak ben oğlumun yemeğini de yapar donunu da yıkarım, cinsel ihtiyacı için kadına gider dışarı, sen ister gel ister gelme, ihtiyacımız yok. Otur bebeni pışpışla sen de. '' mesajı veriyordur aklınca. Valla görülmedik şey değil.Ben eşimden bir ay önce boşandım davam karara çıktı . davayı istinafa vermiş bir yıl uzayabilirmis davanın kesinleşmesi. bana benden ayrılmak istemediğini söylüyor gidip vazgecmemizi istiyor ama, zerre inancım güvenim yok. içimde ona karşı hala duygu var ama ben artık cesaret edemiyorum. Zaten bir yıldır ayrıyız .eşim inanilmaz kıskançlık durumlarına girdi sürekli biriyle konuştuğum imasinda bulunuyor. sonra seni seviyorum bana sans ver gel herşey değişecek diyor yuvayı yıkma falan deyip ayrılmak istemiyor. bugünde öğrendim ki annesi benim eve taşınmış. Zaten gözü vardı önceden. acayip sinirlerim bozuldu boşlukta gibi hissediyorum .eşim sürekli birşeyler çıkarıp tadımı huzurumu kaçırıyor ben bu adamın karşısında nasıl güçlü olabilirim benim gibi durum yaşayan varmı.
Uzaklaştırma kararının ikincisi mis gibi olur. Hiç sıkıntı olmaz. Sen o sana ulaşsın istiyorsun.Ben kendimi yanlış ifade ettim heralde ben sinir koyamıyorum ne yaparsam yapayım hakaret bile etsem beni rahatsız ediyor farklı hesaplardan yazıyor başka telefonlardan arıyor . konuşunca ya kadarda durmuyor. arkadaşlarımla bile ulaşıyor. Ona söyledim böyle yaparsa şikayet edecegimi esim memur şikayet etmekte istemiyorum sicile yansıyacak bir kez uzaklastirma çıkardım zaten ikinci sıkıntı olabilir
Kimse değişmez .Ama sen gıdecek gıbısın .Ben eşimden bir ay önce boşandım davam karara çıktı . davayı istinafa vermiş bir yıl uzayabilirmis davanın kesinleşmesi. bana benden ayrılmak istemediğini söylüyor gidip vazgecmemizi istiyor ama, zerre inancım güvenim yok. içimde ona karşı hala duygu var ama ben artık cesaret edemiyorum. Zaten bir yıldır ayrıyız .eşim inanilmaz kıskançlık durumlarına girdi sürekli biriyle konuştuğum imasinda bulunuyor. sonra seni seviyorum bana sans ver gel herşey değişecek diyor yuvayı yıkma falan deyip ayrılmak istemiyor. bugünde öğrendim ki annesi benim eve taşınmış. Zaten gözü vardı önceden. acayip sinirlerim bozuldu boşlukta gibi hissediyorum .eşim sürekli birşeyler çıkarıp tadımı huzurumu kaçırıyor ben bu adamın karşısında nasıl güçlü olabilirim benim gibi durum yaşayan varmı.
Çünkü adam unutamadı çoook aşıq.Uzaklaştırma kararının ikincisi mis gibi olur. Hiç sıkıntı olmaz. Sen o sana ulaşsın istiyorsun.
Anne olmaniz bundan sonra kimseyi sevmeyeceginiz anlamina gelmiyor. Dik durup bu benim hayatim sen karisamazsin diyeceksiniz. Bir sey yapar diye mi korkuyorsunuz?Çok yanlış düşünüyorsun gitseydim bir yılda çoktan gitmiştim benim güvenim inancım gitti zaten eşim narsist egoist bir insan eşim beni sürekli rahatsız ediyor ve ben sınır koyamıyorum bir kızım var ister istemez muhatap oluyorum . ben kendim boşanmak istedim ne bilim sürekli sanki hayatımda birisi varmış gibi ima ediyor ben anneyim sinirlerim bozuluyor biliyorum takmamam gerekiyor elimde degil
Ben kendimi yanlış ifade ettim heralde ben sinir koyamıyorum ne yaparsam yapayım hakaret bile etsem beni rahatsız ediyor farklı hesaplardan yazıyor başka telefonlardan arıyor . konuşunca ya kadarda durmuyor. arkadaşlarımla bile ulaşıyor. Ona söyledim böyle yaparsa şikayet edecegimi esim memur şikayet etmekte istemiyorum sicile yansıyacak bir kez uzaklastirma çıkardım zaten ikinci sıkıntı olabilir
Ben görüşmüyorum ailemin hepsinden nefret ediyor sanki benim ailem bana bu aklı vermiste ben ondan ayrıldım zannediyor kendini buna inandiriyor kizimi erkek kardeşim götürüyor esime ben mahkemede tek gördüm kapının önüne kızı almaya geldiğinde anca görüyorum affedemiyorum ona nefretim çok bir kez uzaklastirma çıkardım bu sürekli bir yerlerden yazıp benim moralimi bozuyor sinir koyamıyorum bir türlü ona göre hala evliyiz ben onun Eşiyim dini nikahimiz varmış birşey yapamazmisim benim ona hesap vermem gerekiyormus saçma sapan şeylerBelli bir süre bütün iletişimini kes.Arada çocuk varsa aileden başka birileri muhatap olsun
Çocuğum küçük bakıma muhtaç kimseye güvenip emanet edemem annem bakıyor ileride böyle bir düşüncem var çünkü rahat vermiyor banaO aşamaya gelip boşandıktan sonra geri dönmek bana saçma geliyor.
Demek caniniz o kadar yanmış.
Tayin hakkınız varsa tayin alin.
Haklisiniz ne diyecegimi bilmiyorum kafam çok karışık niye ona bu kadar müsade ediyorum bende anlamiyorum kendimede kızıyorum kınamayın insanın basina gelince anliyor bende derdim bu kadınlar kendisini aldatan kocalarını nasıl hazmediyor diye benim onlardan arta kalır yanım yok evlenmeden önce benim çok dik bir durusum vardı asla böyle şeylere tahammül edecek bir insan değildim şimdi üzülmek acı çekmek hoşuma gidiyor sanki değişik bir insan oldum bütün ozguvenim gittiBurası muz cumhuriyeti değil. Yalandan sınır koyamıyorum falan yazmayın. Gider şikayet edersiniz bi halt edemez. Hoşunuza gidiyor değil mi böyle saplantılı adamların olması ?
Ben görüşmüyorum ailemin hepsinden nefret ediyor sanki benim ailem bana bu aklı vermiste ben ondan ayrıldım zannediyor kendini buna inandiriyor kizimi erkek kardeşim götürüyor esime ben mahkemede tek gördüm kapının önüne kızı almaya geldiğinde anca görüyorum affedemiyorum ona nefretim çok bir kez uzaklastirma çıkardım bu sürekli bir yerlerden yazıp benim moralimi bozuyor sinir koyamıyorum bir türlü ona göre hala evliyiz ben onun Eşiyim dini nikahimiz varmış birşey yapamazmisim benim ona hesap vermem gerekiyormus saçma sapan şeyler
Hoşuma gitmekten değil yanlız hissediyorum bana acida verse birsey hissediyorum sinirleniyorum ağlıyorum yoksa bomboş hayat kimseye güvenmiyorum boşlukta değersiz hissediyorum onada güvenmiyorum bana yasattiklari zaten aklimdan çıkmıyor ona dönmek gibi bir aklım yok asla benim gibi bu durumu yaşayıp belli zaman geçmiş insanlar nasıl baş edebiliyor ben bunu merak ettim ben edemiyorum sanki geçmişte takılıp kaldımBurası muz cumhuriyeti değil. Yalandan sınır koyamıyorum falan yazmayın. Gider şikayet edersiniz bi halt edemez. Hoşunuza gidiyor değil mi böyle saplantılı adamların olması ?
Canım ben hala aynı düşüncedeyim gram pişman olmadım o bana seni seviyorum yuvayı kurtarmak istiyorum diyor ben ona inanmıyorum ona dönmek gibi bir niyetim yok canım çok yandi bana psikojik şiddeti hala devam ediyor ben bunun önüne gecemiyorum ağır hakaret ediyorum engelliyorum ne yaparsam yapayım bir yol buluyor uzaklaştırma cikardigim zaman. Bile cignedi beni kandirmaya çalıştı güzel konusarak eve döneyim diye ama onun sevgisi yarım saatlik bir günlük yatağa girince biten cinstendi ben benim durumum da olan varmı bunu merak ediyorum bu durumlarla nasıl baş edebiliyor çünkü ne kadar uzakta olsa birsey söylüyor sinirlerimi bozuyor huzurumu kaçırıyor. bu para vermemek için uzattı istinaf dilekçesi verdi. bende gittim iştirak nafakası davası açtım bugün öğrenmiş başka telefondan bana ulaştı bu kadarmi düştün diyor çocuğu için gram birşey yapmamış sanki kendim için istiyorum. evdeki eşyaları ben aldım .kaynanamin eve geçeceğini adım gibi biliyordum. zaten arkamdan konuşuyorlardı .simdi ben bütün eşyayı aldım diye kötü oldum ona çok az eşya bıraktım aldığın eşyalara say diyor vermedigim nafakalari benmi bosyere evham yapıyorum bilmiyorum sinirimi bozmayı başarıyor bir şekildeOku kendi yazdıklarını.
Teşekkür ederim bende öyle düşünüyorum inşallah hayatına yeni biri girer benim yakamdan düşer hattımı degissem yine bulur aynı kurumda çalışıyoruz sistemden görür iki ucu boklu degnekeğer bir şey yapacağından korkuyorsanız tekrar uzaklaştırma çıkarın, sosyal medyalardan engelleyin bir yerlerden yazamasın. hatta ben olsam ayrıldığımızı anlayana kadar yeni hat çıkarırım, eski hattımı da tuşlu bir telefona takar sadece çocuk için "kendinden" aradığında açarım. kendimi çaresiz hissedeceğime, o hissetsin. birini bulana kadar zaten bu aramaları etmeleri eminim. önceden yazdığınız bir kaç bişeyi okudum, evlilik bu değil. adam yaptığınız her şeyde sizi eziyormuş. şimdi de gittiğiniz için kendi egosuna yediremiyor
ayrıca çocuğunuz var diye bir daha kimseyle görüşemeyeceksiniz diye bir şey yok, bu psikolojiyi atlatınca sizde gayet mutlu olabilirsiniz.