- 31 Ekim 2013
- 62
- 30
- 28
- Konu Sahibi ahmuhsinunlu
-
efexor 6aydır kullanıyorKullandigi ilaçn adini yazabilir misinz? Yasak mi bilmiyrm ama bir kaç harfinide yazablrsnz..
Birde ilaca baslayali ne kadar oldu..
İş yükü azalmadan istersen 500 mg kullansın faydası olacağını düşünmüyorum. İşlerini hafifletme imkanı yok mu? Cİdden çok hastaya bakıyor ve vicdanen insan kendini sorumlu hisseder farkında olmadan kendi içinde o ağırlığı taşıyor. Doktor olarak pek çok aslında çalışma yeri var parası vs sağlığından kıymetli mi yani. İnsanın huzuru da kalmıyor hayatı da zehir oluyor. Benimde geçen sene kabul ettiğim bir görev sebebiyle iş yüküm stresim cok fazlaydı. Antidepresan başladım uykularım mahvoldu uyku ilacı almadan uyuyamadım. mide bulantıları baş ağrısı vs. şimdi o görevi bıraktım asıl işime döndüm dünya varmış diyorum. Hayattan zevk alıyorum bir de ortam olarak çok iyi şu anda ilaç vs gerek kalmadı.
eşim altı aydır psikiyatra gidiyor ve doktor devlet hastanesinde çalışan çok yoğun bir doktor bir saat içerisinde 7-8 hastaya bakıyor (kesinlikle abartmıyorum) hastalarıyla doğru düzgün ilgilenmiyor ilaç yazıp yolluyor. eşimin her gidişinde ilacının dozunu artırıyor. artık eşimin bünyesi de midesi de bu ilacı kaldırmıyor. onunla beraber doktorun yanına girmek istiyorum bu 6 aylık tedavinin eşime hiçbir faydası olmadığını söylemek istiyorum. kabul etmiyor. "ilaç tedavisi yeterli değil ayrıca bir psikologa da gitmeli, tedavini terapiyle desteklemelisin" diyorum. bana "ne psikologu!" "ben bir psikologa gidip ne anlatacağım, o bana ne soracak!" diyerek bana bağırıp çağırıyor. bu konuda o kadar katı ki ne cevap vereceğimi şaşırıyorum. normalde bana nazik davranan eşim, ben onun iyiligi için cabalarken bana sesini yükseltmesi beni kırıyor.
onu psikologa gitmeye nasıl ikna edebilirim
kulandığı ilaç efexor hemde 150mg
doktor ileri dercede depresyonda oldugunu söylemiş, sadece ilaç kullanarak iyileşmeyi bekliyor ama keşke psikologa da gitse terapi olsaah keşke onu ikna edebilsem
Canım eşi doktor değil, gittiği doktoru anlatıyor. Fazla ilgilenmeden bu ilacı yazdığı için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?